Samsunsporlu(!) Tanjuya bakin siz!!!!

Başlatan Oflu, 16 October 2009, 20:32:05

« önceki - sonraki »

Burak

iyide arkadaşlar tamam bende pek haz duymam tanju dan ama sonuçta eski galatasaraylılar diyor ve sosyal amaçlı bir maç bu adamda eski bir galatasaraylı bence çok anormal bir durum değil ki samsun a da başkan olmasını dilerim çünkü bunlardan daha kötü olamaz herhalde deplasmana gider en azından

Oflu

Tanju denen angut bu takima baskan olamaz!

Ben Ofosu

Alıntı yapılan: Oflu - 19 October 2009, 23:20:31
Tanju denen angut bu takima baskan olamaz!

bu nasıl konuşma yaa. hayatında kaç kere Tanju'yu canlı izledin de angut deme cesaretini kendinde buluyorsun? Ne yaparsa yapsın bu adam bizim efsane takımımızın 10 numaralı golcüsüydü! angut,mangut diye konusma Orta Avrupa'nın en kral Samsunsporlusu.

Çok biliyorsan daha iyi bir başkan getir takıma, Orta Avrupa'dan bide Alman çikolatası.

Yaman55

Alıntı yapılan: Ben Ofosu - 20 October 2009, 02:12:26
bu nasıl konuşma yaa. hayatında kaç kere Tanju'yu canlı izledin de angut deme cesaretini kendinde buluyorsun? Ne yaparsa yapsın bu adam bizim efsane takımımızın 10 numaralı golcüsüydü! angut,mangut diye konusma Orta Avrupa'nın en kral Samsunsporlusu.

Çok biliyorsan daha iyi bir başkan getir takıma, Orta Avrupa'dan bide Alman çikolatası.

:D:D

Serkan

Gs forması giyen her platformda gs'lı oldunu belli eden dile getiren bir adamın SAMSUNSPOR'a başklan olmasına sıcak bakılıyorsa şehirde nie trabzonlu fenerli avına çıkıyoruzki... ??  arada bir fark varmı yoksa benmi çok soğuk bakıyorum bu olaya ?

METE_55

arkadaşlar şimdi müsade ederseniz 20 yıl geri dönelim gelin beraber lütfen bizler daha 14.15 babalarımız 35,60 yaş arasındaydı 19 stadyumu yaklaşık 25 bin kişi hemde koltuksuz maç saat 15.00 da ama stadın kapıları saat 13.00 da kapanmış ve 2.3 bin kişide dışarıda kalmış aman allahım bu ne güzellik samsunspor her hafta farka gidiyor. ama taraftarlar memnun deil çünkü 3 yetmiyor 5 olsun dior taraftar MENTEŞOĞLU başkan TANJU ÇOLAK kaptan ve yine bir hafta geride kalıyor ve SAMSUNSPOR BU HAFTADA LİDER ve hepimiz mutluyuz gollleeerrr  TANJU,TANJU,, ve bugün TANJUYU eleştirenler o yıllarda bir hafta boyunca TANJYU ağızlarından düşürmüyolardı ama gelin görünki şimdi tanjuya pislik atmakta geri kalmıyolar şimdi soruyorum bir baba evladına sahip çıkmazsa o evlat o babaya  daha baba dermi arkadaşlar kardeşler sahip çıkmazsa onlara kardeşim dermi,eve almazlarsa o eve benim dermi,demez ama TANJU hala dio orası benim evim yuvam die kardeşim bu takımda kimler hocalık yaptı MENTEŞOĞLU VE İSMAİL UYANIK hariç kimler başkanlık yaptı allah aşkına ve halada yapıyolar lütfen TANJU hakkında biraz daha insaflı olalım orası bir cezaevi ve insanlara destek oluyolar ve bu bütün dünyada böyle öylede olamaya devam edecek unutmayınki o bizim (10) numaramız......

ramcQ_55

Alıntı yapılan: METE_55 - 20 October 2009, 09:57:41
bir baba evladına sahip çıkmazsa o evlat o babaya  daha baba dermi arkadaşlar kardeşler sahip çıkmazsa onlara kardeşim dermi,eve almazlarsa o eve benim dermi,demez ama TANJU hala dio orası benim evim yuvam die kardeşim

unutmayınki o bizim (10) numaramız......

