Kaptan Celil : 'İleride Samsunspor'a başkan olacağım'

Başlatan ali ihsan, 02 June 2006, 11:45:00

« önceki - sonraki »

Oflu

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: şimşek_55 - 16 September 2009, 20:03:15
BEnce  Tanju baskan  olsun ,Celıl de  Asbaskan .Futbol subeyede Kerem Inan  yakısır  dıyorum.

Bende oha diyorum ;D

beşnumara

BEnce  Tanju baskan  olsun ,Celıl de  Asbaskan .Futbol subeyede Kerem Inan  yakısır  dıyorum.
böyle yönetime bence basın sözcüsü olarak en çok da sen yakışırsın

alex agbo

eksik kalmıs bu kadroya hoca olarak ercü ..nesinden baskası yakısmaz

cembaba

Alıntı yapılan: aliihsan55 - 02 June 2006, 11:45:00
İKİYÜZLÜLÜK YAPTILAR
Samsunspor'a 13 yıl hizmet verdiğini söyleyen Kaptan celil, "Benim için bazı yöneticiler Hasan hocanın yanına gidip, 'Celil maddi konularda huzursuzluk yaratıyor. Onu kadro dışı bırakalım' dedi. Ancak Hasan hoca bana sahip çıktı" dedi

--------------------------------------------------------------------------------

Samsunspor'un Kaptanı Celil Sağır'la yaptığımız röportajda gazetemize içini döken tecrübeli futbolcu binilmeyen gerçekleri de açıkladı. Bazı yöneticilerin Teknik Direktör Hasan Şengün'ün yanına gidip 'Celil'i maddi konularda huzursuzluk yaratıyor. Onu kadro dışı bırakalım' dediğini söyleyen Kaptan, "Ben bu takıma 13 yılımı verdim. Geçlik yıllarımı verdim. Ancak bana çok yanlış yapıldı" dedi.

Tecrübeli futbolcu sözlerine şöyle devam etti;

'BANA BU YAPILIR MI?'
"Bazı yöneticilerimi hasan hocanın yanına gidip, beni kadro dışı bıraktırmaya çalıştılar. Ancak Hasan hocam böyle bir riskin altına giremeyeceğini söyleyip, bunu reddetti. Bu takıma her şeyini veren bir futbolcuya böyle bir şey yapmak yakışır mı? Benim gibi kaç futbolcu Samsunspor'a hizmet vermiş. Ben bu takıma gençlik yıllarımı verdim"

'SAMSUN'U SEVDİĞİM İÇİN
BEŞİKTAŞ'A GİTMEDİM'
"Ertuğrul Sağlam 10 yıl Samsunspor'a hizmet verdi deniyor. Ertuğrul Sağlam'ı futbolcu ve teknik direktör yapan Samsunspor'dur. Hiç kimse ona sahip çıkmazken O Samsunspor'da diplomasının olmamasına rağmen antrenörlük yaptı. Dünya paraları alıp Beşiktaş'a transfer oldu. Ancak ben Samsun'u ve Samsunspor'u çok sevdiğim için Beşiktaş beni isterken gitmedim"

'MİLLİ KARİYERİMİ ZEDELEDİM'
"Vural'la birlikte Milli Takıma çağırıldım. Yine Samsun'u çok sevdiğim ve bu kentten ayrılamadığım için Kavak'ta otobüsten inip geri döndüm. 6 maç ceza aldım. Bir daha Milli takıma çağırılmadım. Bu takıma her şeyimi verdim. Bu yıl kafam rahat olmadığı için yüzde 50 ile oynadım ama yine de kimse çıkıp Celil oynamadı diyemez"

'BEN DAHA NE YAPAYIM'
"Paralarını alan arkadaşlarım sahada yürürken, ben tekmeye kafa soktum. Doğru dürüst para alamama rağmen. Bu takımı küme düşürmemek için elimden geleni yaparken, bitime 4 hafta kala Hasan hocanın bana gelip, 'Seni yönetim kadro dışı bırakmamı istedi' diyince yıkıldım. Bu sözleri duyan bir futbol takıma nasıl yararlı olabilir. Yine de terimin son damlasına kadar mücadelemi verdim"

'FENER'İ ALRILMAK
İSTEYEN TEK OYUNCUYUM'
"Hiçbir zaman sezon sonunda benim sözleşmem bitmedi. Çünkü devre arasında hep uzattım. Bir yıl sözleşmem bitti o zaman da Fenerbahçe'ye transfer oldum. Orada bir sakatlık geçirdim. Sakatlığım bitince bana Fenerbahçeli 'Biz senden faydalanamadım. Kalmanı istiyoruz" dedi. Ancak ben 'Samsun'a dönmek istiyorum' diyince hepsi şaşırdı. Çünkü o zamana kadar Fenerbahçeli yöneticilerin kalmanı istiyoruz dediği herkes kalmış. Bunu bir tek ben reddettim"

