Bir Oğlum Oldu, Adını Celil Koydum...

Başlatan silopilimuhsin, 12 October 2009, 14:02:03

« önceki - sonraki »

özkan

Celil'inde bu davranışa artık bi jest yapması lazım  bu saatten sonra ;)

Ertuğrul Sağlam

14 October 2009, 15:40:41 #61 Son düzenlenme: 04 June 2011, 09:44:11 6 Ertuðrul Saðlam
yıllardan beri Samsunspor'un peşindeyim bırakın ulusal basını yerel basın bile bir defa benim haberimi yapmadı minik Celil doğalı daha bir hafta olmadan haberi yapıldı bu nasıl şans doğuştan şanslı bu demekki  ;) ;D Allah sağlıklı uzun ömürler versin tekrardan

silopilimuhsin

Alıntı yapılan: %100 samsunspor - 14 October 2009, 15:40:41
yıllardan beri Samsunspor'un peşindeyim bırakın ulusal basını yerel basın bile bir defa benim haberimi yapmadı minik Celil doğalı daha bir hafta olmadan haberi yapıldı bu nasıl şans doğuştan şanslı bu demekki  ;) ;D Allah sağlıklı yaşantısı parlak sağlıklı uzun ömürler versin tekrardan
allah razı olsun kardeşim

babasamsunlu

Bir bakmışsınız bir gün stadda anans var ...samsunsporumuz  gol atmış ve ananstaki abimiz bağrıyor...
bordoğaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn..
ve taraftarlar karşılık veriyor..
Ceeliiiiiiiiiiiiiiiilllllllllllllllllllllllllll.. :) niye olmasın...
o sadece Muhsin akrdeşimizin değil artık samsunspor.biz in çocuğudur..samsunun çocuğudur..

kumköylü ahmet

Allah anali babali büyütsün mutlu ve huzurlu insallah

doðan

Dostum ; önce sana ve eşine hayırlı evlat olsun sonra vatana millete ; SONRAAAA kısmen bize SIKI bir SAMSUNSPOR lu olsun ( sen ona aşıyı veririsin muhsin  kardeş ) , Celil kardeşimin de kulakları çınlasın adı silopide has bir samsunsporlu  nun oğlunda yaşayacak ;
güzel gönlüne sağlık muhsin kardeş...

silopilimuhsin

Oğlum celil 18 aylık oldu. Ama adaşı ortalıklarda yok daha

ChucKeR

çift isimli serkan aykut çok karizma olur. mesela serkan aykut çakır . ewet ewet bunu bi yere kaydedeyim çoluk çocuğa karışınca lazım olabilir :D

AntZ

Alıntı yapılan: ChucKeR - 04 June 2011, 14:27:41
çift isimli serkan aykut çok karizma olur. mesela serkan aykut çakır . ewet ewet bunu bi yere kaydedeyim çoluk çocuğa karışınca lazım olabilir :D

Soyad daha karizma duruyor  8) :P

jean

allah bagislasin anali babali buyutsun

eren55

Celil sünnetinde kirvelik yapmazsa ayıp eder bu saatten sonra...Bu jesti gör, altında kalma Celil!Bu arada ALLAH analı babalı büyütsün.Fahri hemşerimize ve küçük kardeşimize Sinop'tan selamlar.

ibo055

celebi

la 2009 daki doğuma şimdi mi kutlama yapılır :)

Burak

sen daha dur abi ben şimdi Ersin Abi'nin nişanlamasını tekrar kutlayacağım :)

celebi