Samsunsporlu(!) Tanjuya bakin siz!!!!

Başlatan Oflu, 16 October 2009, 20:32:05

« önceki - sonraki »

Serkan

yooo ben tanjuyu sevmiyorum.....  :) sevilcek bir adam değil zaten godoşun teki

atakan

öyle deme.o godoşa bizim tribünler koro halinde tezahürat yaptı kocaeli maçında.

Oflu

Alıntı yapılan: atakan - 19 October 2009, 08:54:39
öyle deme.o godoşa bizim tribünler koro halinde tezahürat yaptı kocaeli maçında.

Destekleyenler gelsin konussun simdi..?

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: Oflu - 19 October 2009, 14:16:52
Destekleyenler gelsin konussun simdi..?

Desteklemek değilde ben halen söylüyorum Tanju Çolak bu kulüpte Başkan yada Hoca olarak denenmesinden yanayım Gs Formasını giymesi beni okadar alakadar etmiyor Samsunspor'un kurtuluşu işin her yolun denenmesinden yanayım artık bıktım bu ruhsuz topculardan ve Buca'dan Ordu'dan Giresun'dan yani Samsunspor'un hak ettiği yerde olması için herşeye razıyım..........

Tribün_ali

Tanjunun karektrini hala öğrenemediniz mi

Ertuğrul Sağlam

19 October 2009, 16:13:25 #20 Son düzenlenme: 19 October 2009, 16:29:55 %100 samsunspor
Alıntı yapılan: Tribün_ali - 19 October 2009, 15:38:17
Tanjunun karektrini hala öğrenemediniz mi

Tanju'nun karakterinden bize ne kendi karakteri kendini ilgilendirir.

Tanju eğer bir şekilde Samsunspor'da görev alırsa karakteri ve davranşları ozaman bizi ilgilendirir.

Samsunspor'da şuan Yönetici ve Futbolculara baktığımız zaman ne karaktersiz adamlar var temzilenebiliniyorsa önce onlar temizlenilsin.....

İşin özeti şu benim için George W. Bush bile gelse eğer bu lanet ligden kurtyaracaksa bizi başımın üstünde yeri var.......

cembaba

Alıntı yapılan: %100 samsunspor - 19 October 2009, 16:13:25
Tanju'nun karakterinden bize kendi karakteri kendini ilgilendirir.

Tanju eğer bir şekilde Samsunspor'da görev alırsa karakteri ve davranşları ozaman bizi ilgilendirir.

Samsunspor'da şuan Yönetici ve Futbolculara baktığımız zaman ne karaktersiz adamlar var temzilenebiliniyorsa önce onlar temizlenilsin.....

İşin özeti şu benim için George W. Bush bile gelse eğer bu lanet ligden kurtyaracaksa bizi başımın üstünde yeri var.......

Bencede.. Çok doğru bir tesbit yapmışsın. Ayrıca şuan Samsunspor' la alakası yok uzaktan ve ya yakından.. Eğer bir gün görev alırsa ondan sonra eleştirmek bizlere düşer.

Tribün_ali

Tanju gibi yalama adam yok bu takımı yıllar önce satıp gs gittiği nasıl unutulur

cembaba

Alıntı yapılan: Tribün_ali - 19 October 2009, 16:29:44
Tanju gibi yalama adam yok bu takımı yıllar önce satıp gs gittiği nasıl unutulur

Tanju Samsunspor' u satmamıştır. O dönemin başkanı sevgili abimiz, Hasbi Menteşoğlu, yaptığı iş yüzünden parasız kalmamak için tanju savaş ı gs' ye wermiştir. Çünkü o dönemin gese başkanı Hasbi Menteşoğlu' na ihracat yaptırmamakla tehtid etmiş, bu yüzden de işsiz kalmamak, samsunspor' umuzu parasız bırakmamak içinde hem Samsunspor' umuzu şampiyonluktan almış hemde bir bakıma gelecek kurtarılmış.. Sakın yanlış anlamayın bunu ben büyük bir abimden dinledim. Ve inanıyorum ki doğru söylüyor. Ve de mantıklı.. Sakın ama sakın Tanju yu savunduğumu düşünmeyin. Bu benim kişisel fikrim.

