Fortis Türkiye Kupasi 2. Tur l Samsunspor'umuz 2 - 0 K. Karabükspor

Başlatan MeL_55, 27 September 2009, 13:49:08

« önceki - sonraki »

Sercan

Alıntı yapılan: Serpico55 - 30 September 2009, 18:53:27
bizde nerdeee be kardesim bizi sevmeyen bir belediye baskanı toplulugu olduktan sonra bunları samsunda gormek cok zorrr

Bomboş yatan birsürü belediye otobüsü var Samsun'da ama bizde nerde böyle yerel yöneticiler... >:( >:( >:(

berusa55

Bizde de millet leyla Sercan kardeşim. Maça gidiyoruz adam kaç kaç bitti diye sorar! Kimle kim der! Nasıl bir memleket olduk anlamıyoruz artık!

Ollivanders

Olay iyi kadro olup olmakmak degil. Evet bizim kadromuz iyi ancak ne zmana iyi? takımda giydigi formanın hakkını veren futbolcular oldugu zaman takım iyi bazı sahtekarlar oldugu zaman degil. Biz gorevimizi her zaman yapıyoruz. Her zaman biletimizi alıp maclara gidiyoruz. Kırmızı beyaz formamızı giyip sokaklarda dolasıyoruz. Biz  nasıl taraftarlık gorevimizi yapıyorsak futbolcular futbolculugunu hoca hocalıgını yapacak. Biz birilerini alkıslarken birilerini yuhalıyorsak bunu taraftar degil yuhalanan kus beyinliler dusunecek biz ne yaptık diye. Hoca dusunecek biz ne hata yaptık diye. Sen hocalıgını goster bakalım hacettepe macında sen goster bakalım futbolculugunu ondan sonra taraftara sitem et.  Hoca fiyasko resmen ingiliz futbolu dedin kendini rezil ettin. U20 milli takım maclarını ızlıyoruz bu insanlar nasıl paslar yapıyorlar nasıl oynuyorlar goruyorsunuz. Adamlar U20 . biz ne bir verkac gorduk ne bir arapası veya oyunu dikine oynamaya yoneltecek bir pas. bunları yapacak olan hocadır. Biz bu takımda disiplin de goremedik bunu yapacakta hocadır. hoca kesinlikle taktiksel yonden zayıf. Haftalardır sacma sapan degisiklikler yapıyor. ilerde bence cok mac kaybetmemize de neden olacak. Yonetimin hocaya sonsuz kredi demeside sacmalık. gorecez bakalım 3 mac sonra o krediyi. gerci siz onu yollayacak gucu gosteremezsiniz.  herkes gorevini layıkıyla yapsın bakalım taraftar bu gorevini nasıl yapıyor. Taraftar gorevini cok bile yerine getirdi bu sacmalıklar arasında tek dogru olan buyuk taraftardı. Her zaman da oyle olacak

mehmet yılmaz

Yarın kısmet olursa bu maçı ss.biz radyodan dinleyebilirsiniz arkadaşlar...

Kaya

Alıntı yapılan: uçarlı - 30 September 2009, 19:08:54
fenerbahçe taraftarından ders alın kötü oyunla 55 binlik sıtat aynı şekilde doluyor. bu takımın süper ligteyken 3 bin seyircisi geliyordu en fazla. taraftar neden görevini yapmıyordu peki?

sen baya uçmuşsun yaa  >:( burası SAMSUNSPOR sitesi diğer takımların örnek alındığı bir platform değil akıllı ol...

5BrK5

bu nasıl taraftarlık. herkez tutturmuş rakibi şişiriyor. herşeyden önce köklü kulübüz yapmayın allahaşkına. görmüyormusunuz diğer takımlardaki ateşli taraftarı? bu takım süperlig takımlarınada kolay kolay boyun bükmez zirveye ortak rizeye nasıl bükmemişse. ben hocayı suçlarım. oyuncuların kalitesi tartışılmaz. kenan hakkı ligin en iyi stoperi. en iyi kanat oyuncusu volkan ve adem ileri uçta burhan ortada murat. hadi sayın bakayım karabükten isim yapmış oyuncuları? taraftar herzaman işini yapar. fenerbahçe taraftarından ders alın kötü oyunla 55 binlik sıtat aynı şekilde doluyor. bu takımın süper ligteyken 3 bin seyircisi geliyordu en fazla. taraftar neden görevini yapmıyordu peki? oyunculara değil birazda hocaya yüklenilsinb. bıraksın doldur boşaltı kanat ve ortasaha varyasyonları üzerinde dursun. mücadele olursa galibiyette olur. hiç oynayamıyorsa koşsun yarısahasına gelen topu kontrol altına alsın.uote author=furkan5534 link=topic=6860.msg238586#msg238586 date=1254160081]
Yener anasını satım karabukde dayar bıze Bu ŞEREFSİZLER forma gıydıkce !!!!

tamam fenerlisin anladık  profil resminede alexi falan koy güzel olur. .  >:(. .  >:(

KareAs55

bu nasıl taraftarlık. herkez tutturmuş rakibi şişiriyor. herşeyden önce köklü kulübüz yapmayın allahaşkına. görmüyormusunuz diğer takımlardaki ateşli taraftarı? bu takım süperlig takımlarınada kolay kolay boyun bükmez zirveye ortak rizeye nasıl bükmemişse. ben hocayı suçlarım. oyuncuların kalitesi tartışılmaz. kenan hakkı ligin en iyi stoperi. en iyi kanat oyuncusu volkan ve adem ileri uçta burhan ortada murat. hadi sayın bakayım karabükten isim yapmış oyuncuları? taraftar herzaman işini yapar. fenerbahçe taraftarından ders alın kötü oyunla 55 binlik sıtat aynı şekilde doluyor. bu takımın süper ligteyken 3 bin seyircisi geliyordu en fazla. taraftar neden görevini yapmıyordu peki? oyunculara değil birazda hocaya yüklenilsinb. bıraksın doldur boşaltı kanat ve ortasaha varyasyonları üzerinde dursun. mücadele olursa galibiyette olur. hiç oynayamıyorsa koşsun yarısahasına gelen topu kontrol altına alsın.uote author=furkan5534 link=topic=6860.msg238586#msg238586 date=1254160081]
Yener anasını satım karabukde dayar bıze Bu ŞEREFSİZLER forma gıydıkce !!!!

3 bin mi :)    4 saat önceden stada gidip anca bilet alınıyordu süper ligdeyken

europe_55

Ne olursa olsun, bu maci almaliyiz...
Gecen yil kil payi kacirdigimiz gruplara kalalim bu sene...

mahkumsun

ondan sonra butun beledıye baskanları secımde samsunsporluyuz der ama secımı kazandıktan sonra samsunsporu unuturlar

Yaman55

Alıntı yapılan: berusa55 - 29 September 2009, 22:47:36
28'inde "yarın resmi sitede açıklanacak" yazmışlar ama resmi site Allah'a emanet olduğu için bilet fiyatlarını ne zaman girerler orası meçhul!

abi bukadar rezil bi site görmedim bucasporun sitesi 10 çeker bize bilet alcam fiyatı belli değil ona göre para ayarlicam sonuçta ben çalışmıyorum ama yinede katkımız olsun ama düşünen yok a.k resmi sitenin

target_t.t.b

Alıntı yapılan: berusa55 - 30 September 2009, 18:55:49
Bizde de millet leyla Sercan kardeşim. Maça gidiyoruz adam kaç kaç bitti diye sorar! Kimle kim der! Nasıl bir memleket olduk anlamıyoruz artık!
aynen abi utanıyorum bu tür diyaloglardan.Babam son maçlarda ben maçtayken beni arayıp sürekli bilgi alıyodu en son babama dedim artık arama söylemem çok merak edi,yosan stada gel.inş karabük kupa maçında o da ben de rahatlicaz:))

celebi

Alıntı yapılan: samsuni - 30 September 2009, 20:36:15
Yarın kısmet olursa bu maçı ss.biz radyodan dinleyebilirsiniz arkadaşlar...

hay Allah razı olsun hocam

pitbul055

mehmet yılmaz

gecen yıl ki antalya kupa macında kombineler gecerliydi, bu maçta da olur sanırım. zaten mersin maçından borcu var yönertimin bize.