Hasbi Mentesoglu ( Hasbi Ağa )

Başlatan tuzlalı, 03 March 2005, 20:37:35

« önceki - sonraki »

jean

hepsi ruya oldu o gunlerin donmesi imkansiz

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: 55sercan55 - 27 March 2010, 11:57:14
Hasbi Menteşoğlu hakkında bir febelinin yorumu :D

en büyük küfürleri fenerbahçelilerden yemiştir, özal zamanı vurguncusu, samsunspor başkanı, o dönemin en renkli, muhtar kılıklı adamı. küfürlerin nedeni vurguncu falan olması değil tabi, samsun'un aşağı yukarı her maç bize koymasıydı. koymak diyorum, yenmek demiyorum dikkat ederseniz, harbiden koyuyorlardı. ben de mal gibi ağlıyordum, 10-11 yaşında ufacık bir maldım. hatta bir maç hatırlarım, bizim futbolcular kendilerine yedirememiş, maç sonunda samsunsporlulara dalmışlardı. yine ağlamıştım sanırım. işte bunlar hep o hasbi ağa'nın yüzünden.

:D :D

europe_55

LisandroLopez

Neredesin Ağa'ların Ağa'sı....

sadece55

Bize yaşattığın rüyalar yeter be hasbi ağam...

ondestan_11

Alıntı yapılan: LisandroLopez - 27 March 2010, 13:54:14
Neredesin Ağa'ların Ağa'sı....

Çarşambada terme caddesi üzerinde hemen üzerinde göğceli mezarlığında yolun kenarında yatıyor bir başına yapayalnız her o yoldan geçmem de gözüm mütlaka ilişir  HASBİ MENTEŞOĞLU yazısına.. tipik bir çarşambalı bizim mahalleninde en zenginiydi :)) küçükken görürdüm hasbi ağayı cok enterasan bi adam geklirdi bana elinde tesbih uzun fauller ispanyol paça bi pantolon emirhan suyu sattığı iş yerinden gidip gelirdi evine cok cok sonra oğrendim o değişik adamı bütün türkiyenin tanıdığını samsunsporun efsanesi olduğunu ve cenazesinde anladım nekadar sevişldiğini.. çok kalabalıktı kimler gelmemiştiki sagıp sabancılar tarık akanlar vekiller bakanlar

kalptenþimþek

Alıntı yapılan: 55sercan55 - 27 March 2010, 11:57:14
Hasbi Menteşoğlu hakkında bir febelinin yorumu :D

en büyük küfürleri fenerbahçelilerden yemiştir, özal zamanı vurguncusu, samsunspor başkanı, o dönemin en renkli, muhtar kılıklı adamı. küfürlerin nedeni vurguncu falan olması değil tabi, samsun'un aşağı yukarı her maç bize koymasıydı. koymak diyorum, yenmek demiyorum dikkat ederseniz, harbiden koyuyorlardı. ben de mal gibi ağlıyordum, 10-11 yaşında ufacık bir maldım. hatta bir maç hatırlarım, bizim futbolcular kendilerine yedirememiş, maç sonunda samsunsporlulara dalmışlardı. yine ağlamıştım sanırım. işte bunlar hep o hasbi ağa'nın yüzünden.

koyuyorduk gerçekten  :P

CeLiL_55

Alıntı yapılan: jean - 29 October 2009, 22:02:54
hepsi ruya oldu o gunlerin donmesi imkansiz
selam olsun o günleree....

Oflu

gurbetçi55

dönemin fenomen olmuş isimlerinden ruhun şad olsun hasbi ağa***depsunler topu alsunlar parayu ****  >l<

CeLiL_55

yattığın yerden hortlada gel ağam durum vahim..

kalptenþimþek

KareAs55

Arkayı fenerliyelim beyler  :)

babasamsunlu

Hey gidi rahmetli.Sayende bir çok insan ekmek yedi,bir çok Samsunsporlu hep mutlu oldu. Hep o gülümsemen aklımda.Sana duacı olanların duaları sana yeterde artar bile...Şimdikiler gibi para için ağlamadın..Ağa adamdın hep ağa olarak anılacaksın..

Hasbi Ağa..Harbiden  Ağa...

CeLiL_55

1 haftada 43 fabrikası kapatıldı , 35.000 kişi işsiz kaldı .. samsun kentininde , samsunsporun da çöküşü aslında onun vedasıyla başladı ..