arkadaş bi evlat babasına evine kardeşine ihanetlik yaparsa sen naparsın ona cvp ver bakim

Burak

Alıntı yapılan: METE_55 - 20 October 2009, 09:57:41
arkadaşlar şimdi müsade ederseniz 20 yıl geri dönelim gelin beraber lütfen bizler daha 14.15 babalarımız 35,60 yaş arasındaydı 19 stadyumu yaklaşık 25 bin kişi hemde koltuksuz maç saat 15.00 da ama stadın kapıları saat 13.00 da kapanmış ve 2.3 bin kişide dışarıda kalmış aman allahım bu ne güzellik samsunspor her hafta farka gidiyor. ama taraftarlar memnun deil çünkü 3 yetmiyor 5 olsun dior taraftar MENTEŞOĞLU başkan TANJU ÇOLAK kaptan ve yine bir hafta geride kalıyor ve SAMSUNSPOR BU HAFTADA LİDER ve hepimiz mutluyuz gollleeerrr  TANJU,TANJU,, ve bugün TANJUYU eleştirenler o yıllarda bir hafta boyunca TANJYU ağızlarından düşürmüyolardı ama gelin görünki şimdi tanjuya pislik atmakta geri kalmıyolar şimdi soruyorum bir baba evladına sahip çıkmazsa o evlat o babaya  daha baba dermi arkadaşlar kardeşler sahip çıkmazsa onlara kardeşim dermi,eve almazlarsa o eve benim dermi,demez ama TANJU hala dio orası benim evim yuvam die kardeşim bu takımda kimler hocalık yaptı MENTEŞOĞLU VE İSMAİL UYANIK hariç kimler başkanlık yaptı allah aşkına ve halada yapıyolar lütfen TANJU hakkında biraz daha insaflı olalım orası bir cezaevi ve insanlara destek oluyolar ve bu bütün dünyada böyle öylede olamaya devam edecek unutmayınki o bizim (10) numaramız......

benimde anlatmaya çalıştığım şeyi daha geniş kapsamlı anlatmış arkadaş sosyal amaçlı bir organizasyon ne deseydi yok ben samsunsporluyum oynayamam mı deseydi sonuçta sosyal dayanışma maksatlı bir maç

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: %100 samsunspor - 19 October 2009, 16:42:27
Tanju Çolak Samsunspor'u Satıp gitmedi gönderildi ve bununda ispatını Kırmızı Beyaz Siyah isimli Samsunspor kitabından aynen yazıyorum.

Yine üçüncü sırada biten o sezonun ardından Tanju'nun Samsunspor'dan ayrılma vakti gelmiştir. Fenerbahçe, Galatasaray, ve Beşiktaş peşindedir. Özellikle Galatasaray onu çok istemektedir. Ergün Gürsoy, Mehmet Ağar, Alp Yalman sürekli tetiktedir. ''Ben gitmek istemiyordum. üç defa Hasbi ağa'nın fabrikasına gittim. 'Hayır, dedi 'Artık senin gitme vaktin geldi.' Bugüne kadar beni hiç kırmayan başkan o gün beni terslemişti. Ağlaya ağlaya İstanbul'a gittim

Sayfa: 144

ali ihsan

Aynı kitapta yer alan İsmail Uyanık röportajında Tanju ile ilgili kısmı da eklerseniz sevinirim ...

lucarelli

Tanju golculüğünü kimse tartışamaz. Türkiye'nin en büyük golcüsüdür. Dikkat golcülerinden biri değil, golcüsüdür. Ama maalesef Türkiye'deki futbol gerçekleri, bir oyuncunun bir anadolu klubünde parlayıp, 3 büyük diye tabir edilen istanbul takımlarına transfer olması ve transferden sonra futbol ahlakı ve gerçek teknik kapasitesine göre kalan yıllarında efsane olarak anılmasıdır. İstanbul takımlarına transfer olmak, ne kadar istesek de istemsek de, hoşumuza gitsede gitmese de her futbolcunun hayalidir. Çünkü iyi para kazanırlar, daha çok tanınırlar vs. vs.

