Bank Asya 1.Lig 7.Hafta | Samsunspor'umuz 3 - 0 Boluspor

Başlatan MeL_55, 27 September 2009, 18:51:42

« önceki - sonraki »

grkn55

berusa55

Karadeniz Derbisi'ymiş... Bizim derbi sadece malum takımla. Öğretemedik adamlara  :)

ali ihsan

Kaç yıldır bu ligde sürtüyoruz.Basın bile unutmuş neyin ne olduğunu.Hatırlatmak lazım ...

cem

oyunu aslında hep biz yönlendirdik topu istediğimiz zaman ayakta tuttuk istediğimiz zamanda savurduk,2 gol hazırlanış olarak müthişti,3-0dan sonra daha çok gitseydik daha çok atardık,dediğim gibi biz böyle istedik....BİRDE DEPLASMANDA GALİP GELİRSEK BİTTİ BU İŞ...
benim yeğenim okuyor bolu izzet baysal üniversitesinde bolulu arkadaşları hep dalga geçiyorlarmış yeğenimle bende 3-0dan sonra yeğenimi arayıp maçın skorunu söyledimde çok sevindi desene şimdi bunun keyfini yaşama sırası bende dedi,,,,bu size çok basit gelebilir ama gurbette olan samsunlularda çok mutlu oluyor benim yeğenim gibi YAŞASIN SAMSUNSPOR...

grkn55

Skor iyi oyun kötü!

Samsunspor, 3 puanı 3 golle aldı. Kendi sahasında ligin güçlü takımı Boluspor'u 3-0 mağlup eden Kırmızı-beyazlılarda oynanan oyun teknik direktör Turhan Özyazanlar'ı memnun etmedi

Maçın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan teknik direktör Turhan Özyazanlar, skorun mükemmel olduğunu ancak oyun için aynı şeyi söyleyemeyeceğini kaydetti. Oynadıkları oyunun planladıkları bir oyun olmadığına dikkat çeken Özyazanlar, "Bu sonuç bizi kandırmayacak. Sorunlarımızı halının altına süpürmeyeceğiz. Ama çözülmeyecek sorunlar değil. Her geçen hafta daha iyi olacağımızı düşünüyorum" dedi.

"İyi mücadele ettik"
Kırmızı-beyazlıların genç futbolcusu Adem ise, haftalardır iyi futbol oynadıklarını belirterek, "Geçen hafta yenildiğimiz Hacettepe karşısında da 7-8 pozisyonumuz vardı. O gün değerlendirememiştik, bugün girdiğimiz pozisyonları gole çevirdik. İyi mücadele ettik" diye konuştu.

"Deplasman fobisini üzerimizden atacağız"
İki hafta üst üstte Adanaspor ve Bucaspor deplasmanlarına gideceklerini hatırlatan genç futbolcu, "Deplasman fobisini üzerimizden atmak istiyoruz.Artık gerçek Samsunspor'u herkesin izlemesini istiyoruz.Adanaspor'u da yenerek yolumuza devam edeceğiz" ifadesini kullandı.

"Ben suçluyum"
Samsunspor'u kutlayan Boluspor teknik direktörü Coşkun Demirbakan   "Maçı herkes gördü. Pozisyon olarak iyiyiz. İki kale hesap edilirse kendi kalemizde zaaflarımız var diğer kalede de yine zaaflarımız var. Sahanın 70 metresinde iyiyiz. Fakat hem rakip kale önünde hemde kendi kalemizin önünde son final yani defansif ve ofansif eksiklerimiz var. Kimseyi suçlamıyorum hata varsa yine kendimde. Bunun üsttesinden gelebileceğimize inanıyorum" şeklinde konuştu.

