Bir Oğlum Oldu, Adını Celil Koydum...

Başlatan silopilimuhsin, 12 October 2009, 14:02:03

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

Bence bunu genel sohbet başlığından çıkarıp, ayrı konuşmak lazım.

Muhsin kardeşim, Allah analı, babalı büyütsün. Allah mübarek etsin... Ve helal olsun sana :)

Celil sadece bir isim olarak da güzeldir ama Samsunsporluluk adına da güzeldir. Benim oğlumun ismi Ertuğrul. Allah hepsine uzun ve hayırlı bir ömür nasip etsin...

emoh55

vay bıre allah analı babalı  buyutsun artık bı samsunsporlu daha geldı dunyaya 3 tane sırnaklı samsunsporlu olsunuz ;D

Turuncu

kalptenþimþek

Allah analı babalı büyütsün.. bahtı açık olsun..

Tribün_ali

Allah analı babalı büyütsün samsundaki ist y.. tutanlar sana bakıpda adamlık görseler abi sen samsunsporun ilk 11 kursana :)) böle çoçuk yaparak bedava oynarlar :)

Nuri Asan

Allah analı babalı büyütsün
Bu şehirde yaşayıpta İstanbul yalakalığı yapan,kraldan çok kralcılara ders olsun yaptığınız.

55.hakan

Allah uzun ömürler versin isim konusunda da iyi yapmışsın orada da gelecek nesillere aktarmak lazım Samsunspor'u

Clint_Eastwood

bengülü

hoş geldin celil bebek
allah analı babalı büyütsün MUHSİN KARDEŞİM
bende oğlumun ismini samsunsporlu canerin adını verdim

YaşarDoğu

Allah analı-babalı büyütsün Muhsin Abi..

Nuri Asan

Uzun zamandır internete giremediğimden sizi ilk başta Samsunlu arkadaşlardan birisi sandım.
Röpörtajınızı daha önce okumuştum,okuduğum anda gözlerimden yaş geldi,klübe telefon edip kapatmanız,İlk maçta yaşayacağınız heyecanı hissetmeniz,gs li ailenizle maç esnasında tartışmalarınız ve niceleri...Aslında hiçde duygusal bir insan değilim kolay kolayda ağlamam beni bugüne kadar ağlatan genelde Samsunspor oldu.Sizi can-ı gönülden kutluyorum.Bana yaşadığım ilçede hala soruyorlar neden hala daha Samsunspor'u tutuyorsun diye nedenlerini saymakla bitiremem ama o nedenlerden biride sizin gibi çok değerli taraftarlarımız.

Biliyormusunuz Muhsin Bey Bu memlekette yaşadığı halde İstanbul takımlarını tutan zavallıları gördükçe onlara acıyorum,bana neden Samsunsporu tutuyorsun,neden her maçına gidiyorsun diyen bu kraldan çok kralcı zavallılar kendileri neden İstanbul takımlarını tuttuğunun 1 nedenini bile söylüyemiyorlar.Ama benim o kadar yüzlerce nedenim varki...

Röportajın bir kopyasını alıp çalıştığım iş yerine astım.
Samsun'a da gelmişsiniz Karabük maçına tanışma fırsatı bulamadık İnşallah başka sefere.
Allah analı babalı büyütsün

ardam55

Tiryakiler55

allah anali babali büyütsünnnnnnn... samsunsporumuza hayirli ugurlu olsun :D

CeLL-O

özkan

bundan 7 yıl önce amcamın çocupu oldu 3 kızdan sonra erkek olunca bana dedi sen koy özkan adını bende dedim siz seçin can,serkan,caner diye onlarda kralın adını sevdiler ve seçtiler ..