Tribün_ali

Gecen de tanju diğer bir samsunlu olana ece erkenin programına konuk olmuş orada aslen trabrumlu olduğunu belirtmiş bu adamı nasıl biri olduğu bellidir

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: Tribün_ali - 19 October 2009, 16:29:44

Tanju Çolak Samsunspor'u Satıp gitmedi gönderildi ve bununda ispatını Kırmızı Beyaz Siyah isimli Samsunspor kitabından aynen yazıyorum.

Yine üçüncü sırada biten o sezonun ardından Tanju'nun Samsunspor'dan ayrılma vakti gelmiştir. Fenerbahçe, Galatasaray, ve Beşiktaş peşindedir. Özellikle Galatasaray onu çok istemektedir. Ergün Gürsoy, Mehmet Ağar, Alp Yalman sürekli tetiktedir. ''Ben gitmek istemiyordum. üç defa Hasbi ağa'nın fabrikasına gittim. 'Hayır, dedi 'Artık senin gitme vaktin geldi.' Bugüne kadar beni hiç kırmayan başkan o gün beni terslemişti. Ağlaya ağlaya İstanbul'a gittim

Sayfa: 144

55sirinler55

Alıntı yapılan: %100 samsunspor - 19 October 2009, 16:13:25
Tanju'nun karakterinden bize ne kendi karakteri kendini ilgilendirir.

Futbolculardan hangilerini karektersiz buluyorsun arkadasim?

Tribün_ali

Alıntı yapılan: FoRZa_AlviN - 19 October 2009, 08:41:04
yooo ben tanjuyu sevmiyorum.....  :) sevilcek bir adam değil zaten godoşun teki

Serkan senmisin lan ;)

sadece55

Alıntı yapılan: CemBaba - 19 October 2009, 16:37:49
Tanju Samsunspor' u satmamıştır. O dönemin başkanı sevgili abimiz, Hasbi Menteşoğlu, yaptığı iş yüzünden parasız kalmamak için tanju savaş ı gs' ye wermiştir. Çünkü o dönemin gese başkanı Hasbi Menteşoğlu' na ihracat yaptırmamakla tehtid etmiş, bu yüzden de işsiz kalmamak, samsunspor' umuzu parasız bırakmamak içinde hem Samsunspor' umuzu şampiyonluktan almış hemde bir bakıma gelecek kurtarılmış.. Sakın yanlış anlamayın bunu ben büyük bir abimden dinledim. Ve inanıyorum ki doğru söylüyor. Ve de mantıklı.. Sakın ama sakın Tanju yu savunduğumu düşünmeyin. Bu benim kişisel fikrim.

o büyük abinde  hasbi ağanın yanındaydı dimi Lütfen o müthiş insanın arkasından böyle saçma sapan konuşulması ağırıma gidiyor...Adam samsunspor için kendini feda etti baktı durduramıcaklar siyasetle yıktılar fabrikaları kapandı bir de deniliyorki şampiyonluğu satmış eh böyle camiaya hakkı tomaç gibi başkan yakışır tabiki!!!

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: 55sirinler55 - 19 October 2009, 16:52:06
Futbolculardan hangilerini karektersiz buluyorsun arkadasim?

Samsunspor'a yakışmayan tavırlar sergileyen...
Sahada terini sonuna kadar akıtmayan...
Kendi takımının küme düşmesini isteyen...
Taraftara sahada erkekliğini ispata kalkan....
İyi oynayıp alkışlanan takım arkadaşı için bu seyirciyi s.....damı alkışlıyor diyen....
Hastalık bahanesi ile deplasmana gitmeyip maçın oynandığı saat'te SBK Basket maçına giden....
Takım kaptanına makas ile saldıran....
Takım yenikken kazanılan penaltıyı Harlem şovcusu gibi kullanıp kendi sahanda rakipten fark yedirten....
Kısaca Samsunspor formasının hak ettiği değeri sahada oynadığı futbol ile vermeyen herkes karaktersizdir ve bu karaktersizlerin önde gidenlerinide Samsunspor taraftarı çok iyi biliyor biliyor isim vermeye gerek yok.....