championship manager 03-04

Başlatan yaman55, 07 March 2008, 15:01:17

« önceki - sonraki »

Jnr.Serkan

ordada oynayamıyor
260bin euro transfer bütçesiyle 3 4 kaliteli türk ve baya bi zenci aldım.zenciler takımda duruyor oynatamıorum ama süper lig de lazım olcaklar.kaleye ücretsiz olan kılıçarslan ı aldım.güvenlir bi kaleci.hakkıyı transfer ettimm(hakkı Takımda yoktu) hücumda georgi tam bi balon gol atamıyor :)

babasamsunlu

:) georgi yi bende alcaktım baktım hiç bir cacık yok amaan dedim almadım :):)

Ollivanders

sanirsam oyun icerisinde guncelleme mevcut.İnternette boyle birsey okumustum . Yeni kadrolar bu guncelleme ile olusuyormus. Doğru mudur?

Jnr.Serkan

evet abi eylül güncellemesini yüklüyorsun.bu güncellemeyle beraber oyundaki bir çok hatada düzeliyor

Ollivanders

hmmm birde birsey soracağım :) bol gollü müç oldu mu hiç ? bu cm nin bocaladığı donemlerde  cikan oyunlarda acaip derecede goller oluyordu. 7-5 ler 10-2 ler falan .  oyuncu ozellikleri 100 üzerinden mi yoksa 20 üzerinden mi

Jnr.Serkan

oyuncu özellikleri 100 üzerinden abi
ayrıca bol gollü maçlar olmuyor aksine maçlarda az gol oluyor...ama caner çolak a bir parantez açmak istiyorum.oktayla takımın gol yükünü çekiyorlar

YaşarDoğu

Oyunu merak etmeye başladım öyle böyle değil ;D

Şimdi
2,0Ghz 800mhz
512MB NVIDIA GEFORCE 8600GS (256 MB AYRILMIŞ)

120GB 5400rpm SATA HDD

Bu özellikler yeterli mi arkadsşlar oyun için?

Ollivanders

Alıntı yapılan: Tuareg55 - 17 September 2009, 12:08:44
oyuncu özellikleri 100 üzerinden abi
ayrıca bol gollü maçlar olmuyor aksine maçlarda az gol oluyor...ama caner çolak a bir parantez açmak istiyorum.oktayla takımın gol yükünü çekiyorlar

az gol olmasi güzel iste.Sanirsam ayarlardan bu puanlandırma sistemi ayarlaniyordu.Fm ile de karistiriyor olabilirim.  s

Jnr.Serkan

17 September 2009, 12:23:53 #98 Son düzenlenme: 17 September 2009, 12:26:27 Tuareg55
öyle bi bilgim yok abi...ama oktay gurbanov ve turgut şuan bank asyanın en iyi ortalamasına sahip 3 oyuncusu.ancak oyundaki bir hata.kenan 34 yaşında deil.31 yaşında

Jnr.Serkan

@ yaşardoğu abi
ekran kartın güncelmi.güncelse çalıştırcağını düşünüyorum

YaşarDoğu

Alıntı yapılan: Tuareg55 - 17 September 2009, 12:25:00
@ yaşardoğu abi
ekran kartın güncelmi.güncelse çalıştırcağını düşünüyorum

Hiç anlamadığım konular ekran kartını nasıl güncelleriz?

Jnr.Serkan

nvıdıa nın sitesine griceksn abi orda download war.downloadı indiriceksin 160 mg sanırım tam hatırlamıyorum.onu güncellledikten sonra oyun açar.aksi taktirde oyundan atıyor

Jnr.Serkan

abi sen oyunu indir ben sana yardımcı olurum merak etme

55sirinler55

Alıntı yapılan: Tuareg55 - 17 September 2009, 12:27:20
nvıdıa nın sitesine griceksn abi orda download war.downloadı indiriceksin 160 mg sanırım tam hatırlamıyorum.onu güncellledikten sonra oyun açar.aksi taktirde oyundan atıyor

cm oyununu nereden indirebiliriz??

Jnr.Serkan

@55sirinler55
link vermek yasakmı bilmediğim için
oyun-arsivi sitesinden indirdim ben.5 part halinde.
yaklaşık 1 gb