Samsunspor.biz üyelerine

Başlatan nilsah, 07 June 2006, 21:50:55

« önceki - sonraki »

Alemci İsmail

Ne gerekiyorsa yapalım her zaman elimizden ne geliyorsa da yapmaya hazırız.Ankara'dan duyarlı birkaç kişiden birisi olarak bu şehrin takımına hep birlikte sahip çıkalım.Daha önce Ankara'da oturup da kızdığı için 3-4 yıldır hiçbir maçına gidip de desteklemeyen arkadaşlara sesleniyorum artık sahip çıkın Samsunsporunuza sadece yazmayla destek olunmaz maça gidin destekleyin,lisanslı ürünlerden alın ne bileyim işte boş boş konuşmayalım bu yıl küskünlük falan olmasın hep birlikte icraat yapalım Samsunspor bizim takımımız canımız ciğerimiz.

cem 55

mrb arkadaslar bende forumda yazan bütün arkadaslarımızın duygu ve düsüncelerine katılıyorum.takımımız için elimizden ne geliyosa yapmalıyız samsunspor sevgisi böyle zor günlerde takımımızın yanında olarak gösterilir.bende istanbulda oturan bi taraftar olarak kampanya düzenlenecekse maddi olarak takımımıza destek amacıyla düzenlenecek organizasyonlardada en basta elimden geldigince yer almak isterim.insallah samsunsporumuzun bu zor zamanlarında kenetlenip takımımıza hem maddı hemde manevi anlamda destek olarak bu zor günleride hep birlikte aşacagız.

kuzeykale

Merhaba saygıdeğer taraftar kardeşlerim.
Tüm taraftarın istek ve önerileri doğrudur . Takımın bu durumunu kimse hazmedemiyor.  Taraftarlar olarak ortak bir noktada buluşmak yapılabilecek işler için , uyum sağlamak gerekli . Bu uyumu sağlamak içinde taraftarı yönlendiren ve yöneten bir taraftar üst yönetimi oluşturulmalı. Üst yönetimden kastım şudur: tüm SAMSUNSPOR derneklerinin bir merkezde öncelikle bağlantı kurup takım için yapılacak tüm işlerin organizesini , istatistiğini, üyelerini , taraftar sorunlarını ve benzeri işleri tek bir noktadan koordine edilmesini sağlamak için , SAMSUNSPOR dernekleri ve taraftarı merkez yönetimi oluşturulmalıdır.
İstanbul , Ankara ,Samsun , Bursa , ve diğer illler ile avrupadaki dernekler  takım ve taraftar için üst yönetim oluşturup bir merkeze bağlanabilirlerse çok iyi olabilir kanaatindeyim.
 Bu dernekler merkezinden yapılacak işler bildirildiğinde tüm taraftar aynı hedefe karamsarlığa düşmeden rahatça ilerler. büyük yardım organizasyonuna kadar her şey tek elden yönetilebilir.
 SAMSUNSPORUN gerçek ve daimi başkanı her zaman taraftardır.
 Bu yazdıklarım sadece  bir fikir önerisidir yanlış algılanmamasını rica ederim. sevgilerle.

nilsah

kuzeykale fikir dediğin şeyler ben dahil taraftarlarımızın isteyipde söyleyemediği şeylerin yazıya dökülmüşüdür.