Fortis Türkiye Kupasi 2. Tur l Samsunspor'umuz 2 - 0 K. Karabükspor

Başlatan MeL_55, 27 September 2009, 13:49:08

« önceki - sonraki »

babasamsunlu

Bu Akşam ilk defa gurpla beraber maç seyredecem bakalım...inşallah uğurlu gelir..kombineyi kullanmak sonunda nasip oldu :):)

YaşarDoğu

Alıntı yapılan: samsuni - 01 October 2009, 11:17:30
gecen yıl ki antalya kupa macında kombineler gecerliydi, bu maçta da olur sanırım. zaten mersin maçından borcu var yönertimin bize.

Pardonda abi , kombineyi bize resmen kazık atarak satanlar, Ordudaki Mersin maçında basiretiszlik örneği gösterip kombineleri geçersiz sayanlar, Ankarada Hacettep maçında 20 Tl den bilet almamıza engel olamayanlar kombineleri bu maçta geçersiz sayarlarsa açık söyleyeyim bundan sonra dışarda gezerken dörtgöz olsun  ;) >:( >:( >:(,

Aşırı sinirliyim bu konuda , bile bile kazıklanmayı hazmedemiyorum.

ali ihsan

Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 01 October 2009, 11:42:40
Pardonda abi , kombineyi bize resmen kazık atarak satanlar, Ordudaki Mersin maçında basiretiszlik örneği gösterip kombineleri geçersiz sayanlar, Ankarada Hacettep maçında 20 Tl den bilet almamıza engel olamayanlar kombineleri bu maçta geçersiz sayarlarsa açık söyleyeyim bundan sonra dışarda gezerken dörtgöz olsun  ;) >:( >:( >:(,

Aşırı sinirliyim bu konuda , bile bile kazıklanmayı hazmedemiyorum.

Vallahi kardeşim ne deseniz haklısınız ...

YaşarDoğu

Alıntı yapılan: aliihsan55 - 01 October 2009, 11:44:47
Vallahi kardeşim ne deseniz haklısınız ...

Almıyor yemin ediyorum abi kafam, yada kabullenmek istemiyorum.

Yani seviyoruz diye bu işkence niye?

55erhan55

nerden bakarsak bakalım bu yönetimin elle tutulur bir tarafı yok taraftarını hiçe sayan bi yönetim var malesef

ali ihsan

Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 01 October 2009, 11:52:14
Almıyor yemin ediyorum abi kafam, yada kabullenmek istemiyorum.

Yani seviyoruz diye bu işkence niye?

Samsunspor'un yolunda çekilen çile kutsaldır kardeşim  ;)

Ya siz gene içerdeki maçlarda galibiyet sevinci yaşayabiliyorsunuz. :D  Biz ne yapalım,1 puana göbek atar hale geldik deplasmanlarda

YaşarDoğu

Vallahi sizin yerinizde olsam heralde sinir stresten hoppp gümbürtüye :( >:( (Allah korusun)

Böyle aşka karşılık böyle işkence tarzı yok!!!

rapper55

55JNR55

anlasilan yine ayni grup maratondayiz tabi hafta arasi aksam ustu gelebilenler gelicektir sahsen ben ordayim...

sBc-55

Alıntı yapılan: 55JNR55 - 01 October 2009, 12:53:59
anlasilan yine ayni grup maratondayiz tabi hafta arasi aksam ustu gelebilenler gelicektir sahsen ben ordayim...

Hepberaber omuz omuza..

celebi

bu akşam bu maç bizim. oğlumla beraber makarnamızı hazırlayıp maçımızı bekleyeceğiz.

celebi

Alıntı yapılan: samsuni - 30 September 2009, 20:36:15
Yarın kısmet olursa bu maçı ss.biz radyodan dinleyebilirsiniz arkadaşlar...

radyoyu açtım boluspor duyurusu vardı. acaba karabük maçının duyurusu olmadan mı maçı verecek radyomuz

oguz_5528

Heyecan diebişe bırkamadılar..İnşallah yener takım..yensin yani!!!

SerhaT55

SerhaT55