Serkan Şekerspor'da

Başlatan yaman55, 10 June 2006, 18:12:19

« önceki - sonraki »

dr_ahmet

Hep dedim yine diyorum bu adamların dini imanı para, belkide doğrusu budur!!. Onun için hep şunu da dedik ne ismail uyanık, ne cenk, ne celil ne serkan aykut en büyük samsunlu ve samsunsporlu. En büyük samsunlu ve samsunsporlu bu takımı seven ve sahiplenen taraftarlardır. Adam trilyonerdir bir milyar bağışlar herkesin gözünde büyük başkan büyük taraftar olur. Ama öyle adam vardır ayağında giymeye ayakkabısı yoktur 5-10 milyon verip maça girer hiç adı bile geçmez. Bence büyüklük bu taraftarın yaptığıdır. Bizim de paramız olsa bizde başkan adayı olurduk. Ama dünyaya herkes zengin olarak gelmiyor. Sonra bu herifler şanından şöhretinden faydalandığı takıma çok şey vermiş gibi en büyük başkan oluyor.

timofte

Ben ilk başta Etimesgut Şeker takımının yalnızca teklif götürdüğünü, Serkan'ın kabul etmeyeceğini düşünmüştüm. Sözleşmesi biten isimler arasında Serkan'ın olması beni kaygılandırmamıştı, gideceğine hiç inanmıyordum. Ama bu "anlaşma" haberi artık yaygın basında ve yerel basında kesinleşmiş olarak veriliyor.

Üzülmemek elde değil; tutup anı sanı duyulmamış 2 B takımının teklifini kabul etmenin paradan başka bir açıklaması olamaz. Bu takımın düşmesinde bir şekilde sorumluluğu olan ve bu takımda "Serkan Aykut" olmuş bir futbolcu olarak böyle bir şeyi kabul etmesi insanı kahrediyor.  Kaldı ki eski gol kralımız Serkan'ın, 2.ligde de olsak bu formayı giyecek olması bizlere az da olsa teselli veriyordu.  

Serkan'ın Şeker takımına gittiği zaman; 1993'te daha adı sanı duyulmamışken kendisini tribüne çağıran bu taraftarın "Küçük Tanju buraya yumruk havaya" tezahüratını nasıl unutacağını merak ediyorum. Süper lige yeni çıkıp fırtınalar estirdiğimiz 1993-94 sezonunda oyuna "14 numaralı formasıyla" sonradan girdiğini dün gibi hatırladığımız Serkan'ı, 2000 yılından sonra artık "Kral Serkan" diye çağıran da Samsunspor'un tribünleriydi. Altyapıdan gelmiş, kısa bir İstanbul macerası dışında başka renk görmemişti. Zor günümüzde bizi böyle bırakmak, başkalarına yakışır da sana yakışmazdı Serkan!

Futbolcu anlamında yerinin doldurulacağına inanıyorum ama bu hüzün veren gidişini hiç unutmayacağız.

dr ahmet yazında değinmişsin bence de taraftar bu takımın asli sahibi, yalnız biraz bu Serkan olayının dışına çıkan yorumlar var. o noktada bu takıma bir taraftar gibi yıllarını vermiş başkan ve yöneticilere de haksızlık yapmamak gerekir diye düşünüyorum. Taraftarlıktan gelen yönetici ve başkanlarımız olmuştur. En büyük Samsunsporlu gibi bir tartışmaya girmeksizin, bu belirlemeyi yapmakta yarar var bana göre.

south_london

serkan kenardayken stadı serkan aykut diye inlettiğimizi nasıl unutacak?

cagdasahmet

Ben Almanyada yasiyorum.Babamin calistigi firmanin isleri bozulunca son 8 ay hic maas alamadi.Ne alaka diyeceksiniz.Söyleyeyim.Alamadi ama bir süre, bir ümit calisti.Aynen bizim Futbolcularimiz gibi.Dogru düzgün para görmeden son maclarda herseylerini (hepsi olmasada bazilari) ortaya koydular.Fakat bir zaman sonra baktilar olmayacak cünkü yönetimde yani patronda is yok o ümitte bitti.Kalanlar zaten gercek Samsunspor'lular olacaklar.Onlar yine Samsunspor icin para almadan oynarlar merak etmeyin...Bütün suc Samsunsporumuzun hakkini savunmayan ve borca sokan YÖNETIMDEDIR ! Nasil düstük bu hale.....

Amsterdamli

Hicbir futbolcu para almadan bir is yapmaz. Maas almadiklari aylarin parasini ileride illaki alacaklar bundan supheniz olmasin. Bir kisi Samsunsporlu diye o takimda bedava oynamaz buna kanaat getirirseniz iyi olur. Bir futbolcu sahaya cikarken kafasi rahat olacak. Sorunlu futbolcu istedigi kadar yetenekli olsun bir fayda saglayamaz.

