Samsunspor:2 Galatasaray:1

Başlatan kral55, 21 February 2005, 21:22:26

« önceki - sonraki »

cico

bu teroristlerin bu sitede resimlerinin ne işi var anlamış degilim

timofte

Alıntı yapılan: "cico"bu teroristlerin bu sitede resimlerinin ne işi var anlamış degilim

yaptıkları rezilliği ve sonra da nasıl kendilerinin zararlığı çıktığını herkes görsün diye resimleri koydum bunun ne mahsuru olduğunu da ben anlamadım.

cico

Alıntı yapılan: "timofte"
Alıntı yapılan: "cico"bu teroristlerin bu sitede resimlerinin ne işi var anlamış degilim

yaptıkları rezilliği ve sonra da nasıl kendilerinin zararlığı çıktığını herkes görsün diye resimleri koydum bunun ne mahsuru olduğunu da ben anlamadım.

sana göre dogru birşeyse sözüm yok

timofte

cico bu adamlar başka forumlarda hep olayları samsun taraftarının başlattığını falan yazmış. üstelik atıştıkları tribündeki adamlar normalde bunlarla muhatap dahi olacak kişiler değil. vip tribünü. görmesek inanacağız. sonuçta da iki tane galatasaraylının başı yarıldı kendileri zararlı çıktı. bunu bütün okuyanlar görsün.

cico

ben bir maç sevinip 5 maç üzülmek istemiyom ben başarının SÜREKLİ OLMASININ istiyorum

curva55

Rentboy

helal be samsunum werdikleri penaltıda işlerine yaramadı inşallah bundan sonra galibeyetlerinin dewamı gelir

Sioux

bunlara büyük takımlar denilse kaç yazar. kaç paralık insanlar olduklarını gördük özellikle de necati ve hakan şükür her pozisyonda hakeme koştular. alışmış kudurmuştan beterdir. aynısını avrupada da yapıyorlar ama orada yediremiyorlar malesef. hakem sonunda acıdı mı korktu mu ne yaptıysa bir penaltı uydurdu gs lehine. yazıklar olsun ya. allah samsunsporumu bu durumlara düşürmesin. bizi de adaletsizliği alkışlayanlar konumuna sokmasın.
bir sözüm de canere .. herkes başından beri bilir ben bu adama çok tepki veririm. herkes gördü bu maçta harika oynadı. e be adam madem potansiyel var 22 maçtır oynuyorsun ne bu kepazelik. şimdi tüm türkiye izliyor diye oynuyorsan istersen maradona kadar yetenekli ol yaramazsın. hep böyle devam.

fatihsune

Samsunsporumuzun Bu Haklı ve ezici galibiyeti ile uzun haftalardan sonra ilk defa mutlu bir pazar geçirdim...Pazar sabahı ilk iş olarak istanbul yalakası medyanın yalaka köşe yazarlarının yorumlarını okumak oldu...
bazıları yazılarında samsunumuzu ağızlarına bile almazken,  bazıları hakeme yüklenme terbiyesizliğini bile yapıyordu ama bi yazar vardı ki,galatasaray yazarı olmasına rağmen samsunsumuzun hakkını teslim etmiş şampiyonluğa oynayan takımın gs değil samsunspor olması gerektiğini bile yazmıştı...
şimdi de internette diğer takım taraftarlarının samsunsporumuzla ilgili yorumlarını okuyorum işte bazıları

27.02.2005 10:26:56
galatasaray takımı kollanmaya devam ediyor ama hala lider olamıyor her mac bir penaltı her 3 golun 2 si penaltı ama hakan sukure kalsa macta daha galatasaray lehine 7 tane daha penaltı var kendini yere atıyor vede sonra hakeme kosuyor sonra da niye milli takıma giremedim attığı 3 golun 2 si penaltı olursa giremezsin tabi
sedat
27.02.2005 10:25:43
samsunu tebrik ederim.bay bonus gercekten iyi kosuyor,aynen bazi yazarlarin dedigi gibi,bizim köyün esegide iyi kosuyor g-s transfer komitesine duyrulur
penaltiya rahmen...
abdurrahim.aksac
27.02.2005 08:00:47
ne teadüfse galatasaray takiminin hemen hemen her macda bir penaltisi var
tebrikler...
birisi
27.02.2005 06:24:48
bravo samsun 100.yil balonunu patlattin.
Sirada Tirabzon var...

