Samsun Basket Kulübü

Başlatan berusa55, 13 June 2009, 14:40:02

« önceki - sonraki »

çarşambalı-55

Geçen yıl finali kaçırdık İnşallah bu yıl final oynarız Bu arada bu ligte adam gibi taraftarı olan tek takım biziz Biz bu lige gerçekten heyecen ve renk kattık Her sene başı şu maddi imkansızlıklar bize ayak bağı olmazda seneler boyu şu ligte başa oynayan bir takım olarak mücadele ederiz Üç sene önce erkek takımımız çıkmıştı birinci lige maddi imkansızlıklardan dolayı ligden çekilmişti O ayıp bize yeter zaten Şimdi samsun zenginleri işadamları sponsorluk diyecem ama boşa konuşacam gene Benim sahipsiz samsunum Biz Samsunluyuz süperligtede olmalıyız erkek basket birinci ligtede bayan basket birinci ligtede Her yerde olmalıyız her yerde...

berusa55

AlıntıSBK şampiyon oldu

Samsun Basketbol Kulübü ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü'nün katkılarıyla düzenlenen 3. Geleneksel Kaya Cengiz- Serdar Sağıroğlu Basketbol Turnuvası son maçında rakibi Çankaya Üniversitesi 84-58 mağlup eden Samsun Basketbol Kulübü şampiyon oldu. Turnuvada ikinciliği Bulgaristan şampiyonu Lukoil Academic, üçüncülüğü Çankaya Üniversitesi ve döndüncülüğü ise BC Beroe 07 Stara Zagora takımı elde etti

GÜNÜN MAÇLARI
Elim bir trafik kazasında hayatlarını kaybeden Kaya Cengiz ve Serdar Sağıroğlu anısına bu yıl 3.'sü düzenlenen Kaya Cengiz- Serdar Sağıroğlu Basketbol Turnuvası oynanan karşılaşmalar ile sona erdi. Turnuvanın son gün maçında Lukoil Academic- BC Beroe 07 Stara  Zagora'yı mağlup ederek turnuvada ikinciliği elde etti. Daha sonra ise ev sahibi Samsun Basketbol Kulübü, Çankaya Üniversitesi ile karşılaştı. Maçı kazanan SBK turnuvayı şampiyon tamamladı.

FARK AÇILDI
Maçın ilk periyodunda her iki takımda temkinli basketbol oynadı. Mücadelenin ilk periyodunu SBk 21-20 önde tamamlarken, 2. çeyrek ile birlikte farkı açmaya başladı. SBk adına maç boyunca 9 oyuncu skora katkı yaptı. Mücadelenin ikinci çeyreğinde SBK oynadığı iyi oyunla farkı 20 sayıya çıkarttı ve ilk devre SBK'nın 50-30 üstünlüğü ile sona erdi. Skor avantajıyla başladığı 3. çeyrekte de iyi oynayan SBK bu periyodu da 66-43 önde tamamladı.

PLAKETLER VERİLDİ
Maçın 4. periyodunda her iki takımda da turnuva boyunca az süre alan oyuncular mücadele etti. Maçı Samsun Basketbol Kulübü 84-58 kazanarak turnuvayı şampiyon tamamladı. SBK'da en çok sayı üreten oyuncu 16 sayı ile Amerikalı Quianna Chaney olurken, Çankaya Üniversitesi'nde Sha Brooks 22 sayı ile oynadı. Maçın ardından yapılan törende dereceye giren takımlara plaketleri ve hediyeleri takdim edildi.

SALON: Yaşar Doğu
HAKEMLER: Alper Özgök, Ali Özyurt, Taha Demir
SAMSUN BASKETBOL: Cansu Aslan 2, Vera Perostiyska 6, Gülşah Akkaya , Katryna Gaither 12, Lyubov Alyoshkina 8, İlsu Darıcıoğlu 12, Dilek Biçer 12, Hande Kayalar 9, Quianna Chaney 16, Saynur Tozlu 7, Hanife Çakır , Nihal Güngör,
ÇANKAYA ÜNİVERSİTESİ: Bahar Kocaoğlu, Dilek Ünüvar 5, Damla Gengiz , Lindsay Bowen 15, Candide Öztürk 4, Dila Aşkın 3, Berrin Karabaş 4, Görkem Ertaş 2, İdil Özbayrak, Sha Brooks 22, Josephine Owino 3
PERİYOTLAR:
1. PERİYOT: 21-20 (SBK)
2. PERİYOT: 50-30 (SBK)
3. PERİYOT: 66-43 (SBK)
4. PERİYOT: 84-58 (SBK)

