Bank Asya 1.Lig 7.Hafta | Samsunspor'umuz 3 - 0 Boluspor

Başlatan MeL_55, 27 September 2009, 18:51:42

« önceki - sonraki »

YaşarDoğu

05 October 2009, 00:15:56 #570 Son düzenlenme: 05 October 2009, 00:18:30 YaþarDoðu

;D ;D

Ollivanders

YaşarDoğu

Bugün yanındaki arkadasıyla diyalogları çok komikti, ;D ;D

cgr

Ollivanders

valla ben arkadan o kadar duyabıldım ceagriiii :) duzelttigin icin saol kardesim:)

Sempatik Bengülü

Alıntı yapılan: Sempatik Bengülü - 04 October 2009, 13:54:27
bugünkü maçtan umutluyum içimden bi ses bu maçı alıcaz diyor. en azından bu maçtan puan alıcağımıza inanıyorum en kötü ihtimal beraberlik

demiştim çünkü içimden bi ses bu maçı alıcaz diyordu ve şükürler olsunki 3-0 maçı aldık

55.hakan

Alıntı yapılan: Sempatik Bengülü - 05 October 2009, 01:06:28

demiştim çünkü içimden bi ses bu maçı alıcaz diyordu ve şükürler olsunki 3-0 maçı aldık

kendi alıntına cevap vermek nasıl bir duygu  ;D ;D tebrik ederim iyi tahmin  ;)

Sempatik Bengülü

Alıntı yapılan: hakanelgun - 05 October 2009, 01:13:07
kendi alıntına cevap vermek nasıl bir duygu  ;D ;D tebrik ederim iyi tahmin  ;)

güzel bi duygu :D süper bi skor işten yeni geldim maç oynanırken çalışıyordum ve 3-0 skordan sonra içim içime sığmadı sitedekiler coşmuştur diye söylenip durdum ;D

berusa55

Bir hafta mutlu ve huzurluyuz Sempatik. Haftaya Allah kerim  ;)

Sempatik Bengülü

Alıntı yapılan: berusa55 - 05 October 2009, 01:19:30
Bir hafta mutlu ve huzurluyuz Sempatik. Haftaya Allah kerim  ;)

öyle valla çok rahat bi hafta geçireceğiz en azından bu hafta samsun maçı ne oldu diye sorana 3-0 aldık dicem  :P :P ;D

55JNR55

Özellikle yanımda çalışan gese'li olduğu için çok güzel bir hafta geçireceğim ben... bizim maçta 3-0 bitti onlarında ama onlar 0 olan taraftı ;D

bengülü

KotuCocuk55

Ligin başında 7.hafta'ya kadar bu takıma kayıtsız şartsız destek vermek gerek demiştim  ;) Keşke daha erken bir hafta söyleseymişim!  ;D
10.Haftaya kadar birazda şansın yardımıyla belli bir puanı tutturabilirsek ondan sonra herşey olabiliyor puan sıralamasında onu da gördük geçen senelerde.

Uzun zamandır seyahatte olduğum için internete girme şansım olmadı.Biraz önce eve geldim ve direk siteyi açtım.Skoru görünce ne yalan söylim şaşırdım.Ama Çok sevindim.İnanamadım.Hiç alışmamışım.Hala da şoku atlatabilmiş değilim.

Yaşasın diye olley diye çocuklar gibi zıplayasım var!
Ne diye koskoca samsunspor evinde boluyu yendi diye :)
Canımız sağolsun bunada şükür!

Adanadan bir beraberlik birşeyleri kıpırdatır!

b.cekmecelizirzoplar

senınle gülmek seninle sevınmek cok guzel samsunum senınle aglamak bıle güzel ama boş ver sen hep sevındır bizi hayat sernınle güzel gerısi yalan.

Serkan

Pardon ben maçtan hariç bir konuya deyinicem ?? maraton ve kale arkasında durduk yere deplasmana gelen armasının peşinde koşan insanlara salça olunması ne zaman son bulucak ?? ben bugün görebildim kadar bolulardan durduk yere bir tahrik gelmedi.....