championship manager 03-04

Başlatan yaman55, 07 March 2008, 15:01:17

« önceki - sonraki »

Yaman55

Alıntı yapılan: Prison Break - 16 September 2009, 00:28:43
asus x1050 series 512 mb bununla oynayabilir miyim yaman kardeşim bi yardımcı olurmusun pek anlamıyorum da

Ekran kartının güncelleştirmelerini yap oynarsın kardeşim

Ollivanders

usta oynayabilirsin tabiki 512 mb ekran kartı rahat oynatır oyunu :)  ki 128 mb ekran kartı istiyor senin baya fazla :)

Sony

Ciddi mi ya bi site var ordan kendi pc'nin özelliklerine bakıyorsun hep benim ekran kartı sorun gösteriyor o yüzden dedim size bi sorayım diye çünkü oyun çok hoşuma gidiyordu...hem bu güncelleştirmeler nasıl oluyor ?

Yaman55

windows updateden de yaparsın ekran kartının bulunduğu klasördende

Sony

Alıntı yapılan: Yaman55 - 16 September 2009, 00:44:46
windows updateden de yaparsın ekran kartının bulunduğu klasördende

yaman kardeşim biliyorsun bizim windowslar kaçak :D ona göre bana bi çıkar yolu göster ya  ;) pirinçe giderken evdeki bulgurdan da olmayalım

Ollivanders

Oyunun orjinali 25 tl mis . Bu sefer orjinal oyun alacagım :)

Yaman55

Alıntı yapılan: Serpico55 - 16 September 2009, 02:05:12
Oyunun orjinali 25 tl mis . Bu sefer orjinal oyun alacagım :)

En iyisini yaparsın bu oyunun orjinalini almak demek Türkçeye katkı anlamınada geliyor

Jnr.Serkan

ben oyun-arsivinden indirdim.flash bellek veya cd verirseniz size ulaştırırım oyunu

Ollivanders

internetten istedim cm 2010 u ilk defa orijinal oyun aliyorum bakalim bir oynayayim oyunu gorusumu yazacağım :) insallah bol gollu maçlar olmaz. En nefret ettiğim seydi onceki cm lerde

KocumVolkan

bir sonraki güncelleştirmede oyundaki Samsunspor takımı gerçeğe yakın olur :)
şöyle söyliyeyim... sefa sercan turgut üçlüsünün çalışma oranları bayağı düşürüldü :D
turgutun yetenek düşürüldü... :D

Jnr.Serkan

cm10 da turgut mükemmel ötesi oynuyor.oktay delibaltada buna dahil edilebilir.kaleyede ücretsiz olan kılıçarslan kopuz u aldım.lig den düşmeme kesin gözüyle bakılıyordu ancak şuan lig'de 2ciyim.bolusporu geçip 1 ci olmayı hedefliyorum

Sony

Alıntı yapılan: Tuareg55 - 17 September 2009, 09:55:42
cm10 da turgut mükemmel ötesi oynuyor.oktay delibaltada buna dahil edilebilir.kaleyede ücretsiz olan kılıçarslan kopuz u aldım.lig den düşmeme kesin gözüyle bakılıyordu ancak şuan lig'de 2ciyim.bolusporu geçip 1 ci olmayı hedefliyorum

Heyecanlanmaya başladım dostum sen nerdesin oyunu alalım senden yaa yükleyelim diyecem ohooooo sürüne program yüklüyrmuşsun baktım uğraşılmaz...

55sirinler55

Alıntı yapılan: Tuareg55 - 17 September 2009, 09:55:42

ilk 11 de kimler var???

emre

fm 09 da sercan a dünya yıldızı olma potansiyeli verilmişti ???  ;D..
ben o takımı hiç transfer yapmadan ilk senede süper lige çıkardım düsme ihtimali en fazla gösterilmeme rağmen 8)..
sonraki sene sercan illa baska takıma gidicem diye tutturdu gs a gitti,doğru düzgün oynatmıyorlardı ama doğal olarak ordanda milli takıma seçildi >:(..

Ollivanders