Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Sony

ATV yi açın da NEŞET BABAyı dinleyim  ;D ;D ;D ;D cugarayı savunuyor

oguz_5528

Arkadaşlar burda iddaa konusu yok mu iki üç tio veren yok mu yahu paraya ihtiyaç var malum üniler,okullarda açılıo para lazım :P ...Samsun dışında bankolar istiyorum ;D

emre

böyle teknik direktörlerde varmıymıs yaa

Grup mücadelelerine evinde Moldova temsilcisi Sheriff karşısında aldığı 0-0'lık beraberlik ile başlayan Steaua Bükreş'te İtalyan teknik direktör Cristiano Bergodi kovuldu.

Romanya'da futbol dünyasının önemli ve güçlü siması olan Gigi Becali'nin sahibi olduğu kulüpte oynanan Sheriff maçının devre arasında çok ilginç bir an yaşandı. 0-0 giden maçta futbolcularıyla görüşmek isteyen Gigi Becali'yi İtalyan çalıştırıcı soyunma odasına almadı. Kilitli soyunma odasında futbolcularına ulaşamayan Becali futbolcuları karşısında oldukça küçük duruma düşerken karşılığında sessiz kalmadı.

berusa55

Bu akşam Çiftlik'te Çftlik Fırını arasında baya patırtı kütürtü olmuş duyan gören oldu mu beyler?

**KaR6**

Alıntı yapılan: berusa55 - 19 September 2009, 01:11:50
Bu akşam Çiftlik'te Çftlik Fırını arasında baya patırtı kütürtü olmuş duyan gören oldu mu beyler?

silahlı çatışma olmus diye duydum abi, sokaktaydım o saatlerde ama ölü yaralı hakkında net bilgi yok.. şehir kulubunun önunde 1 yaralı var dediler haşete gelene kadar 5 ölüye çıktı :-\

berusa55

19 September 2009, 01:25:15 #3095 Son düzenlenme: 19 September 2009, 02:31:27 berusa55
Alıntı yapılan: **KaR6** - 19 September 2009, 01:13:56
silahlı çatışma olmus diye duydum abi, sokaktaydım o saatlerde ama ölü yaralı hakkında net bilgi yok.. şehir kulubunun önunde 1 yaralı var dediler haşete gelene kadar 5 ölüye çıktı :-\

Evet Mustafa'cım; Valide sultan ve birkaç komşumuz Çiftlik'telerken başlamış o dediğim aradaki olaylar. Önce orda bulunan Çardak Kafe'ye silahla saldırılmış daha sonra da daha kalabalık grup gelmişler. Olaylar büyümüş, bir tane araba haşat olmuş. Ekipler, Çevik Kuvvet falan dolmuş o ara. Biber gazları havada uçmuş. Ciddi ciddi büyük kargaşa cıkmış. Ama ölen yokmuş.

Alıntı
Samsun'da Silahlı Saldırı: 4 Yaralı

Samsun'da meydana gelen kavgada 3 kişiyi tabancayla vurularak, 1 kişi de darp edilerek hastanelik oldu.

18 Eylül 2009 23:47
Samsun'da meydana gelen kavgada 3 kişiyi tabancayla vurularak, 1 kişi de darp edilerek hastanelik oldu.

Edinilen bilgiye göre, İlkadım ilçesi Karadeniz Mahallesi'nde saat 22.00 sıralarında iki grup arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine silahlı saldırıya uğrayan Hüseyin K., Nizam A ve Kağan S., çeşitli yerlerinden vurularak yaralandı. Silahlı saldırganın yanında bulunduğu iddia edilen Murat S. de saldırıya uğrayarak darp sonucu hastanelik edildi. Silahlı saldırgan olaydan sonra kaçarken, yaralanın 4 kişi Samsun Mehmet Aydın Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Silahlı saldırgana ait olduğu iddia edilen otomobilin ise ön camı ve sağ ön yan kapı camı kırılıp kaportası zarar gördü. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: http://www.haberfx.net/samsunda-silahli-saldiri-4-yarali-haberi-84829/

emre

bu hafta sonu spor ekranı!

