Hasbi Mentesoglu ( Hasbi Ağa )

Başlatan tuzlalı, 03 March 2005, 20:37:35

« önceki - sonraki »

gozgoz yýlmaz

"Depsunlar Dopu
Alsunlar Parayu"

başlığında resmen saçmalamış Milliyet...

"Dopa dekmük, dop filede paralar cepte" derdi... Malum yörenin ağzıyla değil Çarşamba ağzıyl konuşurdu. Pozları tam komedi ama :) Resmen soyunup yağşı güreş tutmuş ya, film gibi adam rahmetli.  ;D

jean

vay anasini dolastigi yerlere en az 50 kere gittim keske o donemde hayatta olsaydim kesin gormeye giderdim

CeLiL_55

Samsunspor'un eskı gunlerıne donebilmesi icin Hasbi ağa gibi adam gibi bir adama ihtiyac var..

Oflu

18 October 2009, 11:40:39 #123 Son düzenlenme: 18 October 2009, 11:47:42 Oflu
Alıntı yapılan: gozgoz yılmaz - 11 October 2009, 23:01:40
"Depsunlar Dopu
Alsunlar Parayu"

başlığında resmen saçmalamış Milliyet...

"Dopa dekmük, dop filede paralar cepte" derdi... Malum yörenin ağzıyla değil Çarşamba ağzıyl konuşurdu. Pozları tam komedi ama :) Resmen soyunup yağşı güreş tutmuş ya, film gibi adam rahmetli.  ;D

Bende onu anlayamadim, adam sanki Trabzonlu, öyle yazmislar yazilari. Artik Hasbi Agayi ne taraflari ile dinlediler onu bilemem. Bu konuda nekadar cahil olduklarini tekrar gösterdi Istanbullu lavuklar...

Nuri Asan

Nerdesin be Hasbi Ağam nerdesin be Hasbi Ağam.
Eminim ki şu anda kemiklerin sızlıyordur senin.Bak Şampiyonluğa oynayan Samsunsporun ne hale geldi.Uyan Be Hasbi Ağam,Uyan be Başkanım

çarşambalı-55

Samsunspor hiç olmazsa bir tesisinin adına Hasbi Menteşoğlu adını vererek ona karşı olan vefa borcunu ödemeliydi

kalptenþimþek

24 October 2009, 17:11:25 #126 Son düzenlenme: 16 February 2011, 00:01:36 kalptenþimþek

çarşambalı-55

ulan tanju  bir kese parayı kapınca yalamışın adamın elini salya sümük ;D bir insan yedisinde neyse yetmişinde de odur diye boşa dememişler

CeLiL_55

vay be ne günlermiş Efsane Samsunspor neredesinnn

Kaya

''Ben fenerbahçeli yöneticlerin yerinde olsam istifa ederim''

''Fenerbahçeliler bizi de zor durumda bırakıyor seyirci 4 gole alıştı ille de 5 olsun diye tutturuyor''

Hasbi(ağa)MENTEŞOĞLU

KocumVolkan

nerdesin be ağam nerdesin..

Ollivanders

Kaya

27 October 2009, 02:50:21 #132 Son düzenlenme: 27 October 2009, 02:50:57 iak5529
Alıntı yapılan: KocumVolkan - 26 October 2009, 23:34:59
nerdesin be ağam nerdesin..

Maddi açıdan ondan daha ağa olanlar sözde ağalarla dolu banka milyarderi bir şehrin takımının sevdalılarıyız biz.Herkes para kazanabilir zengin olabilir ama bazı değerler vardır bu değerleri ne kadar taşıyabiliyorsunuz ona bakılır.

Değerlerini yitirmiş,sinmiş,pısırık,bana dokunmayan yılan bin yaşasın zihniyetli yüzsüz zenginlerle aynı havayı soluduğumdan dolayı nefret ediyorum bu şehirden.

SamsunluReis

Alıntı yapılan: CeLiL_55 - 18 October 2009, 05:24:37
Samsunspor'un eskı gunlerıne donebilmesi icin Hasbi ağa gibi adam gibi bir adama ihtiyac var..

Nuri Asan

Ağam bak senin Şampiyonluğa oynayan Samsunsporun Altaydan 6 dakikada 3 gol yedi.
Ağam biliyormusun maç daha bitmedi,biz kapattık ağam,yüreğimiz daha fazlasını kaldıramayacak ağam,göz yaşlarımız sel oldu gitti be ağam,gitti be ağam...