Bank Asya 1.Lig 7.Hafta | Samsunspor'umuz 3 - 0 Boluspor

Başlatan MeL_55, 27 September 2009, 18:51:42

« önceki - sonraki »

cem

Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 04 October 2009, 19:38:47
tamam cem sen  haklısın
arkadaşım ne gördüysem ne yorumladıysam onu yazdım imalı şekilde tamam cem sen haklısın demende hoş değil yani... sen haklısın yada ben bu benim bakış açım yorumum beğenirsin yada beğenmezsin. ama imalı yazmak olmuyor...

babasamsunlu

oh be gönlümce maç seyrettim...bolu pozisyonlar bulmuşmuş..bulacak elbete  onalrdaki maddi imkan kaynaklar bizde olsa boluyu çimlere gömerdik. ki ayrıca bulduğunu atacan kardeşim..bolu getirdi getirdi aslan gibi dağ gib kalecimiz onları ellerinde eritti..allah nazarlardan saklsın...kaleci de takımın bir parçası olduğuna göre biz iyi oynadık...maddi imkanları birbiryle kıyasklanamaycak kadar fark olan iki takımın mücadelesinden bence samsunsporumuz çok büyük bir iş başararak çıkmıştır...ben takımı hatta turgutu yürekten alkışladım..geçen hafta sövmek işe yaramış anlaşılan :) ama sercanda aynı etkiyi göremedik ne yazık ki...adam durduğu yerede kendi kendine yere kapaklanıyor :):)
velhasıl kelam bugün stadda  öyle eğlendim ki bütün maratonu ayağı kaldırdım bağırtılarımla :):)
verdiğim rahatsızlıktan ötürüde özür dilemiyorum :):)
3 arkadaşımı maça sürükleyerek getirdim..yenecez olm gelin diye onları ben getirdiğim için onlarla beraber izledim maçı ama yinede samsunspor.biz e yakın bir yerden..hepinizi gördüm hepinizde bi tebessüm bi rahatlama vardı :) inşallah bu maç bir milat olur ve bir daha kötü mücadele etmeyen bir ruhsuzlar ordusu seyretmek zorunda kalmayız...bu arada turgut ikinci yarı defansa oldukça gayretli bir şekilde yardım edişinin karşılığını bende "helal olsuun turgutt" şeklinde bir destek alarak aldı :):)

seviyoruuum seeeeeeniiiiiiiiiiiiiiiiiii samsunsporuuummm :):)

herkese saygılar

YaşarDoğu

Tamam Cem ben haklıyım  8),

Ne yazmam gerekiyo acaba ? ???

Neyse ;

Forza Samsunspor

55Bafra55

YaşarDoğu

carvalho

Samsunspor'a süper lig yakışır. Galibiyetimizden ötürü oyuncu ve teknik ekibimizi tebrik ediyorum. Samsun'a sevgiler....

YaşarDoğu

Şu güzelliğe bakar mısınız?

Seviyoruz seni ekmeği tuza banıp , banıp yer gibi.....

kumköylü ahmet

insallah daha iyi olacagiz ve ben inaniyorumki adana maci deplasman fobimisi ortadan kaldircak

