Samsunspor.biz üyelerine

Başlatan nilsah, 07 June 2006, 21:50:55

« önceki - sonraki »

nilsah

Arkadaşlar baktıgımda yaklaşık 641 kişi olduğumuzu görüyorum.Farkındamısınız bilmiyorum ama resmi olarak kulüp üyelerimizin sayısı olsun olsun 2000 dir.yani bu 641 sayımızından 50 kişi bile gerekli şekilde aktive olursa yazdıklarımız fikirlerimiz pc ekranlarından cıkarak ses olacaktır.Bunu düşünmenizi istiyorum

King Of The North

Ne yapalım mesela? Buradaki herkes zaten duyarlı ve gerçek Samsunsporlular.Ayrıca buraya üye olmayan ama Samsunsporlu olan binlerce taraftarımız olduğunu da biliyorum.

samsunkral

ne gerekiyosa yapalım kardeş

jean

ol desin samsunspor olelim

nilsah

ben piramit oluşturmaktan bahsediyorum.temsil etmekten temsil edilmekten bahsediyorum.hepimizin bildigi bir şeyler var bunları birleştirip ortak bir yürüyüşten bahsediyorum.sonucda bu forumda talep edilenlerde sözlü hale gelmeli.vede forum üyeleri bunu gördükce faydalı etkin olmaya başlamalı.katılımcı olmalı

nilsah

ayrıca komik değilmi şu ana kadar 58 kişi bu başlıktaki bir konuya girmiş ve sadece 3 kişi cevap yazmış işte sorun bu.Eger ciddi ciddi düşünmeyecek yada hareket etmeyeceksek 641 kişi olmak neye yarar yada neye zarar.

MeL_55

ya iste tam samsunsporlular buraya yazsin

fatih55

SAMSUNSPOR  İÇİN HERŞEYE  VARIM İÇİMİZ  KAN ALIYOR  SAMSUNSPORUMUZU  2.LİGE  DÜŞÜRDÜLER  ÇEKİP  GİDİYORLAR..ŞİMDİ  İSE  SAHİP  ÇIKANI  YOK.........NEOLACAK ARKADAŞLAR.........ARTIK  SESİSMİZİ  DUYURALIM NE  YAPMAMIZ  GEREKİYORSA  YAPALIM.........

lucapicola

Alıntı yapılan: "fatih55"SAMSUNSPOR  İÇİN HERŞEYE  VARIM İÇİMİZ  KAN ALIYOR  SAMSUNSPORUMUZU  2.LİGE  DÜŞÜRDÜLER  ÇEKİP  GİDİYORLAR..ŞİMDİ  İSE  SAHİP  ÇIKANI  YOK.........NEOLACAK ARKADAŞLAR.........ARTIK  SESİSMİZİ  DUYURALIM NE  YAPMAMIZ  GEREKİYORSA  YAPALIM.........

Peki neler yapılması gerekiyor, öneriler nelerdir?

sezgin

MERHABA ARKADAŞLAR NE YAPILACACAKSA BENDE VARIM İSTANBUL DA KAPSAMLI BİR ÇALIŞMA YAPILABİLİR EN AZINDA BİRDE İSTANBULDA DERNEK KURULDU ONUN ÇATISI ALTINDA TOPLANTI YAPILABİLİR ASLINDA BU SİTEDE BAZI ARKADAŞLAR SADECE OKUMAKLA YETİNİYORLAR

kadir55ist

selam
arkadaşlar bizler hariç zaten kimse kılını kıpırdatmıyor. biz kendimizi parçalıyoruz bir şeyler yapalım diye ama oda yeterli değil arkadaşın dediği gibi sesimizi duyuracak kişilere yada kurumlara ulaşmalıyız gerçi dinleyecekleride meçhul ama biz samsunspor için elimizden ne geliyorsa yapmalıyız .
nerde toplanıyoruz saat kaçta ne yapıcaz ? 5-6 kişiyle sadece kendimizi oyalarız başka bir şey yapamayız....

bluegreen55

neyapcaz nerde ne zaman?

samsunspor için herşeye varım..

10 hazirandan sonrada yönetim seçilince yardım kampanyasını başlattıralım

yada bu sitede başlıyalım

samsunspor-1965

ne ya bu herkez hakli sesimizi cikarmamiz lazim BU TAKIM 3 : LIGE DÜSEMEZ

nilsah

ben derimki bizi dinlemesi gerekenler önce kendi bireylerimiz o zaman şuna ne dersiniz önce bir oylama yapalım site kurucusu bize destek versin oylama yapalım bakalım genel anlamda üyelerimiz bu fikre ne diyecek.sonra sayın uyanığın vereceği yazılı cevabı bekliyelim vede cevaba saygı duyalım cünkü kazıdıkca bir yere varamıyacağımız aşikar.enlıyacagınız bir eylem planı kuralım ve uygulayalım bunları secim ile yapalım.derneklerimize ulaşalım faks ve mailler ile toplantı taleb edelim dernek başkanları ile bizim belirleyecegimiz komisyon toplantı yapsın yapıla bilecekleri tartışalım.Hatda belki abartıyorum kulube resmi üye olalım unutmayın en iyi misyon sandıkda yapılır.Acizane fikirler sıraladım yanlış yada dilim sürtçmüş ise af ola...

cagdasahmet

Protesto yürüyüsü düzenlesek ? Yanliz ben Almanyadayim:D ...