Bank Asya 1.Lig 8.Hafta | Adanaspor 2 - 0 Samsunspor'umuz

Başlatan MeL_55, 04 October 2009, 17:03:21

« önceki - sonraki »

alperen

1-2 bence..artık deplasman fobisine bi son vermenin zamanı geldi diye düşünüyorum ;)

King1965

selam arkadaslar tahmın yarısması yapalım adana macında ılk golumuzu kım atar ??

beşnumara

takım ankaraya sonra da adanaya gelecekmiş.belki ankarada kesilecek hesap vardır :D bilgileri aldım.isteyene özelden satiimm.bilet parası yaparım ;D

germencisse

bu maçı alırsak bucadan kesin 3 puan alırız savunma hata yapmasın yeter..

Gaziosmanpaşalı3455

arkadaşlar forumun bu sayfasında  konu ile belki alakasız olacak lakin turguttaki toparlanma bugün fotomaç gazetesinde çıkan haberle alakası olsa gerek haberde ocaktaki ara transfer döneminde fenerbahçeye transfer olmuş 1,5 milyon dolara..bilgilerinize...................

Yaman55

Alıntı yapılan: Gaziosmanpaşalı3455 - 09 October 2009, 21:49:31
arkadaşlar forumun bu sayfasında  konu ile belki alakasız olacak lakin turguttaki toparlanma bugün fotomaç gazetesinde çıkan haberle alakası olsa gerek haberde ocaktaki ara transfer döneminde fenerbahçeye transfer olmuş 1,5 milyon dolara..bilgilerinize...................

turşu oldu o haber geceden beri onu konuşuyoz

berusa55

AlıntıAdanaspor maçına hazırlanan Samsunspor'da dün idmanda sakatlanan Can bugün takımla birlikte çalışırken, belinde ağrılar olan kaleci Okan ise iğneyle maçta oynayacak. Dizinden ameliyat olan Oktay ise bugün düz koşu yaptı

Ayrıntılar: http://www.gazetekolik.net/haber_detay.asp?haberID=4638

kadir55ist

mbilla oynamassa bizim için avantaj
inşallah canın sakatlığı ciddi değildir.
kaybetmeyiz diye düşünüyorum 0-2

Yaman55

beşnumara

Alıntı yapılan: Yaman55 - 09 October 2009, 22:54:58
biletler açıklandımı
adanaspor kale arkası biletleri 5 lira olur yani deplasman da aynı

celebi

Yaman55

beşnumara

Alıntı yapılan: Yaman55 - 09 October 2009, 23:21:06
deplasmanı ne zaman kaçırdık abi :)

millet karı kızla
bizler deplasmanda
ben böyle hayatın
koyayım... :D
ooo  ooooo...
yozgatta söylemiştim en son. süper ligdeki son yılımızda sivasla oynamıştık.ne soğuk vardı beee ::)

Yaman55

Alıntı yapılan: beşnumara - 09 October 2009, 23:23:19
millet karı kızla
bizler deplasmanda
ben böyle hayatın
koyayım... :D
ooo  ooooo...
yozgatta söylemiştim en son. süper ligdeki son yılımızda sivasla oynamıştık.ne soğuk vardı beee ::)

3-0  üçüde musa yanlışmı hatırlıyorum