usare

İnşallah deplasman fobisini de kıracağız arkadaşlar. Adana zor deplasman, orada bundan biraz daha fazla mücadele etmemiz lazım. Ben ilk haftadan bu yana söylüyorum: Bu takıma biraz sabır göstermemiz lazım. Eğer biz biraz sabredebilirsek, sahaya atlamazsak, koltukları kırıp atmazsak, hakeme sövmezsek en kötü playoff oynarız. Çünkü her sahaya giriş, her koltuk, her sövme bize pahalıya patlıyo. Taraftar olarak artık sabrımızı zorlamamız lazım. Bu takım iyi yolda inşallah.
Kalecimiz için söylenecek fazla bişey yok. Eğer Cengiz olsaydı 3-3 bitmişti maç Yan toplarda çok iyi birkere, defans arasına atılan toplarda da çıkışları süper. Nazar değmesin! Defans olarak ta daha iyi olacağız. Çünkü 4 defans adamından ikisi yeni giriyo takıma. Biraz ortadan ileri çıkışlarda sorunumuz var. İlhan UMMAK sağ açık mıydı. O nerede acaba. Onu da bi görseydik. Murat her zamanki Murat. Sercan yine aynı. Turgut taraftarın tepkisinden kendisine gerekeni çıkarmış gibi sanki, ama Sercan malesef yine kaldıramadı o meşhur poposunu. Bazı arkadaşların da dediği gibi hafta içindeki kupa maçında ve bu maçta Chelidze'nin oynatılıp takıma, stada, seyirciye ısındırılması  gerekiyordu. İnşallah o da formunu tutar, takımda rekabet ne kadar çok olursa başarı da o kadar artar. Bakın artık Sercan ve Sefa 11 e giremiyo. Ancak oyunu garantiledikten sonra. Onlarda formanın kolay olmadığını anlayacaklardır artık.
İnşallah Süper Lige giden ilk adımımız bu olur.

edmontdante

Süleyman, güzel kareler yakalamışsın bu hafta

YaşarDoğu

mehmet yılmaz

Adem'li bir yazı

Uluslararası araştırma kurumu "Transfer markt.de" ki verilere göre; Bank Asya Ligi'ndeki piyasa değeri en yükset takım Konyaspor. Sonrasında Boluspor var; 9 milyon 225 bin Euro ile...
    Hayli ciddi bir rakam Boluspor'un hanesinde yazan. Adem Büyük, Serdar Samatyalı, Erman ve Lika gibi bu ligi forse edebilecek oyunculara sahip olmak büyük bir nimet kendileri adına.
    Hele Adem'e...
    Beşiktaş altyapısından yetişme ve son olarak Altay formasını giyen bu oyuncu hiçbir teknik adamın "hayır" diyemeyeceği bir isim.
    Özel bir oyuncu.
    Bizim bildiğimiz kadar, Turhan Özyazanlar'ın da bildiğine inanıyoruz Adem'i... Çabukluğu, oyuncu eksiltme becerisi ve golcülüğü nedeniyle...
    O halde?
    Kenan ve Can mı; yoksa Turgay'mı olmalıydı defansın göbeğinde.
    Turgay'dır cevabı kanımca, çabukluğa aynı çabukluk ile cevap verebileceği için.
    İlginç olan şu:
    İşte o yine Adem, sahadaki oyunla, skor tabelasına yansıyan rakamların birbirleri ile örtüşmemesine neden olan.
    Daha ilk 33 dakikada takımının 5 mutlak gol pozisyonunun 4'ünde vardı o.
    Özellikle Can'ın hamle hataları sonrası, nerede ise elini kolunu sallayarak Okan'la burun buruna gelmesine rağmen, hep zoru yapan, imkansız denileni kaçıran, o sahada farklı duran adamdı.
    O kaçırdıkça, hemen her gittiğinde golü bulan Samsunspor'da, hiç beklemediği bir farka ulaştı.
    Hem de tipik bir deplasman takımı görüntüsüyle... Kalesini çok adamla savunup, nadiren hücuma çıkmışken.
    Futbol böylesi garipliklere gebe bir oyun işte.
    Hele hele 3. gol.
    Hafta arası Karabük maçında son çizgiden yapılan ortanın gol olması sonrası kendine güldüren Kazım'ı hatırlattı Atacan bize.
    Çoğu Adem'in beceriksizlikleri, Okan ve Murat'ın ön plana çıkması ile önemli bir galibiyet aldı Samsunspor.
    Darısı gelecek haftaların başına.
    Ama futbolun değil!

Hakkı Yeşilyurt - samsunspor.biz

YaşarDoğu

Takımınlarını desteklemeye gelen Yarenleride tebrik etmek lazım.Deplasman yapmak kolay bir iş değil.

YaşarDoğu

Valla Hakkı Yeşilyurt un cuk oturdu denilecek yazısı.

Maçın analizini güzel  yapmış Hakkı abi...

sezgin