Samsunspor:2 Galatasaray:1

Başlatan kral55, 21 February 2005, 21:22:26

« önceki - sonraki »

curva55

delikanlılığa yakışırmı lan bu nrde görülmüş  kadınlara çocuklara saldırıldığı delikanlıysa asıl adamlara saldırsana bu adaölar zaten istanbulun en ezik grubu bunu bir kez daha kanıtladılar çocuklara saldırarak.Ama bunun birdahakli seneside var.

carsambali55

istanbuldan ne zaman delikanlı çıkmış... hepsi i...ınlar ancak tv de palavra atarlar. erkeklil kelimesi onların lugatlarında yok zaten... aynı olayları samsunlu taraftarlar istanbulda çıkarsaydı söylemedikleri laf kalmazdı...

curva55

o şerefsizlerle hesabımız var kadınlara çocuklaraa salsırmak neymiş göstericezzz!!!!

ngonge

mücadele açısından çok iyi bir maç çıkardı takım ama yaratıcı oyuncu eksikliği çekiliyor,celil ve serkan da olmasa yandık...

ANKARALI_ASLANLAR

Alıntı yapılan: "JohnMorGaN"
ah bidene kızmızı polarlı vardiya gslilerden o manyakti dısarida bekledik dee kımsıcık yoktu hemen otobusune gitti galiba bebe  :lol:

Ben Ankara tarafındaydım, büyük bir ihtimalle benden bahsediyorsun.  Şunu önceden belirteyim ki sana internet üzerinden atar yapacak değilim. Senin nasıl bir kişiliğin var ki orada bana yapamayacağın şeyler hakkında ahlı vahlı konuşuyorsun? Biz her türlü tezahürat yaparken sen orda deve kuşu gibiydin ve buraya nasıl böyle yazı yazıyorsun? Atarı olan gelirdi ne yapacaksa yapardı. Ama neden yapamadığını sayim sana biz ankaralı aslanlar olarak 35 kişiydik ve hepimizde emanetliydik. Bizim kim olduğumuzu biraz araştır. Geri vites yapacak adam değiliz bunu bil.

Timofte sende burda ayrı konuşuyosun tribundergide ayrı konuşuyosun senin yaptıgına iki yüzlülük denir.

yönetici

Diğer takım taraftarları forumda yazabilirler ancak Samsunspor taraftarlarına, takımına hakaret edemezler. hepsinden öte sitemiz gider yapma, emanetten, kavgadan bahsetme yeri değildir.

bu nedenlerle Ankaralı aslanlar nickli kullanıcıya no-post verilmiştir.

timofte

Alıntı yapılan: "ANKARALI_ASLANLAR"
Timofte sende burda ayrı konuşuyosun tribundergide ayrı konuşuyosun senin yaptıgına iki yüzlülük denir.

tribündergiden ayrı buraya ne yazmışım çok merak ettim. insanlara böyle kafana göre hakaret etme hakkını nereden alıyorsun? tribündergiye de aynı resmi koydum ve altına aynı yazıları yazdım. hepsinden öte burada tüm taraftarların ortak platformu değil Samsunspor taraftar forumundayım. buna rağmen üslubumda bir değişiklik yok. bunları da hesap vermek mantığı ile değil insanları kandırmana izin vermemek için söylüyorum.

cico

ah bidene kızmızı polarlı vardiya gslilerden o manyakti dısarida bekledik dee kımsıcık yoktu hemen otobusune gitti galiba bebe  :lol:

Ben Ankara tarafındaydım, büyük bir ihtimalle benden bahsediyorsun.  Şunu önceden belirteyim ki sana internet üzerinden atar yapacak değilim. Senin nasıl bir kişiliğin var ki orada bana yapamayacağın şeyler hakkında ahlı vahlı konuşuyorsun? Biz her türlü tezahürat yaparken sen orda deve kuşu gibiydin ve buraya nasıl böyle yazı yazıyorsun? Atarı olan gelirdi ne yapacaksa yapardı. Ama neden yapamadığını sayim sana biz ankaralı aslanlar olarak 35 kişiydik ve hepimizde emanetliydik. Bizim kim olduğumuzu biraz araştır. Geri vites yapacak adam değiliz bunu bil.

bunların hepsi kuzu galatasaray ile samiyende giremedigimiz maça giderken bunları bolu geçtikten sonra gördük bunlar hepsi çocuk bunları inip dövelim dedik 15 16 yaş grubu tenezzül bile etmedik bırakın bu İSTANBUL KÖPEKLERİNİ. ANTİ BİZANS

curva55

ankarada yaşayıpda ankara takımı tutmayan herkesin a.q köpekler...

Var mı Senden Öte

o zaman gelicektin kimsecikler yoktu etrafta.
ben sizi biliyorum ama sen bizi iyi bilmiyon galiba cico tanıtalım bunlara kendimizi he.

cico

çocuk bunlar kardeş bunları boluda gerekeni yapacaktık ama degmez
ANTİ BİZANS ın K Ö P E K L E R İ

curva55

Okulda meşaleyle üstlerine yürüyünce alayı nooldunu şaşırdı üstlerindeki polarlarla rezil oldular meşaleleri sallııınca salaklar...

cico

Alıntı yapılan: "Skip to my lou"Okulda meşaleyle üstlerine yürüyünce alayı nooldunu şaşırdı üstlerindeki polarlarla rezil oldular meşaleleri sallııınca salaklar...

okuldamı yaptınız iyi okuldan atılmadınız ah ben olcam ki o okulda ama çıkışta  :lol:

curva55

Disipline gittik ama hocalara tahrik var dedik çıkışdada olanlardan zaten atkılı kimi gördüysek saldırdık hele bizim okuldan ultralar var bi kaçışları var bunlar 10 kişi biz üç....

cico

bizim arkadaşlarda basket maçından çıkışta sitenin orda cimbomlu avına çıkmışlar ama kimse bagırmamış  :lol: