Fortis Türkiye Kupasi 2. Tur l Samsunspor'umuz 2 - 0 K. Karabükspor

Başlatan MeL_55, 27 September 2009, 13:49:08

« önceki - sonraki »

Jnr.Serkan

arkadaşlar Tribünde bizlerle olmak isteyen arkadaşlarımız varsa Şirinler olarak saat 4de dernekten çıkılcaktır.aramızda gelcek herkesi görmek isteriz !!

55__Gurbet__55

insallah gruplara kaliriz ist. takimlarindan birisine karsi oynamak güzel olur

55erhan55

çapaþ 06

valla ya inş grublara kalırz gene bjkye 3 4 atarız havamzı buluruz saldırn atanın aslanları

özkan

ofisten kaçıp maça gidiyoruz hadı hayrlısı bakalım nolcak ..maçın skorundan cok taraftarın tepkısı ne boyutta olcak onu merak edıyorum ben..

Akyol

Benim görüşüm takım öncelikle ligi düşünecektir, bu yüzden pek ümitli olmamakla beraber gruplara kalalım istiyorum. Yalnız bundan sonraki tur deplasmanda olacak hiç ümidim yok bu maçı geçsekte :-\

beşnumara

Alıntı yapılan: Akyol55 - 01 October 2009, 15:15:12
Benim görüşüm takım öncelikle ligi düşünecektir, bu yüzden pek ümitli olmamakla beraber gruplara kalalım istiyorum. Yalnız bundan sonraki tur deplasmanda olacak hiç ümidim yok bu maçı geçsekte :-\
ne kadar olumsuzsun yaaa :D maçı sen anlatacan değil mi.dün akşam ki ilker yasinin anlatığı gibi anlatırsın sen şimdi. bu arada dün akşam bjk maçını izlediğimi de kaçırdım ağzımdan bak :D

babasamsunlu

Akyol

Alıntı yapılan: beşnumara - 01 October 2009, 15:28:16
ne kadar olumsuzsun yaaa :D maçı sen anlatacan değil mi.dün akşam ki ilker yasinin anlatığı gibi anlatırsın sen şimdi. bu arada dün akşam bjk maçını izlediğimi de kaçırdım ağzımdan bak :D
fatih maç 3-3 biter "bu ne ya çok heyecanlı anlatıyor" eleştirisi geliyor maç 1-3 "ruhsuz spiker" diyolar ben anlamadım ki  :) inşallah bol gol atarız bende bol bol anlatırım ;)

beşnumara

kardeşim sen maçı anlat ertem şener gibi yorum yapma.yani yap da olumsuz olumsuz düşünceler taşıma.sen yine iç sahada maç anlatacan.takım en azından iç sahada taraftarın gazına gelip oynuyo.ya deplasmanda anlatacaklar veya deplasmanda anlattığın zman  ne olacak.takım atak yapamıyor top oynayamıyor ::) o zman ne yapacan orhan ayhan gibi havadan sudan bahsedecen börtü böceklerden bahsedecen.
son derece güzel bir hava var.zemin müthiş ortam cıvıl cıvıl... :D allah sabır versin

YaşarDoğu

Haftaya Adana maçında seni dinleyeceğiz Beşnumara, bol bol Ömer Seyfettin hikayeleri anlatırsın artık bize ;D ;D

Akyol

Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 01 October 2009, 15:49:32
Haftaya Adana maçında seni dinleyeceğiz Beşnumara, bol bol Ömer Seyfettin hikayeleri anlatırsın artık bize ;D ;D
maçı maydonoz fm de verecek mi abi :P

beşnumaranın anlatacağı hikayeler ömer seyfettin değil turgut ne ettin üzerine olacaktır ;)

YaşarDoğu

Yasal izinleri aldın mı sen? ;D ;D ;D

Beşnumara az Tansu Polatkan dinlememiştir TRT den, az çok bişiler yapar ben eminim ??? :P ;D

berusa55

Hadi maça maça maçaaaaaaaaaa!  ;)

Samsun'da olup maça gelmeyen malatyalıdır. Yok! O "ayağa kalkmayan malatyaldır" mıydı  ;D

Akyol