Serkan Şekerspor'da

Başlatan yaman55, 10 June 2006, 18:12:19

« önceki - sonraki »

baha55

Alıntı yapılan: "bluegreen55"ben hala inanmıyorum gideceğine

telegole bağlanıp ben paraya başarıya doydum samsunluyum samsunsporda mutluyum tek istediğim 200 ler kulübüne girmek diyordu..
başka bir süper lig takımına gitse yine anlarım
ama2. lig b kateforisine giderse bu para içindir ve unutulmaz..

Aynen katılıyorum.....ayrıca serkan  dahil hiç kimse unutmasın; ben hayatım boyunca unutmayacağım....
_serkan ın  SAMSUNSPOR A 10  maç borcu varrrrrr.....

berusa55

gitsin i..ne!bu takım serkanlaa kalmadı!ser..iz gitmeyecem deyip gitti!pargoz olmus bunlar!yazıklar olsun!

HoliganSamSunLu

Gerçekten serkandan hiç beklemediğim bir hareket üzüntüyle karşılıyorum ve serkan bu olamaz diyorum serkan sen samsunda doğdun ve samsunda serkan oldun böyle kötü günde satmak yakışmadı sana süper ligde bir takıma gitse bir nebze hak vermeyi düşünürdüm ama 2.lig b katagorisi takımına gitmen gerçekten ayıp

oğuzhan55

Tamam gidenler hatalı özellikle Samsunspor'da tanınmış Samsunspor'a çok şeyler kazandırıp onunda Samsunspor'dan bir o kadar şey kazandığı Serkan Aykut da belki hatalı ama tek hatalı gidenler mi?Demekki adamlar kendilerini güvencede hissetmiyorlar ya da bu yönetim belirsizliğini devam edeceğini düşünüyorlar.Onlar bu işin içindeler takımdaki durumu herkesten önce bilirler.Tekrar hatalı olduklarını kabul ediyorum ama hatalar sebepsiz değildir.Koskocaman Samsunspor Kulübüne başkan olmak isteyen bir kişi bile çıkmıyorsa hangi futbolcu başkansız bir kulüpte oynamak ister?Eğer bu kadar sürede bekledilerse yine Samsunspor'un isminden ve Samsunspor'un sahip olduğu ruhtan dolayıdır.

jean

gercek samsunsporlular  bu sene belli olacak

yaman55

herkes gidecek taraftar kalacak

KotuCocuk55

Çok ayıp,çok..
Dün akşam bir arkadaşımdan öğrendim yıkıldım!
Şu yandaki avartara bakın,admının avartar kullanmıyorsun istediğin bi figür varsa ben sana yapım demesi üzerine Kral'ın resminin olduğu bi avartar istemiştim,tamda istediğim gibi olmuştu ve üye olduğum bütün forumlarda bu avartarı kullanıyordum,şimdi daha bu avartarı ne yüzle kullanacaz,ulan ben utandım serkan sen hiç utanmadın mı?
Sana o kadar hayrandıkki,öyle bir idol,öyle bir ekol olmuştunki,seni sevdiğimiz için galatasaray da bile ziyaretine geldik,kendi yetiştirdiğimiz sevdiğimiz kralımızı galatasarayda ziyaret etmiştik içimiz cız etsede ama bu takımın bu durumunda bu koşullarda şekerspora gitmeni bu bunye artık kaldırmaz.

Yeter artık kaşar olduk,hayat sürekli bir tokat atıyo,millet transfer yapıyo,bizden oyuncular gidiyo,takıma başkan çıkmıyo,kimse demiyoki seneye süper ligdeyiz,en güvendiğimiz samsunporlu dediğimiz adamlar satıp gidiyo,nereye kadar?

Biz büyük samsunspor taraftarıyız,doktor ahmetinde dediği gibi bizden başka kımse bu sıfatı hak etmiyo,bizim buyuk yaptıklarımız san söhret nam para peşinde yok o buyukler gerçekten buyuk olsa yönetici olan buyukler takıma sahip çıkar futbolcu olan buyukler takımdan ayrılmaz,gerekirse kapısında yatardı!

En buyuk samsunsporlu benim,varmı kardeşim,hee sen hayır benim dersen onada eyvallah,ne güsel ama en buyuk samsunsporlu o yada bu demeyelim artık!

2.Lİgde takımımızın yanındayız,çünkü biz samsunsporluyuz napalım serkan gitti o gitti bu sattı başkan çıkmadı takım kume düştü die artık nazilli belediye sporumu tutalım,amaaan bu takım hakkaten sağlığa zarar...

En buyuk SAMSUNSPOR,DAİMA YANINDAYIZ,insan namusunu satarmı hiç?

Forvetim

Takım düştü üzüntüden günlerce salak gibiydim çok kötü ruh hali içine girdim etrafa boş boş baktım sinirlendim kederlendim ama ağlamadım, Serkan Aykut'un gidiş haberini okudum 39 yaşındayım yemin ediyorum gözlerim doldu çok tuhaf oldum anlatamam. Paranın a.g bunu bize yapmamalıydın Serkanım. Celilim sen bari Serkanın yaptığını yapma, bi de senden darbe yersem dayanamam.

cagdasahmet

SERKAN GITMIYOR ABILER

samet

samsunun samsundan başka dostu yok...