19 EYLÜL CUMARTESİ
14:45 Burnley - Sunderland / İngiltere Premier Lig / SporMax 
16:30 Bayern Munich - Nürnberg / Almanya Bundesliga / TRT 3
17:00 Arsena - Wigan / İngiltere Premier Lig / SporMax
17:00 Bolton - Stoke City / İngiltere Premier Lig / SporMax 
17:00 Cardiff - Queens P.R. / İngiltere Championship /  Futbol Smart
19:30 West Ham vs Liverpool / İngiltre Premier Lig / SporMax
20:30 Bucaspor - Boluspor / Bank Asya 1. Lig / D Spor 
21:00 Beşiktaş - Kayserispor / Turkcell Süper Lig / LİG TV
21:45 Az Alkmaar - Nec Nijmegen / Hollanda / Futbol Smart
21.45 Bordeaux-Grenoble / Fransa Ligue 1 / Kanal A
23.00 Barcelona - A. Madrid / İspanya La Liga / NTV SPOR
23:15 Braga - Porto / Portekiz / Euro Futbol

20 EYLÜL PAZAR
00:30 Vitória - Internacional / Brezilya / SporMax
13:00 CSKA Moscow - Dinamo Moscow / Rusya / SporMax
15:30 Feyenoord - PSV Eindhoven / Hollanda / Futbol Smart
15:30 Manchester Utd. - Manchester City / İngiltere Premier Lig / SporMax
16:00 Giresunspor - Çaykur Rizespor / Bank Asya 1. Lig / D Spor
16:30 Frankfurt - Hamburger Sv / Almanya Bundesliga / TRT 3
17:00 Celtic - Hearts / İskoçya / Euro Futbol 
18:00 Chelsea - Tottenham / İngiltere Premier Lig / SporMax
18:30 Bayer Leverkusen - Werder Bremen / Almanya Bundesliga / TRT 3
21:00 Fenerbahçe - İBB / Turkcell Süper Lig / LİG TV 
22:00 Santo André EC - São Paulo / Brezilya / SporMax 

Kais

evet çatışma oldu.tam bizim mahallede.bir arkadaşım vuruldu ama şu an vurulan 3 kişinin durumları iyi ve hastaneden çıktılar.

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: oguz_5528 - 18 September 2009, 23:53:19
Arkadaşlar burda iddaa konusu yok mu iki üç tio veren yok mu yahu paraya ihtiyaç var malum üniler,okullarda açılıo para lazım :P ...Samsun dışında bankolar istiyorum ;D

altay kendi evinde mersini yener gibi oranıda iyi 1.40 bide samsun yaz 1.50

2 tane kendin ekle, mesala bjk çok yorgun kayseride kapalı bi takım alt oynanabilir ;)

Tufan

Alıntı yapılan: berusa55 - 19 September 2009, 01:25:15
Evet Mustafa'cım; Valide sultan ve birkaç komşumuz Çiftlik'telerken başlamış o dediğim aradaki olaylar. Önce orda bulunan Çardak Kafe'ye silahla saldırılmış daha sonra da daha kalabalık grup gelmişler. Olaylar büyümüş, bir tane araba haşat olmuş. Ekipler, Çevik Kuvvet falan dolmuş o ara. Biber gazları havada uçmuş. Ciddi ciddi büyük kargaşa cıkmış. Ama ölen yokmuş.

Kaynak: http://www.haberfx.net/samsunda-silahli-saldiri-4-yarali-haberi-84829/

bizde etkilendik biberden oralardaydık sürekli gittiğim bi yer zaten çardak. yaralananlardan biride mekan sahibinin oglu karışık olaylar basit bi kavga değilmiş.

supernatural_55

aldığım duyumlar tefecilik falan olaylarından olduğu.ama çardağın sahibinin oğluna üzüldüm orda çay içerken şansına ona da kurşun gelmiş:(kasığından girip çıkmış kurşun galiba:(((

_samsunspor_

arkadaslar suanda acaba sızde radyo calısıyomu..bende calısmıyor..

SamsunluReis

KARDESLIGIN DOGDUGU, SEVGILERIN BIRLESTIGI, BELKI DURGUN, BELKI YORGUN, YINE DE MUTLU, YINE DE UMUTLU, YINE DE SEVGI DOLU NICE BAYRAMLARA...

erdem

ben olayı anlamadım yaa.şehir kulübünün önünde yaralı var,çardakta yaralı var,arada nerden baksan beşyüz metre mesafe var,çiftlikte savaş mı çıktı: ) ordan oraya ateş ede ede ,manyak mı  bunlar?

Yaman55

Alıntı yapılan: SamsunluReis - 20 September 2009, 12:03:46
KARDESLIGIN DOGDUGU, SEVGILERIN BIRLESTIGI, BELKI DURGUN, BELKI YORGUN, YINE DE MUTLU, YINE DE UMUTLU, YINE DE SEVGI DOLU NICE BAYRAMLARA...