Bank Asya 1.Lig 7.Hafta | Samsunspor'umuz 3 - 0 Boluspor

Başlatan MeL_55, 27 September 2009, 18:51:42

« önceki - sonraki »

onur 55

murat omur hakan ve volkana helal olsun cıgerlerı patlayana kadar kosuyolar

onur 55

jean

harika oldu ne oldum degil ne olacam demeli lafi dogruymus adamlarin yazarai samsunspor hakkinda neler yaziyior bu takimi bu hale getirenlere kizmamak elde degil hafty seriye baglamaliyiz

Sercan

tese nin bir sitesinden bir kullanıcı yorumu:

Vah vah vah... Ne sevinmiş ne sevinmiş...  Tamam işte bu sene sevinebileceğin 2-3 maçtan biri keyfini çıkar bence... Ama Futbolun keşke biraz adaleti olsaydı. Neyse Emo'ya, Ömer'e, Togi'ye, Beytullah'a bizimle birlikte maça gelipte Bolu tribünlerinden destek veren bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum tekrardan...

La harbi mal la bunlar...

Sioux

Alıntı yapılan: 55sercan55 - 05 October 2009, 21:40:51

Vah vah vah... Ne sevinmiş ne sevinmiş...  Tamam işte bu sene sevinebileceğin 2-3 maçtan biri keyfini çıkar bence... Ama Futbolun keşke biraz adaleti olsaydı. Neyse Emo'ya, Ömer'e, Togi'ye, Beytullah'a bizimle birlikte maça gelipte Bolu tribünlerinden destek veren bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum tekrardan...

.akç... sıkıyosa tese atkısı açsaydınız ya! burayı okuyorlarsa Emo'ya, Ömer'e, Togi'ye, Beytullah'a bizimle birlikte maça gelipte Bolu tribünlerinden destek veren bütün arkadaşların çıktığını çıkartayım!!! eğer bu site bordomavi.netse ve o ömer de bmnsamsun sorumlusu olan p.ç ömerse bulacağım o i.neyi.

55.hakan

Alıntı yapılan: 55sercan55 - 05 October 2009, 21:40:51

Samsun'un maçlarında karşı takımı gelip destekleyecek kadar gözü dönmüş hain demek bunlar  >:(

Ollivanders

Herkes kendi isine bakacak biz teseliler gibi donek degiliz takımımız kotu oldugundada yanındayız ya siz ne yaptınız takımınız kafaya oynayamadıgı zaman utandınız ezildiniz buzldunuz :) donekler.

Fecr_55

bunlar olsa olsa klavye delikanlisi olur..biz 3-0 yendik de konusuyoruz..

Gaziantep'le evinde berabere kalmak birilerinin sigortalarini gevsetmis..nereye catacagini bilmemekte..!

Burak

benim kütüğüm trabzon da dır aslen ama zerre kadar sevmem 4 kuşaktır samsundayız zaten pekte bi akrabam yok orda sadece nüfus cüzdanında bi ayrıntı benim için feneri malatyayı bile tutarım ts yi tutmam o kadar kılım yani

lucarelli

Bu hamsi kafalar kupada bize düşer inşallah da Emo, Ömer, Togi, Beytullah bir daha gelirler trübüne ama bu sefer korkak gibi kamufle olarak değil de renklerini belli ederek. Sonra görürler bakalım ne oluyor.

Zaten bu hamsi kafalarda biraz yürek olsa bordo mavi gelirlerdi ama neyse..

King Of The North

Alıntı yapılan: dukeburak - 06 October 2009, 09:27:27
benim kütüğüm trabzon da dır aslen ama zerre kadar sevmem 4 kuşaktır samsundayız zaten pekte bi akrabam yok orda sadece nüfus cüzdanında bi ayrıntı benim için feneri malatyayı bile tutarım ts yi tutmam o kadar kılım yani

merak etme kardeşim burada trabzonlu olup da Samsunsporumuza gönül veren çok sayıda arkadaşımız var,o yüzden bunları kaileye alıp da moralimizi bozmaya gerek yok.Süper lige döndüğümüzde kaldığımız yerden devam ederiz onlarla.

lucarelli

Alıntı yapılan: dukeburak - 06 October 2009, 09:27:27

Önemli olan kütük değil yürek.

Burak

desteğiniz için teşekkürler  forza şimşekler...

kaptan 55

babasamsunlu

parçalı formayla parçalıyoruz  rakiplkeri ...inşallah uığurlu gelir...eski yıllardaki gib parçalı formayla parçala samsunsporum...

oooolllleeeeeeeeeyyy saldır samsunsporrr....  ;D