Türkiye'deki tüm anadolu klüplerinin efsane oyuncuları da İstanbula gitmiştir. Tanju, Serkan, Celil, Osman Akyol, Tümer Metin, İlhan, Erman Güraçar, Ertuğrul, Ercan son dönemden Samunsporumuz'dan gidenler.

Keşke Anadolu kluplerinin de gelirleri iyi olsa da kadrolarında gerçek yıldızları tutabilseler ama olmuyor işte gerçekler maalesef acı oluyor.

Tanju GS forması ile maç yapmış ayıp oluyor ama teknik direktörlük için Metin Tekin ile görüşülüyor. Bence işin en doğrusu hangi takımlı olursa olsun, ister Samsundan yetişsin ister Bush gelsin, giydiği formanın, oturduğu koltuğun hakkını versin. Çift takımı bile ise Samsunspor'un haklarını yedirtmesin.

Size bir de örnek vereyim. Bülent Ünder 2000'de FT'nin yurt dışına gitmesiyle beraber Samsunspor'a geldi. O yıl Samsunspor lig de Galatasarayı bir kez yendi ve bir kez de berabere kaldı. GS'nin şampiyonluğu gitti. Böyle bir adama kimse bir şey diyebilir mi?

Sözün özü buraya gelen bu formayı giyen hakkını versin gelsin bir de canımı yesin

Oflu

Alıntı yapılan: Ben Ofosu - 20 October 2009, 02:12:26

Ben sana cikolata yediririm, merak etme. Ben sana baska biselerde yediririm. Ne bu kardesim, GSli bir adami baskan yaptiniz? Zamaninda Trabzonspor kongre üyesi olan Engin Uzun taraftar baskisi ile takimdan uzaklastirildi.Trabzonsporlu birini istemiyorsunuzda, Galatasarayli birine birsey demiyorsunuz! Trabzonlu biri, bu takima baskan adayi oldugu zaman sesiniz kesilene kadar bagiriyorsunuz "Rumdur, bilmem nedir, gitsin Trabzonsporu yönetsin bizde ne isi var" diye, ama acik acik GSli oldugunu söyleyen biri ciktiginda, hic orali olmuyorsunuz? Hani sizin "Sadece Samsunsporlulugunuz"??? Yoksa bu forumda bazilarinin GSye atan damari mi var?
GSli bir baskan gelirse bu takimin basina, kimse Yesilyurdun önüne TSli kovalamaya gitmesin! (Zaten kimse gitmemis, arenadan baska ama neyse) Feneriumun acilisina celenk gönderen baskanada kizmayin ozaman! Acilan BJK derneklerinide kapatmaya calismayin ozaman! Tanuu baskan olursa, el aleme rezil oluruz. Baskaniniz Cinconlu derler. Bu kadarini dami düsünemiyorsunuz?? Canli yainda "Galatasarayi sevdigi icin" Adnan Sezgine küfreden bir adamin, Samsunspora ne kadar hayiri dokunabilirki???

Alıntı yapılan: %100 samsunspor - 20 October 2009, 13:42:16
Tanju Çolak Samsunspor'u Satıp gitmedi gönderildi ve bununda ispatını Kırmızı Beyaz Siyah isimli Samsunspor kitabından aynen yazıyorum.

Yine üçüncü sırada biten o sezonun ardından Tanju'nun Samsunspor'dan ayrılma vakti gelmiştir. Fenerbahçe, Galatasaray, ve Beşiktaş peşindedir. Özellikle Galatasaray onu çok istemektedir. Ergün Gürsoy, Mehmet Ağar, Alp Yalman sürekli tetiktedir. ''Ben gitmek istemiyordum. üç defa Hasbi ağa'nın fabrikasına gittim. 'Hayır, dedi 'Artık senin gitme vaktin geldi.' Bugüne kadar beni hiç kırmayan başkan o gün beni terslemişti. Ağlaya ağlaya İstanbul'a gittim

Sayfa: 144

Tabi rahmetli Hasbi Aga bu konuya deginemiyor. Meydan bosaldi, Tanju istedigi gibi atip tutuyor. Tanjunun bu lafina inanmiyorum. Gitmene aglayacak kadar Samsunsporluysan, takimi Sampiyon yap, ondan sonra nereye gidiyorsan, sittir ol git!  >:(
Hasbi Agayi paraci biri olarak göstermeye calisiyor. Acaba Hasbi Aga sag olsaydi, bu konu hakkinda ne derdi, cooook merak ediyorum??

