Samsun Basket Kulübü

Başlatan berusa55, 13 June 2009, 14:40:02

« önceki - sonraki »

Revenge

Alıntı yapılan: kolloid - 15 October 2009, 14:07:57
Mustafa Türkçe'mizi koruyalım lütfen... >:(

Kardeş Türkçe'mizi korumasına koruyalım da ,senle ben bu nickleri ne yapacağız. Baksana Kolloid ve Revenge. Nerde Türkçe :)

SSBiz Gençlik

Benimki sağlık sektörü olduğu için yapacak birşey yok... 8) :) ;) ;D :P

YaşarDoğu

Alıntı yapılan: Revenge - 15 October 2009, 14:13:45
  Kardeş Türkçe'mizi korumasına koruyalım da ,senle ben bu nickleri ne yapacağız. Baksana Kolloid ve Revenge. Nerde Türkçe :)

Kullanıcı adı gibi mi? ;D

Revenge

Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 15 October 2009, 14:23:03
Kullanıcı adı gibi mi? ;D

Kardeş sende kullanıcı adı olarak Türkün hasını almışsın ama gel gör ki onuda bitişik yazmışsın.  :)

YaşarDoğu

Alıntı yapılan: Revenge - 15 October 2009, 14:28:21
   Kardeş sende kullanıcı adı olarak Türkün hasını almışsın ama gel gör ki onuda bitişik yazmışsın.  :)

Şeye sığmıyodu, bende birleştireyim dedim ??? ::) ;D

çarşambalı-55

SBK POTANIN PERİLERİ SAMSUNUN PERİLERİ  ;D

berusa55

AlıntıSBK günü tek idmanla kapadı

Samsun Basketbol Kulübü, sezonun ilk maçında evinde karşılaşacağı Tarsus Belediyespor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Kırmızı- Beyazlılar'ı günü tek çalışma ile tamamladı.

Türkiye Bayanlar Basketbol 1. Ligi'nde mücadele eden Samsun Basketbol Kulübü, sezona bomba gibi girmek için hazırlıklarını sürdürüyor. Günü tek çalışma ile geçiren SBK'da çalışma Yaşar Doğu Spor Salonu'nda gerçekleştirildi. Başantrenör Cantuğ Keskindemir nezaretinde yapılan çalışmada, Kırmızı- Beyazlılar yeni isetleri çalışırken, oyuncuların performansının yüksek olması dikkat çekti. Oyuncuların hırslı oldukları gözlenirken, teknik ekip de bu durumdan çok memnun oldu.

Kaptan kenardan izledi

Kırmızı- Beyazlılar'ın dün yaptığı antrenmanı sakatlığı bulunan Kaptan Gülşah Akkaya kenardan izledi. Sakatlığından dolayı çük üzgün olduğunu söyleyen Gülşah, "Tam iyileştim derken, yeniden sakatlandım. Ancak durumum her geçen gün daha iyiye gidiyor. Tarsus Belediyespor maçında oynayabileceğimiz düşünüyorum. İnşallah taraftarımızla buluşacağımız bu maçta forma giyebilirim" diye konuştu.

Kaynak: http://www.haberexen.com/news_detail.php?id=16617

Revenge

Bu yaştan sonra sakatlıkda bitmez dertte.

edmontdante

Kim ne yaptı fb'ye kim çiçek gönderdi nasıl oldu bilmiyorum takipte etmedim sadece duydum.Ama geçen seneki heyecanımdan eser yok bu kesin.Basketbol izlemesem de olur,kızları görmesem de o da olur.Sadece SAMSUN diye bağırmak için gidiyordum

Savunan arkadaşların haklı gerekçeleri olabilir,Hüseyin TAYİNCİ geçicidir o da doğru ama  kalp kırıldı bir kere..........

**KaR6**

Alıntı yapılan: kolloid - 15 October 2009, 14:07:57
Mustafa Türkçe'mizi koruyalım lütfen... >:(

sen takma adına bak önce, benim yazdıgım yazılarda bir tane bulabilirmisin Türkçe karşıtı acaba ;D

ali ihsan

Alıntı yapılan: edmontdante - 15 October 2009, 19:26:35

Savunan arkadaşların haklı gerekçeleri olabilir,Hüseyin TAYİNCİ geçicidir o da doğru ama  kalp kırıldı bir kere..........

s.s.

Çiftlik'den geçen Samsunlular görmüştür o pankartı. Çok ihtişamlı ve güzeldi. 'Tek yürek, tek renk'. Bazılarına göre bir özür, bazılarına göre ise SBK kimliğinin bir göstergesiydi. Ama o pankart çiftlikde 2 gün kalabildi. İki gün kalmasının nedeni de hafta sonuna denk gelmesi. Eğer hafta içi olsa belkide asıldıktan 1-2 saat sonra indirilecekti aşağı. Nedeni mi?. YZY. İstemiyormuş pankart falan yasakmış pankart asmak yollara. Samsunsporluyum diyenlere inat bütün Trabzonsporlular için göndermiş adamlarını indirtmiş pankartı. Diyecek söz yok .

cem

Alıntı yapılan: s.s. - 15 October 2009, 20:25:32
Çiftlik'den geçen Samsunlular görmüştür o pankartı. Çok ihtişamlı ve güzeldi. 'Tek yürek, tek renk'. Bazılarına göre bir özür, bazılarına göre ise SBK kimliğinin bir göstergesiydi. Ama o pankart çiftlikde 2 gün kalabildi. İki gün kalmasının nedeni de hafta sonuna denk gelmesi. Eğer hafta içi olsa belkide asıldıktan 1-2 saat sonra indirilecekti aşağı. Nedeni mi?. YZY. İstemiyormuş pankart falan yasakmış pankart asmak yollara. Samsunsporluyum diyenlere inat bütün Trabzonsporlular için göndermiş adamlarını indirtmiş pankartı. Diyecek söz yok .
bizde burda birbirimizi yemekle meşgulüz,beraberlik içinde olmalıyız hepimiz olayın özü bu ben hep bunu belirtmek istedim hüseyin tayinci nin avukatı değilim benim isteğim şehrimizin profesyonel ve amatör takımlarıyla birlik içinde olması bizi bizden başka seven yok.....

sadece55

Alıntı yapılan: s.s. - 15 October 2009, 20:25:32

Saçmalamışsın Trabzonsporla yusuf ziyanın alakası ne tamam adam karaktersizce biri ama bu da çok ağır olmuş trabzonsporlu kavgada bile denmez yalnışsam düzeltin

Akyol

Alıntı yapılan: erdo55 - 17 October 2009, 19:52:37
Saçmalamışsın Trabzonsporla yusuf ziyanın alakası ne tamam adam karaktersizce biri ama bu da çok ağır olmuş trabzonsporlu kavgada bile denmez yalnışsam düzeltin
bencede yzy'nin tese ile işi olmaz hee febe dersen kabülüm ama bu olayı tese diye bağlamak saçma olmuş...