Siz bu futbolcularin bunca sene bu duruma katlandiklarina dua edin, bunuda SAMSUNSPOR olmamiza borcluyuz ama artik kredimiz tukendi. Kimseden karsiligini vermedigimiz surece medet ummayalim. Sonucta profesyonel bir futbol takimiyiz ve bu isi kurallarina gore yapmaliyiz artik. Tabi musade ederlerse.

Bu futbolcular zaten kalsalar bile bu takimi birinci lige cikaramayacaklarini dusunuyorlarsa bir dakika bile durmazlar, cunku bazi insanlara guvenleri kalmamis gibi gozukuyor.

guzelce

yazik cok yazik bunlarmi samsunlu samsunsporlu'dikkat edin beyler gittigi takimda 2. lig takimi.bumu samsunda kaptanlik yapan serkan.bu saatten sonra artik gitsin

bluegreen55

ben hala inanmıyorum gideceğine

telegole bağlanıp ben paraya başarıya doydum samsunluyum samsunsporda mutluyum tek istediğim 200 ler kulübüne girmek diyordu..
başka bir süper lig takımına gitse yine anlarım
ama2. lig b kateforisine giderse bu para içindir ve unutulmaz..

bluegreen55

ayrıca bu şekersporda bi iş var

bu oyuncuları aldılar bence süper lige kiralarlar ankaraspora falan yada başka takımı satın alırlar

bi dümenler dönüyo adnan sezginin takımı değilmi bu...

adamların niyeti belli kara para aklamak ve devlet bişeyyapmıyor

3.ligden seyircisi olmayan takım alıyorlar

paraya yönetime ihtiyacıolan onca süper lig takımı varken..
amaç belli..

kadir55ist

selam
samsunsporda ezelden beri bir celil,cenk,serkan problemi almış başını gidiyor. kadro dışı kalıyorlar kovuluyorlar istanbul takımlarına gidiyorlar ben anlamıyorum bizi istemiyeni biz neden isteyelim.
he gerçekten samsunun çocuklarıysalar samsun için gerektiğin de özverili olmalıdırlar her sezon serkan ,celil vs futbolcularla uğraşıyoruz.
acaba bizim sevdiğimiz kadar bizi seviyorlarmı
bizim gibi ÖNCE SAMSUNSPOR diyorlar mı?

55.hakan

bugün haberi hürriyet de de okuyuncaya kadar inanmadım bu söylentiye..serkan ilk önce bu sene takımına ne verdiğine baksın sonra gitsin..bu hareketiyle takımı satanlar listemize girdi..helal olsun..

King Of The North

Haberi ben de Hürriyette okudum üstelik 4 yıllık mukavele yapmışlar Serkanla.Sergen,Ahmet Dursun,Okan Buruk,S.Aykut gibi futbolcuları tecrübeli ve kariyerli diye aldılar sanırım amaç taraftar çekmek,40 kişiye maç oynuyor adamlar.Bizim taraftarımız var ama bir başkan bile yok bu saatten sonra ropçular başlarının çaresine bakacak tabi.Ligin ilk 4 haftası cezalı ve sürekli klubede oturan Serkan'dab zaten fayda gelmez Samsunspora.Bence yepyeni gençlerden oluşmuş bir takım kurmalıyız.

ali ihsan

Samsunspor formasını paraya tercih edenlerden birisi olmuştur artık serkan aykut,10 maç ceza alıp takımı yaktı şimdi huzur içinde uyuyabilecekmi acaba ? Artık benim gözünde ilhan,tümer,tanju ve savaş neyse serkanda odur.Karaktersizmiş.

jean

serkana haksizlik etmeyelim samsunspora verdigi seyler tartisilmaz tabiki tek kizdigim magaza acilisinda gitmicem kimsede gitmememsi lazim dedi hatta antremana cikti ona ragmen gitti

Forvetim

Takım düştü yıkıldım, Serkan gitti paramparça oldum. Başka bişey diyemiyorum, benim için apayrı bi değerdi, Samsunspor denince akla ilk gelendi, çoğu oyunda en az on kere ofsayta düşmene rağmen, sensiz takım cephanesiz silah gibiydi. takımı düşürdüğünüz gibi çıkarmanız gerekiyordu ama olsun inşallah tekrar çıkacağız, hey gidenler !  size sesleniyorum o zaman geri gelecek misiniz ???

55ertan

en büyük samsunsporlu taraftarlardir dogru
ama bence celilin hakkini yemiyelim cogu takimin
bagli bir futbolcusu vardir futbol hayatini bitek o takimina harcar oda bizde 55i tasiyan celil ve ercandir.
bazen kötü oynadi ama yeri geldi tek basina mac kazandi yeri geldi takimi düstü diye kendinden gecdi
en büyük samsunsporlu CELIL.
serkana gelince sekerspor iyi PARA vermiski kendini amatör futboluna atdigina göre