Ben şansa inanmam
Bir basın mensubunun, 'Bugün şans yanınızda değildi? şeklinde sorusuna Demirbakan, "Ben şansa inananlarda değilim. Israr edersen ısrar edersen nihayetinde isteğiniz olur. Fakat ısrar etmeyen bir kere yapıp da olmadıysa 'Ya şansımı yok' diyen hiç bir zaman kazanamaz. Israrla devam edeceksin 5 pozisyon olmadıysa 10 pozisyonda deneyeceksin. O zaman size 'Şanslıymış' derler gol atarsanız. Ama öbür türlü 3 olmadı 5 olmadı bırakalım derseniz. Biz onlara 'Şanslı' deriz. Bugün öyle oldu. Samsunspor, eline geçirdiği bütün fırsatları hemen hemen değerlendirdi. Kendilerine kutlarım. Bizimde bazı şeyleri görmemiz gerekiyor. Göremediğimiz bazı olaylar var" dedi.

Gazetekolik

55erhan55

germencisse

gerçekten mükemmel bir galibiyet aldık ben maça gitmeden bir tahminde bulunmuştum site içerisinde 3-0 alırız diye..şansıma o şeklde kazandık..her maç böyle oynayalım deplasman fobimizi yenelim..bize kimse engel olamaz..ama şunları söylemeden geçemicem..takımda hala ahlak sorunları yaşanıyor..sefanın maç çıkışı hocanın elini sert bir tavırla itmesi..böyle bir maça hiç yakışmadı..anlaşılan sefada geçen seneki sorunlar hala devam ediyor..daha sonra savunmamızda can özgür başarılı bir oyun ortaya koydu daha ilk resmi maçına çıktı ve hata yapmamaya özen gösterdi..kalemizde okan iyiydi 2 tane yüzde yüzlük pozisyonu çıkardı..2. yarı zaten pek yüklenip şut çekemdiler..turgut ve volkan ikilisi iyidi..volkan oyundan biraz daha geç çıkarılabilirdi..ama hocada o yönde haklı skorunda verdiği rahtlıkla volkanı oyundan alma gereği duydu..murat yıldırım yine her zamanki oyununu ortaya koydu sakladığı toplar,savunmaya yardımı,attığı paslar..sağ bek adem topla çok oynadı..adam geçmeyi çok istedi kapasite isteyen bir iş herkes yapamaz demekki adem adam geçemiyor..ama sağ bekte yine etkilide oynuyor..o zaman tek toplarla takımı atağa çıkarıcak..serkan eyüpoğlu pek fazla iş düşmedi ilk yarıda önemli bir gol pozisyonunu çıkardı 2. yarıda iki top geldi onlar adına iksinde de ters ayakla yakalandı..ömür ve hakan h.onlarda iyilerdi hakan zaten kendini bayağı beğendirdi ve ilk onbiri kaptı..kenan bugün vasatı aşamadı yeri geldi önemli müdaheleleri oldu ama bir okadarda basit hatalar yaptı..ancak takımımız oyunun genelinde iyi idi..artık adanaspor maçını düşünmeye başlasınlar adanasporda etkili bir takım özellikler kontra atakta mbilla kibong etame iyi bir oyuncu..her şey takımımızın gönlünce olsun dileğiyle..

cgr

2,5 Şut 3 gol :)

3-0 yendiğimize bakmayın , ben kişisel olarak konuşuyorum iyi oynadığımız söylenemez...

Yani bolu topu çevirdi , biz golleri attık...

Durum 0-0 ve 1-0 iken kalecimiz Okan'ın çıkardığı 3 top maçın bu skorla sonuçlanmasında önemli rol oynadı...

Murat'a söylenecek söz bulamıyorum o nasıl bir ciğerdir öyle... Allah nazarlardan korusun...

Orta Sahada Ömür ve Hakan'ın iyi oynamalarına bir de Murat'ın yardımı eklenince dinç bir orta saha görüntüsündeyiz...

Ama Hakan , Turgut ve Volkan'ın geri gelmeyişi bence eksi yönümüz...

Sonuç olarak hep iyi futbola 3 puan vermiyorlar ya :)

Ne olursa olsun 3 puan güzel... Bugun stadı dolduran taraftara da gerçekten tezahüratlarda da muhteşemdi...

