Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

emre

Ama mesajı okuduktan sonra onun gitmesi ve yeniden mesaj yazınca gelmesi gerekiyor.ben ne yaparsam yapayım sadece o mesaja kadar gözüküyorve diğer mesaj yazılan konuları göstermiyor.takıldı gibi birşey yani..

YaşarDoğu

Alıntı yapılan: Ant55 - 18 September 2009, 10:42:24
Yanlış biliyorsam bağışlayın ama yeni gönderilen mesajlara tıkladığında en son mesajı değil, senin en son gördüğün mesajdan sonraki mesajı gösterir. Örneğin sen en son 3. sayfada bir mesajı gördüysen ve 10. sayfaya gelindiyse en son gönderilen mesaja tıkladığında 3. sayfadaki son gördüğün mesajdan sonraki mesajı görürsün.

Hocam bu nasıl bir cümle Allah aşkına ;D ;D

Halaa anlayabilmişş değilim ;D

AntZ

Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 18 September 2009, 10:51:38
Hocam bu nasıl bir cümle Allah aşkına ;D ;D

Halaa anlayabilmişş değilim ;D

Bende anlamadım (dermişim)  ;D
Galiba sevgili Emre ana sayfadaki en son gönderilen mesajlardan bahsediyor. Şimdi anladım  ;)
Benim kastettiğim konuların sağında gösterilen son gönderilen mesajlardı.

YaşarDoğu

18 September 2009, 11:01:53 #3078 Son düzenlenme: 18 September 2009, 11:19:33 YaþarDoðu
@Ant55

Bayramda Samsunda olcaksın diye istihbarat bilgilerine ulastık. ;D

Doğruu mudur?

AntZ

@YaşarDoğu

İnşallah, özel mesaj attım  ;)

NTV Spor da Bank Asya 1. Lig programı başladı. İZlemek isteyenlere duyurulur.

55.hakan

Alıntı yapılan: 35ama55 - 18 September 2009, 13:57:34
D-Smart'ın tv'den vereceği maçları nasıl öğrenebiliyoruz internette ?
19.09.2009    20:30   Bucaspor   vs   Boluspor    D Spor

CurvaSudSamsunspor

babamın amacaoğlu konyadan evli ankarada oturuyolar eşi samsuna geldi  demez mi karadenizin büyük kenti trabzon benim kayış attı en az 45 dakika samsunum ve trabzon arasındai farkı anlatmakla geçti gezdirme de bayramdan sonra konyadan ve ankaradan küçük olsada samsunum sahilden kurtarıyoruz...

Yaman55

eLLis

Abi sadece büyükşehir belediyesi olduğumuzu söyle bu yeter zaten onu kabullenmezse bilinki kıskançlıktan başka bişey değil çıkıyo böyleleri :)

berusa55

Mübarek Ramazan sessiz sedasız geldi; kalplerimizi ruhlarımızı okşadı ve yine sessiz sedasız gidiyor. Bir sonrakine kavuşmak dileğiyle...

Oflu

Daha nice Ramazanlara arkadaslar  :D

emre

kanal 24 samsun da canlı yayın yapıyor su an..

Sony

Alıntı yapılan: berusa55 - 18 September 2009, 18:19:09
Mübarek Ramazan sessiz sedasız geldi; kalplerimizi ruhlarımızı okşadı ve yine sessiz sedasız gidiyor. Bir sonrakine kavuşmak dileğiyle...

supernatural_55

Alıntı yapılan: berusa55 - 18 September 2009, 18:19:09

germencisse