Türkiye Kupası - Altay - Samsunspor'umuz : 4-0

Başlatan Nuri Asan, 19 October 2009, 14:23:28

« önceki - sonraki »

Jnr.Serkan

ya biz düşersek bu yönetim gidecekse varsın düşelim...her sene böyle sıkıntı çekeceğimize gidelim tavşan belediyeyle yapalım çubuksporla yapalım.ki onlarada yenilriz ama.bu yönetim ve futbolcular gitcekse düşelim...

Kodalak

kaptan 55

kuzey55

adamlar bizle resmen dalga geçiyo 3-0 gerideyiz hala ne topa basan var nede koşan...yok yha bu kadar kötü olunmaz bilerek mi yapıyo bu şerfsiz evlatları...milletin maskarası olduk.hangi mantık murat ı oynatmaz hangi mantık orhanı kadroya alır.güya yedeklerle çıktık sanki aslarımız çok iyi de yedeklerle maça çıkıyoruz...

Nuri Asan

maçı hala daha izleyebilen varmı?
ben daha fazla dayanamadım,yüreğim kaldıramayacak :'(

Kadir ÇELEBİ

takım uzerinde resmen deney yapıyolar hoş gorduk ki kadroda yapılan değişikliklerle anca 3-0 yenilebiliyoruz

cikmalardan oluşan takım ancak bu kadar oluyor bunlar hurdacının bile işine yaramaz bunlara samsunspor forması giydiren yonetime lanet olsun defolun gidin bu kulupten... >:( >:( >:( >:( >:(

mimar55

alıştık artık ne desek boş tek denecek söz ismail uyanık  

King1965

Alıntı yapılan: Sempatik Bengülü - 29 October 2009, 15:13:34
benim aşık olduğum gönül verdiğim hatta maçlarına gittiğim samsunspor bu olamaz.ilk 30 dk.ve 3-0 yeniliyoruz yazık yaa

ilk 30 dk degıll yanlısın var  Dakıka 24 bırıncı gol 3 dk sonra dk 27 2. goll 3 dk sonra dk 30 3. gol Ve Tam Tamına 23 dakıka Sahada Kalabıldık Bızım Samsunsporumuz bu dııll .. Bızı Bu hale dusurenlerın allah belasını versın

kaptan 55

yeter lan artık her SAMSUN maçında günah defterimize yazıldıkça yazılıyo

HAKKI TOMAÇ'mısın topaç mısın topla ekibini defolun gidin be artık,hiç mi yüzünüz yok

Ertuğrul Sağlam

İzmir dönüşü güzel bir karşılamayı hak ettiler artık >:( >:( >:(

King1965

takımda suana kadar tek ıyı oynayan hakan hacıbektas. baska kımse ykk.. İlhanın da bı sutu var dı o kadar.. Bızımkıler bol bol sut atıyorlar ama hep dısarı hele kalecımız super her degaj rakıp takıma gıdıor  >:( >:(

Kadir ÇELEBİ

Alıntı yapılan: Gurbetci-Samsunsporlular - 29 October 2009, 15:23:27

ilk 30 dk degıll yanlısın var  Dakıka 24 bırıncı gol 3 dk sonra dk 27 2. goll 3 dk sonra dk 30 3. gol Ve Tam Tamına 23 dakıka Sahada Kalabıldık Bızım Samsunsporumuz bu dııll .. Bızı Bu hale dusurenlerın allah belasını versın

10dk futbol oynar gibi olduk adamlar 10 dakikaya 3 gol sığdırdı farkı bulmak çok zor değil

yönetimide futbolcularınıda istemiyoruzzz

King1965

Arkadaslar Bız Bu yonetımle Bu Lgden duserız.. özlenen samsunsporu ıstıyoruz

Sempatik Bengülü

Alıntı yapılan: Gurbetci-Samsunsporlular - 29 October 2009, 15:23:27

31 dk.oynanırken maç 3-0 değilmiydi ?