55erhan55

herşeye rağmen önemli olan üç puandı onuda aldık

ali ihsan

40 yılın başı kötü oynayıp kazanmışız.Tadını çıkaralım bence ... ;)

55erhan55

evet büyük takım olmak buradaan geçiyor kötü oynarkende kazanabilmek

55erhan55

deado

Kupa maçındaki gibi erken gelen golle sevindik.ama sonraki dakikalarda Boluspor'un net gol pozisyonları vardı.Kalecimiz Okan'a helal olsun yaptığı kritik kurtarışlarla maçın sıkıntıya girmesini engelledi.Cepheden gelen toplarda çok başarılı kalede genel anlamda güven veren bir isim. 2. golden sonra her ne kadar geriye yaslansak da ilk yarının 2-0 bitmesiyle güzel bir skorla soyunma odasının yolunu tuttuk.
Tüm stad kırmızı beyaz şampiyon samsun diye bağırırken de 3. golü attık.güzel güneşli bir gün de güzel bir galibiyet oldu darısı Adana maçına..

YaşarDoğu

Samsunspor umuzun oyuna başlayış 11 i Karabük maçından farksızdı.Maça rolantide götürürken ve sadece soldan Volkan ile atak yapmaya çalışan bi Samsunporumuz vardı.Murat atom karınca misali yine ortasahanın yükünü Hacı Hakanın yardımıyla iyi üstlendi.Defasntaki Kenan yine kötüydü.Hele hele Can Özgür bizim Hakan Koçarslanın uzun boylusu.Adem Büyük iyi bir kuması oldugunu Kenan dan önce indirdiği toplardan belliydi.Lakin Can Özgürün kendi etrfındaki dönüşü Dünyanın güneş etrafındaki dönüşünden bile dha uzun.Bolu az daha organize olsa bize gol atmaları imkansız değildi.

Defansımızda Serkan E. kendisine söylenen Volkan a atakta yardım etmesi yönündeki telkinleri bu macta yerine getiröeye calıstı.Sağ ayaklı birinin sol bek te atağa kalkması kolay bir iş değildi.Ama tebrik etmek lazım mücadele yönünden korkak davranmıyor.Kupa macındaki yuhlanmalar Turgut üzerinde etki bırakmıs azcıkta olsa koşmaya başlamış.

Hakan Akman mücadelsini gösterdi ve 1 gol ve asistle oyunun çok iyilerindendi.Murata verdiği topuk pası harikaydı.Muratın vuruşu ise altyapım Ajakta aldım arkdas dergibiydi.Okan ilkyarıdaki2 önemli kurtarısları macın dönüm noktasıydı aslında.Okan artık bu takıma alıstı.Adem yine iyiydi.Birazda konsantre olması lazım.Bazen oyundan düşebiliyor.

Hocanın değişiklerine artık dikkat etmesi lazım.3-0 olmuş bir maçta Chelidzeyi almayacaksan bence ilk 18e bile alma.Hakan Akman çıktıgında 3-0 olmuşken maç sen Hakan ı çıkarıp Koçarslanı alıyosun oyuna.İngiliz futbolu ile bizim mahallenin taktik anlayısı arasında pek bi fark yok.

Bolu top oynadı , biz gittik gol attık....

Tebrikler Samsunsporum .Forza Samsunspor
[/b]

seckin55

3-0 çok iyi bir sonuç boluspor karşısında..ilk yarı iyi işler yaptık..ben bu hocayı anlıyamıyorum.. 65 dk da takımı frenliyor her hafta..volkanı çıkarıp hakan koçaslanı almak ne mantık acaba..aynısını kocaeli maçında da yaptı..kontradan volkan cok iyi top goturuyo ve asistlik yapılıyor.nıyetını anlamadım.alkışlatmak mı acaba?

Murat Yıldırım bu takımın dinamosu artık..Turgut ve Adem çok çalıma gidiyor ki beceremıyorlar sonuçta..adem çalıma gitmeyip pas atarak oynasa futbolunu daha da suslucek..Kenan yelek, okan, hakan, çok çok iyiydi.Gürcü ye şans verilmeliydi buhafta ama malesef hoca 3-0'a yatmak istedi..şanski boluda çok pozisyon kaçırdı..şans bizdendi.kutlarım hepsini..inş adana galibiyetiyle devam ettiririz..