Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Ollivanders

Alıntı yapılan: Turuncu - 24 September 2009, 23:43:53
Yok böle bişe ya yılmaz bu ne cipsss ağam  ;D ;D ;D

:) bulut sendeki burun buyuk ama bi seye yaramiyor.:) bir insan arabanin içinde beklerde koku alamaz mi?

cembaba

Çiğ köfte muhabbeti süperdi ya :D Maphushane mi, Urfa Ocakbaşımı belli değil :D

**KaR6**

yarın ankaradan sonra istanbula geçeceğim ve birkaç gün internetim olmayacak, dolayısıyla sitede olamayacağım, beni merak etmeyin :)

berusa55

26 September 2009, 17:25:22 #3138 Son düzenlenme: 26 September 2009, 17:33:48 berusa55
Alıntı yapılan: **KaR6** - 26 September 2009, 17:21:03
yarın ankaradan sonra istanbula geçeceğim ve birkaç gün internetim olmayacak, dolayısıyla sitede olamayacağım, beni merak etmeyin :)

Ne merak edecez seni kazık kadar adamsın. Ankara'ya kadar bize emanetsin zaten; ondan sonrası İstanbul grubuna ait ;D ;D

**KaR6**

Alıntı yapılan: berusa55 - 26 September 2009, 17:25:22
Ne merak edecez seni kazık kadar adamsın. Ankara'ya kadar bize emanetsin zaten; ondan sonrası İstanbul grubuna ait ;D ;D

kendimi kargo gibi hissettim iyice zaten :) elden teslimle gidiyorum vay bee, aps ye vereydiiz bari ;D

berusa55

Alıntı yapılan: **KaR6** - 26 September 2009, 20:01:54
kendimi kargo gibi hissettim iyice zaten :) elden teslimle gidiyorum vay bee, aps ye vereydiiz bari ;D

;D ;D

Yaman55

Yaman55

supernatural_55

siteye hüzün havası çöktü:(((offf offff.acaba nerdedir şimdi bizimkiler.1 saate varırlar hayırlısıyla büyük ihtimalle...

Yaman55

supernatural_55

hoşgeldiniz cefakar taraftarlarımz...çekilen çileleri,kısılan ses tellerini,harcanan onca nefesi anlayamayıp da ruhsuz oynayan topçuya yazıklar olsun... >:( >:( >:(

Yaman55

Cumartesi gecesi heyecandan uyuyamadım rizede gördüğüm ışık kocaeli galibiyeti acaba dedirtmişti olası ankaradan alacağımız 3 puan bize şahlandırırmı ama bunca eziyetli uykusuz yolculuktan sonra hayallarimi paramparça etti turgut doğan slx taraftarımızı kanser etti bende maçı bırakıp turgutu izledim daha önce dikkat etmemiştim pek adam gerçekten iplem,yor futbol oynamaya niyeti yok takımda anlaşmış gibi bütün topları ona atıyor yüzlerce insan pazarını ailesiyle geçirmek yerine maça geliyor bilete 20 lira veriyor hoca hala deplasman diyor haccettepenin 20 tane seyircisi vardı arkadaşlar ne deplasmanı yönetim taraftara sahip çıkmıyor çevik kuvvetin amiri daha sonradan bileti 5 liraya düşürttürdü sağolsun yönetim yok futbolcu yok zar zor ligde kalırız yine çok doluyum çook :-[ :-[ :-[

özkan

Geçen perşembe günü saathanenın ordakı saatin tam yanında siyah bi hyundai'di galıba vardı arabanın camında %100 SAMSUNSPORLU  yazıyodu bekledım bı 15 dakka gele gıden olmadı malum benıde ofısten beklıyolardı kalamadım daha fazla ama tanıyan bilen varmı acaba yada sıemızdeki %100 samsunspor olabılırmı o?  :P cok güzeldi ama ya eline saglık

**KaR6**

kar6 istanbul'da.. Tüm abilerime kardeşlerime teşekkür ediyorum tekrar.. seneye görüşmek üzere inşallah..

berusa55

Alıntı yapılan: **KaR6** - 28 September 2009, 20:05:22
kar6 istanbul'da.. Tüm abilerime kardeşlerime teşekkür ediyorum tekrar.. seneye görüşmek üzere inşallah..

Seneye mi; yuh! Hiç gelme bari  ;D ;D