Sunuda söyliyeyim, benim Tanju ile hismliligim var, ama günahim kadar sevmem serefsizi. Hatir $ikeleri yapan, "Tesvik primi aldim, catir catirda yedim" diyen (Kesin Cincon, zamaninda bizde oynarken vermistir o primleri ona), her firsatta GSli oldugunu söyleyen, dansöz gibi bir öyle dönüp bir böyle dönen bir yaramaz gelmez olsun bu takimin basina!! >:(

Tanjunun hayatta 3 istegi vardi, 3üde oldu:
1- Üstü acik BMW
2- Hülya Avsarla beraber olmak
3- GALATASARAYDA OYNAMAK!!

Alin size Tanju Colak!!

Ben Ofosu

AlıntıBen sana cikolata yediririm, merak etme. Ben sana baska biselerde yediririm. Ne bu kardesim, GSli bir adami baskan yaptiniz? Zamaninda Trabzonspor kongre üyesi olan Engin Uzun taraftar baskisi ile takimdan uzaklastirildi.Trabzonsporlu birini istemiyorsunuzda, Galatasarayli birine birsey demiyorsunuz! Trabzonlu biri, bu takima baskan adayi oldugu zaman sesiniz kesilene kadar bagiriyorsunuz "Rumdur, bilmem nedir, gitsin Trabzonsporu yönetsin bizde ne isi var" diye, ama acik acik GSli oldugunu söyleyen biri ciktiginda, hic orali olmuyorsunuz? Hani sizin "Sadece Samsunsporlulugunuz" Yoksa bu forumda bazilarinin GSye atan damari mi var?
GSli bir baskan gelirse bu takimin basina, kimse Yesilyurdun önüne TSli kovalamaya gitmesin! (Zaten kimse gitmemis, arenadan baska ama neyse) Feneriumun acilisina celenk gönderen baskanada kizmayin ozaman! Acilan BJK derneklerinide kapatmaya calismayin ozaman! Tanuu baskan olursa, el aleme rezil oluruz. Baskaniniz Cinconlu derler. Bu kadarini dami düsünemiyorsunuz?? Canli yainda "Galatasarayi sevdigi icin" Adnan Sezgine küfreden bir adamin, Samsunspora ne kadar hayiri dokunabilirki???

@ oflu ;

hem oflusun, hemde tipik bir Almancı gibi sığ düşünüyorsun. Ben çocukluğumun yıldızı adama angut dedirtmem arkadaş anladın mı! Helede senin gibi bi Oflu, benim kaptanıma kelime konuşamaz anladın mı! Senin Tanju ile ne karın ağrın var bilmiyorum ama her platformda kendisine sallayıp duruyorsun. Ne oldu Hülya Avşar'a ve BMW'ye binmesi zoruna mı gitti? Sana ne !

Tanju Çolak hepimiz kadar Samsunsporludur, sistem ve düzen kendisini bu yönde göstermek durumunda bırakmıştır. Yok Trabzonlu baskana kelime etmişiz, yok sitede Gs damarı varmış. Beyin fonksiyonların zarar mı gördü Almanya'da ? Geçen sene Fuat Köktaş'a destek verilmedi mi zamanla? Başkanımız cinconlu derlermiş. Lan şimdiki başkanın prostat deplasmana gitmeye hali yok, sen hala neyin derdindesin? Hasbi Menteşoğlu gibi Samsunsporlu baskan bulmak kolay mı la bu zamanda? Az akıllı ol, az mantıklı ol, Almanya'dan sallıyorsunuz bilmeden etmeden, aptal fikirlerle.