Serkan Şekerspor'da

Başlatan yaman55, 10 June 2006, 18:12:19

« önceki - sonraki »

yaman55

İkinci Futbol Ligi (B) Kategorisi'ne bu yıl yükselen Etimesgut Şekerspor, Serkan Aykut ile prensipte anlaştı. Başkent ekibinin, Samsunspor'da forma giyen golcü futbolcu ile 1 hafta süren görüşmeleri olumlu sonuçlandırdığı ve Serkan Aykut'u Ankara'ya gelmeye ikna ettiği bildirildi.

Yıldız futbolcunun gelecek hafta içinde başkente gelerek resmi sözleşmeye imza atacağı bildirildi.  haberin kaynağı
http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=25413

55ertan

yalandir medyanin palavrasi ne isi var sekermi cikolataspormu neyse orda

yaman55

küçümsediğin takımın 10 milyon euro transfer bütçesi var ilhan mansızıda alırlarsa şaşırma olurmu sergenide almışlardı hatırlatim

politan_55

PARA VARSA HERŞEYİ YAPARSIN YOKSA OTURUP AĞLARIZ.ADAMLARIN TAM 11,5 MİLYON AVRO BÜTÇE OLUŞTURMUŞLAR.SPONSORLARI KC GRUP.PARA AKIYOR.ŞEKERSPORU SENEYE SÜPER LİGE ÇİKARIRLAR GİBİ GELİYO.

AllydeenleaR

hep yönetimin suçu
paraya giden varsa takımın hepsi gitsin şekerspormuş eğer bu adam o lige gitmeyi kanul ettiyse samsuna bir yararı olmaz
GİTSİN!!!

HEPSİ GİTSİN!!!

cagdasahmet

Abiler Serkan kessinlikle gitmeyecegini söylemedimi ?Ben bu takimi yeniden birinci lige cikarmadan gitmem dedi.Haber bence dogru degil

MeL_55

abiler serkan ve tamer tuna gitti.. bosuna yalan malan demeyin... hasan sengün'ile görüstüm onlar gittmis...
sekerspor'a

3 yabanci da yollicaklarmis... mecbur... onlar da 1 hafta sonra belli olacak... ceyhun,musa,mehmet polat ile kimse görüsmüyor diye yeni sözlesme yapacaklarmis...samsunspor sözlesmesi olanlar hicbiyere gidemezler dedi hasan sengün...

3 yabanci gittmesi gerekenler bence : dejan maksic, ibrahima gueye, murat doymus diyorum ben

murat doymus alman vatandasi diye ..........

selamlar MeL_55

merkez

Serkan her ne kadar samsunsporumuzun hakkını savunmak için hakeme o tarz bir saldırıda bulunmuşsa da yaptığı disiplinsizlik 10 maç ceza almasına sebep olmuş dolayısı ile takımımızın oynadığı son 10 hayati maça çıkamamştı.
Bir bakıma samsunsporu çaresiz bırakmıştı.
Hal böyle de olsa taraftar hiçbir zaman ne serkana ne nede başka bir topcuya asla kızmamış,hakaret asla etmemiştir.
Fakat iş futbolcunun takımı için birşey yapmasına geldiğinde takımdaki bu belirsizlikten faydalanan işgüzarlar para uğruna,başarısızlıklarına hiç bakmadan kendilerine bu zamana kadar maddi manevi çok şey vermiş olan kulüplerini terk ediyorlar.
Serka Gibi Samsunun özvarlığından böyle bir yaklaşım görmek daha da koyuyor insana.Halbuki onlar bu takımın samsunlu topcuları olarak diğer futbolculara böyle mi örnek olmnaları gerekir.
Yazıklar olsun diyorum başka da bişey demiyorum.

ngonge

bence gitsin, artık 30 unun üstünde, hem koşmuyor da, ikinci ligde serkan a verilecek 1 trilyon bize büyük zarar...

30 unun üstündeki tüm futbolcular gitsin kardeşim, ne gerek var... bizi çıkaracaksa gençler çıkarsın.

yaman55

Alıntı yapılan: "şirinler_1965"
bunun için SAMSUNSPOR DAN GİDEMEZ

haklısın ama gidecek galiba kardeşim

55ertan

nekadar bütcesi olursa olsun serkanin yasi 31 son senelerini 2lig bkategorisinde oynarsa biraz aptallik olmazmi. sergene gelince sergenin yasi gecmis kilosu gelmis futbol hayatina veda etmis basariyada doymus bundan sonra 2lig bkategorisine gitse neolur

nilsah

arkadaşlar 2 hafta önce sakarya-altay macı öncesi ankarada hasan hoca ve 2-3 yöneticiyle otelde sohbet ettik.bu sohbetden hasan hocanın takıma devam edecegini ve basında cıkan ben bu takımdan ayrılmam lafları söyleyen topcuların laflarına inanmaman gerektiği hatda serkan aykut dediğimde bunu gülerek bu cümlenin söylendiğini belirte bilirim.isteyene yer ve mekanda veririm

yaman55

HERKES GİDER taraftar kalır

yaman55

bu sene görecez gerçek taraftarı kardeş zaten diyarbakır maçında ben gördüm gerçek taraftarı

jean

vay be gitmem kesinlikle sadece takim yollarsa giderim hicbir arkadasta gidemez bu laflari soyleyen biri en onde gidiyor helal olsun ne diyelim ama takimilmiz 1.lige cikarsa daha ayaklarini sokmasinlar takima