Samsun Basket Kulübü

Başlatan berusa55, 13 June 2009, 14:40:02

« önceki - sonraki »

55JNR55

Alıntı yapılan: berusa55 - 18 September 2009, 02:24:47
Yabancı oyuncuların olmayışı da etken. Daha süre var; oturacaktır takım. İçerde yine dikiş tuttururuz da dışarda ne olur bilemem bu sene...

zaten futbol , basketbol yani olsa buz pateni takımı onda bile deplasmanlardan çekiniyorum

berusa55

Maşallah bugünkü maçı da kaybetmişler. Gidişat pek iyi değil anlaşılan.

Alıntı
Ekibimiz İstanbul Kartal Belediyesi'nin düzenlediği Magic Cup 2009 Turnuvası ikinci maçında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor'la karşılaştı. Türkiye Bayanlar Basketbol 1. Ligi'ne bu yıl yükselen rakibi karşısında maçı 72-52 kaybeden Samsun Basketbol Kulübü'nde büyük üzüntü yaşandı

Kaynak: http://www.samsunbasketbol.com/sbk/basketbol.asp?x=haberdetay&Kimlik=463

Ollivanders

sbk yalan olma yolunda uygun adım ilerliyor.

berusa55

Bana da öyle geliyor Serpico. Umarız bu skorlar lige yansımaz.

Ollivanders

insallah abi. Umarim türkiye basketbol milli takimi gibi sezon baslayinca acilirlar ama gerçekten çok uzak bir ihtimal bu. Sbk da geçen sezon olan bazi seyler kayboldu veya bilerek yok edildi. Taraftarin uzerinde bir kırgınlık bir guvensizlik var. Yonetim olarak yanlıs strateji izlenildi sanirim. Ben bir taraftar olarak bunlari dusunuyorum .Eminimki çoğu insanin dusuncesi de bu yondedir.

55sirinler55

Jnr.Serkan

ben sbk yı amatör ruhuyla sevdim.şimdi bakıyorumda profesyonel olmuşlar

cem

bende bu sene bir umutsuzluk var...gerek kadro yapısı gerek hedefler açısında fazla beklentim yok,tabi birde kırgınlık var sbk yönetimi ve hocasına....şu masör davasına..

CurvaSudSamsunspor

SmSnLee

KareAs55

berlinli55

insallah yabancilarla beraber düzeliriz

berusa55

AlıntıKatryna ve Vera resmen SBK'lı

24 Eylül 2009 / 12:54

Samsun Basketbol Kulübü'nün transfer ettiği Bulgar Vera Atanasova Perostiyska ve Amerikalı Katryna Renee Gaither kendilerini resmen SBK'lı yapan sözleşmeleri imzaladılar.

Mustafa BİLİK/ Haberexen.com

Türkiye Bayanlar Basketbol 1. Ligi'nde mücadele eden Samsun Basketbol Kulübü bugün iki yabancı oyuncuyla resmi sözleşmeleri imzaladı. Kulüp binasında gerçekleştirilen törene SBK Başkanı Hüseyin Tayıncı, ve Yönetim Kurulu üyeleri ile iki yabancı oyuncunun sponsoru olan Adeka İlaç Sanayi'nin fabrika müdürü Adem Gül de katıldı.

Kırmızı- Beyazlılar'In daha önceden anlaştığı Bulgar Vera Atanasova Perostiyska ve Amerikalı Katryna Renee Gaither, kendilerini 1 yıllığına SBK'lı yapan sözleşmeleri imzaladılar. Geçen sezon Bulgaristan'ın Montana 2003 takımında forma giyen 26 yaşındaki Vera, SBK'da olmaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi. Daha önceden Türkiye'de oynayan ve iyi derecede Türkçe bilen Vera, basın mensuplarının da sorularını Türkçe olarak cevapladı.

Öte yandan önceki gün Samsun'a gelen Amerikalı tecrübeli oyuncu Katryna Renee Gaither de tercümanının yardımıyla duygularını dile getirdi. Geçen sezon İtalya'nın Livorna takımında forma giyen 34 yaşındaki tecrübeli oyuncu, burada çok iyi karşılandığını belirterek, "2001 yılında TÜrkiye'de Brisaspor'da oynamıştım. O tarihten sonra bu Türkiye'ye ilk gelişim. Çok mutluyum. SBK'da başarılı olmak istiyoruz" diye konuştu.

SBK Başkanı Hüseyin Tayıncı ise, "Bize bu iki oyuncumuzun gelmesini sağlayan Adeka İlaç Sanayi'ne çok teşekkür ediyoruz. Törenimize Fabrika Müdürü Adem Gül katılarak bizleri onurlandırdılar. Geçen sezon olduğu gibi bu yıl da Adeka bizden desteğini esirgemedi. Kendilerine çok teşekkür ediyorum" dedi.

"Ortak hedefimiz Samsun'un markasını ve yıldızını parlatmak" diyen Adeka İlaç Sanayi'nin fabrika müdürü Adem Gül ise, " Bu şehrin sorunu şehirde var olan çekememezlik. İnsanlar birbirini çekemiyorlar. Halbuki kavgayı bırakıp birlik ve beraberlik içerisinde Samsun'un markası ve yıldızı parlatılmalı. Bu sayede elde edilen başarı Samsun'un başarısı olur" şeklinde konuştu.

Kaynak: http://www.haberexen.com/news_detail.php?id=16047

YaşarDoğu