Kaptan Celil : 'İleride Samsunspor'a başkan olacağım'

Başlatan ali ihsan, 02 June 2006, 11:45:00

« önceki - sonraki »

berusa55

05 June 2006, 16:46:39 #15 Son düzenlenme: 16 September 2009, 00:50:07 berusa55
Umarız bu dileğin bir gün gerçekleşir Celil. Adnan Ölmez'lerin, Mazhar Başoğlu'ların başkanlık yaptığı kulübümüzde sen hayli hayli yaparsın.

yaman55

arkadaşlar celil doğru söylüyor 2000 taraftar var yada yok maraton maç  boyunca susar kötü oynadığımızda homurdanarak takımın moralini bozar şirinler mekansızlar söğütlübahçe başka yerden ses geliyormu sizce :) bu sene her maça gittim  birkerede maratona gidim dedim inegöl maçı taraftar olarak tek şirinler vardı ama maratondakiler onlara neler diyor beleşçiler satılıklar daha neler neler benim tepemin tası attı adamlara dönerek sizin ne yararınız var bu takıma boş yere yer işgal edip çekirdek yiyorsunuz deyince sen ne karışıyon dedi bende şirinlerdenim mekansızlardanım söğütlübahçedenim dedim ben destek veriyorum samsunspor a dedim siz ise bize beleşci gözüyle bakıyorsunuz asıl beleşci sizlersiniz bu takım sizin yüzünüzden düşecek deyince dahada cevap veremediler celil haklı taraftarımız yok birazda özeleştiri yapalım ama dimi

supporter

Spor 55 programında bu akşamın konuğu Celil. Yine dobra dobra konuşuyor.

Sezon boyunca Başkan ile sadece bir defa yüz yüze görüşebildiğini onda da Serkan'la kendisinin gidip görüştüğünü söyledi. Çok ilginç olaylar..

Şu anki sessizliği hele de taraftarın sessizliğini içine sindiremediğini söylüyor. Diyarbakır maçından sonra transfer çalışmalarına başlanmasını takımın kaptanı olarak istemiş ama yönetimin kongre kararı alıp her şeyi bir tarafa bıraktığını söylüyor. Futbolcular onu arayıp sorduğunda verecek cevap bulamıyormuş. Şu anda bile kamp yeri aranırken kendilerine hiç danışılmadığını söylüyor. Gerçekten çok yazık.

Forvetim

Trabzon oyunları bizans oyunlarını geçti artık,,Resmen Samsunsporum haritadan silinmek isteniyor.

Forvetim

Celilim ileriyi niye bekliyorsun çık şimdi başkan ol,

Mustee13

yıl 2006....
Celil de kariyeri bitince başkan olmak istiyor...

Sadece Samsunspor

babasamsunlu

Alıntı yapılan: Sadece Samsunspor - 15 September 2009, 20:30:45
Kardeşim hortlakmısın ya ;D

hahhahah ne güldüm ya :):):):):) karnıma ağrılar girdi :):):) kardeşim hakkatten hatırlatıp durma ya :):):)

Mustee13

bazı şeyleri hatırlamak... bazı şeyleri de hiç unutmamak gerekiyo... :)

oguz_5528

16 September 2009, 00:22:54 #24 Son düzenlenme: 16 September 2009, 00:50:41 yönetici
Alıntı yapılan: berusa55 - 05 June 2006, 16:46:39
Umarız bu dileğin bir gün gerçekleşir Celil. Adnan Ölmez'lerin, Mazhar Başoğlu'ların başkanlık yaptığı kulübümüzde sen hayli hayli yaparsın.

5BrK5

ne varsa emektarlarda var bu adam bazı hatalar yaptı ama yinede iyi bi samsunsporlu. .

jean

maddi anlamda biraz coktu saniirm bu saatten sonra zor olmasi

tanju55

bu takimi kurtarsa kurtarsa tanju kurtarir...
heryerde sözü geciyor...

kuzey55

çok beklersiniz...2. memleketin malatyaya başkan ol tam sana yakışır...

şimşek_55

BEnce  Tanju baskan  olsun ,Celıl de  Asbaskan .Futbol subeyede Kerem Inan  yakısır  dıyorum.