Kaynak: http://www.gazetekolik.net/haber_detay.asp?haberID=4558

cem

tebrikler kızlar..birde cantuğ hocaya sormak lazım tuğce canbazı neden yolladı,yerine çok çok iyi birinimi buldular acaba..salon 55in bilgisi varsa aktarırsa sevinirim...

salon55

sevgili cem tuğçe cambaz arka oyuncu olarak alındı ama önündeki gülşahı zorlamayı bırak ancak onla gezmeyi becerebildi yerine alınan dilek biçerin neler yaptığı ortada.daha çok skor yapan bir oyuncu alındı yerine

cem

Alıntı yapılan: salon55 - 05 October 2009, 13:30:11
sevgili cem tuğçe cambaz arka oyuncu olarak alındı ama önündeki gülşahı zorlamayı bırak ancak onla gezmeyi becerebildi yerine alınan dilek biçerin neler yaptığı ortada.daha çok skor yapan bir oyuncu alındı yerine
teşekkür ederim salon55 cantuğ hocayı görürsen selam söyle benden bu aralar göremiyorum onu...

samsunteksas

berusa55

Arkadaki görüntü Pazar gününü görüntüsü yukardaki fotoda. Ve tabiki o gün Samsunspor'umuzun maçı vardı.  ;) Cumartesi günü daha fazla ilgi vardı maça. Sonuçta bu öyle aman aman bir turnuva değil; milletin ilgisinin üst seviyede olması beklenemezdi. Lig başlasın yine salon dolar dostum...

cem

her zaman samsun sevdalısıyız sbk-samsunspor bizim takımlarımız onlar,hep destek tam destek

Kaptan

yanlısın var cem önce samsunspor sonra sbk ki çiçek mevzuundan dolayı soğudum onlardanda

Revenge

Dilek BİÇER iyi bir oyuncu.Biz ikinci ligdeyken Tarsusdaydı ve bizi yendikleri maçlarda çok iyi oynamıştı.O zamanlar SOYKAN'dı.Belli ki evlenmiş BİÇER olmuş.Bu Gülşah i bana sorarsanız öyle ahım şahım bir oyuncu değil. Tamam kabul gençliğinde çok iyi bir oyuncuymuş falan ama o günler geride kaldı artık. 

beşnumara

Alıntı yapılan: Revenge - 06 October 2009, 11:15:05
  Dilek BİÇER iyi bir oyuncu.Biz ikinci ligdeyken Tarsusdaydı ve bizi yendikleri maçlarda çok iyi oynamıştı.O zamanlar SOYKAN'dı.Belli ki evlenmiş BİÇER olmuş.Bu Gülşah i bana sorarsanız öyle ahım şahım bir oyuncu değil. Tamam kabul gençliğinde çok iyi bir oyuncuymuş falan ama o günler geride kaldı artık. 

cantuğ hoca onun üstündeki pası temizler gençliğindeki gibi oynamaya başlar merak etme

Revenge

Alıntı yapılan: beşnumara - 06 October 2009, 11:20:54
cantuğ hoca onun üstündeki pası temizler gençliğindeki gibi oynamaya başlar merak etme

Cantuğ Hocayı tanımam ama severim. Sbk'yı bu günlere getiren baş aktördür. Dediğin gibi tozlanmış yıldızların pasını alıp.parlatmak konusunda mahirdir. Birde şu Cansu'yu layık olduğu yere getirebilseydi. Umarım bu yıl ona daha fazla şans verir. İlsu(Lakabı BEBE dir her yıl istisnasız rejime girer.) ile beraber onuda oynatır.

beşnumara

cansu üzerine bu yıl daha fazla durduklarını gördüm veya ben öyle düşünüyorum.cantuğ hoca da ister a takımda banko oynayan bir samsunlu kızın olmasını

cem

Alıntı yapılan: Kaptan - 06 October 2009, 00:15:41
yanlısın var cem önce samsunspor sonra sbk ki çiçek mevzuundan dolayı soğudum onlardanda
sbk yokken ben samsunspor trübünlerindeydim ve bu formdaydım..

harbisamsunsporlu5517

bu takımın adı er yada gec samsunspor olacak