Samsun55  27.02.2005 15:00:46  
Birgun kirmizi kanimizla beyaz goklere sampiyon Samsun yazacagiz!!

Var mı Senden Öte

ya ilk defa şirinler tribununden macı izleyemedim.
sadece sehirtarafı kale arkasinda yer vardi ordaydi.
ama iyide oldu gslilerle iyi kaynaştik 8)
iyi makara yaptik :wink:

Serkan

kardeşlerim s.a biz buyuz samsunsporluyuz gerçeğiz hep böle oynayın canımızı verelim ah be samsunun sen busun ama üzülüyorum emniyet meşale sokarken yakaladı beni resim filan çektiler adli tıpa götürdüler işin kötüsü 4 ay stada girmem yasaklandı üzgünüm ama samsunum için ölüme bile giderim o kadar

ama gs iyi makara yaptık kim bunlar millet nasıl gaza geldiii sövüyo stadı seviyorum o formayı üzerimden emniyet bile çıkaramadı ona seviniyorum ama emniyet çok üstümüze geliyor hele o bir ara çıldırtıkda gs tribününe saldırdık ya nasıl tırstılar ama johnMoRGaN şehir tarafındaysan beni kesin görmen lazımdı çünkü taştaydım can forması vardı üstümde:)

carsambali55

maçı ankarada gs i.lerinin yanında 4 arkadaşla izledik. adamlar bizim oyunumuz karşısında çılgına döndüler... bizim bu futbolla şampiyonluğa oynamamız lazım

bengülü

slm arkadaşlar  
RE RE RA RA NASIL KOYDUK CİMBOMA  
BURASI SAMSUN BURDAN ÇIKIŞ YOK  

İSTANBUL SAMSUN MAÇINA  SAMSUNDAKİ TARAFTARLARIMIZI MAÇA BEKLİYORUZ BİZDE BURSADAN KENDİ İMKANLARIMIZLA MAÇA GELİCEĞİZ ZEYTİNBURNU STADINI TIKLIM TIKLIM DOLDURACAĞIZ

Var mı Senden Öte

Alıntı yapılan: "FoRZa_AlviN"kardeşlerim s.a biz buyuz samsunsporluyuz gerçeğiz hep böle oynayın canımızı verelim ah be samsunun sen busun ama üzülüyorum emniyet meşale sokarken yakaladı beni resim filan çektiler adli tıpa götürdüler işin kötüsü 4 ay stada girmem yasaklandı üzgünüm ama samsunum için ölüme bile giderim o kadar

ama gs iyi makara yaptık kim bunlar millet nasıl gaza geldiii sövüyo stadı seviyorum o formayı üzerimden emniyet bile çıkaramadı ona seviniyorum ama emniyet çok üstümüze geliyor hele o bir ara çıldırtıkda gs tribününe saldırdık ya nasıl tırstılar ama johnMoRGaN şehir tarafındaysan beni kesin görmen lazımdı çünkü taştaydım can forması vardı üstümde:)

volkanlar vardi ordaydin demek sen ama harbdiden deli oldular yaa.
ah bidene kızmızı polarlı vardiya gslilerden o manyakti dısarida bekledik dee kımsıcık yoktu hemen otobusune gitti galiba bebe  :lol:

timofte

Bazı forumlarda yazan şu görüntüye yol açan takım taraftarlarının polisten şikayetçi olmasını tuhaf karşıladığım için Halk gazetesinde çıkan ama internete konmayan resmi scan ettim. resimde üzerlerine yabancı cisim atılan Samsunsporlu bayan taraftarlar görülüyor. atkılı olduklarını görmek, yani gs takımı gelmiş izleyeyim havası ile değil de Samsunsporlu oldukları için geldiklerini fark etmek beni daha da üzdü.