'ELİMDEN GELENİ YAPTIM'
"Ben Samsunsporluyum diyenden daha fazla Samsunsporluyum. Benim doğup büyüdüğüm yen Samsun. Bu günlere geldiysem bu kent ve bu takımdan dolayı geldim. Celil, Samsunspor'da Celil oldu. Bende her zaman elimden geleni yaptım"

'BİZİ SAVUNAMADILAR'
"Bu yıl en büyük eksiğimiz bizi savunacak, bize lider olacak bir yöneticimiz olmamasıydı. Bundan dolayı bizi federasyonda ezdi, rakip takımların başkanları da. Bir de şöyle bir gerçek var ki; Samsunspor küme düştü diye, Samsun'un yarısı sevinmiştir. Çünkü Samsun'da bizim düşmanımız olan çok insan var"

'EN FAZLA 2000 TARAFTARIMIZ VAR'
"Bizim taraftarımıza bakıldığı zaman çok fazla gerçek Samsunsporlu olan taraftarımız da yok. toplasan e fazla 2000 taraftarımız vardır. Onlarda ligdeki son maçımız olan Diyarbakırspor maçına gelen taraftarlardır. Diğerleri maça gelenlerse bize köstek olmak için geliyor. Dediğim gibi toplansa en fazla taraftarımız 2000 çıkar"

JÜBİLEMİ SAMSUNSPOR'DA YAPACAM
"Ben bu takıma 13 yıl hizmet verdim. Jübilemi de Samsunspor'da yapacağım. Gerekirse bunu ben organize ederim. Alt takımlarla bir maç oynayıp, jübile yaparım. Bunu kimse engelleyemez. Bu benim en doğal hakkım. Beni her yıl birçok takım istiyor. 32 yaşıma geldim. Bu tür teklifler beni gururlandırıyor. Samsunspor'u da gururlandırması lazım"

'KAFAM RAHAT OLMAZSA GİDERİM'
"Bu sezon kafam hiç rahat değildi. Bunun için de bana göre en fazla yüzde 50 performansla oynadım. Şu anda genel kurulu bekliyorum. Genel kuruldan çıkacak sonuca göre bende rotamı çizeceğim. Ancak önümüzdeki sezonda kafam rahat olmayacaksa giderim. Bu yıl çok fazla sorunla uğraştım"

'DÜŞTÜĞÜMÜZE İNANAMADIM'
"Bu takımın İkinci Lig'e düştüğüne inanasım gelmiyor. Bugün bir telefon geldi. Fotomaç gazetesinin İkinci Lig muhabiri beni arıyor. Çok kötü oldum. işte o zaman İkinci Lig'e düştüğümüzü anladım. Samsunspor'u ikinci Lig'de çok zor günler bekliyor. Çünkü çoğu Birinci Lig futbolcusu, İkinci Lig'de oynayamaz. Orada daha çok kuvvete ve fizik gücüne dayalı futbol oynanıyor"

'BU TAIMA KESİN ÇIKAR
GÖZÜYLE BAKILMASIN'
"Bir de şu gerçek var ki; Hiç kimse bu takım bozulmazsa kesin Birinci Lig'e çıkar gözüyle bakmasın. Çünkü İkinci Lig çok farklı. Bir İstanbul Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda Fenerbahçe'yle karşılaşmak var, bir de Mardinspor'la oynamak var. Bu Birinci Lig futbolcusunu çok kötü etkiler. Onun için bu kadronun en az yarısının ikinci Lig tecrübesi olan futbolcuyla değişmesi lazım"

'BU YIL ÇIKMALIYIZ YOKSA'
"Samsunspor bu yıl Birinci Lig'e çıkamazsa 10 yıl daha çıkamayız. Çünkü arayı fazla soğutmamak lazım. Birçok örnek var. Boluspor, Mersin İdman Yurdu gibi. Onlar Birinci Lig'den düştüler, bir sonraki yıl çıkamadılar ve şu anda Lig B'ye düştüler. Bunun için arayı fazla soğutmadan Birinci Lig'e çıkmamız gerekiyor"

'İLERİDE BAŞKAN BEN OLACAĞIM'

"Benim en büyük hayalim Samsunspor'a başkan olmak. Çünkü bazı yöneticileri gördükten sonra böyle bir şeye karar verdim. Bir gün bu takıma başkan olup, yöneticilik nasıl yapılır herkese göstereceğim. Örnek aldığım kişi de Samsunspor'un efsane başkanı İsmail Uyanık. Jübilemi yaptıktan sonra bu işe soyunacağım".

Haber Tarihi : 02.06.2006
Haber Editörü : admin
Haber Kaynağı : HALKajans
Haber tarihi iyi de 2006:S

Oflu