Olağanüstü Kongre (19-26 EYLÜL) Yönetim Kongreyi Erteledi!!!

Başlatan maraton, 05 September 2009, 17:16:02

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

Yönetim tarhileri aynen uygulayacakmış. Değişilki yok yani...

Yakışanı yapmışlar!  >:( >:(

ali ihsan

İnşallah bir gün Samsunspor'lu yöneticilerimiz olur !!!!

emre

babasamsunlu

Alıntı yapılan: aliihsan55 - 10 September 2009, 13:21:29
İnşallah bir gün Samsunspor'lu yöneticilerimiz olur !!!!

olanlar zaten en büyük oldular -menteşoğlu & uyanık-
bunlar olamadıkları için madaralar....
hepsinin köküne kibrit suyu >:( >:( >:( >:(

CriminaL

elli5

11 September 2009, 10:56:24 #20 Son düzenlenme: 11 September 2009, 12:14:30 Amsterdamli
KEL TAHSİN siteyi iyi takip ediyorsa , 2 yıl önce çocuğunun 1000tl borç taktığı dersanenin parasını versin ..

YaşarDoğu

11 September 2009, 11:07:57 #21 Son düzenlenme: 11 September 2009, 12:14:42 Amsterdamli
Alıntı yapılan: elli5 - 11 September 2009, 10:56:24
KEL TAHSİN siteyi iyi takip ediyorsa , 2 yıl önce çocuğunun 1000tl borç taktığı dersanenin parasını versin ..

??? ??? ??? ???

elli5

Yaa bu adamlara kalmış Maalesef , BENİM SEVDAM BENİM NAMUSUM ...

berusa55

11 September 2009, 15:21:22 #23 Son düzenlenme: 11 September 2009, 15:24:15 berusa55
Hayırdır; neredeyse bütün yerel gazetelerde Tanju'nun ismi geçiyor??

Alıntı
KRAL LİSTE YOLDA

11 Eylül 2009 / 12:54

Kırmızı-Beyazlı ekibin 26 Eylül'de yapacağı kongrede yeni bir liste hazırlığının olduğu spor kamuoyunda dilden dile dolaşmaya başladı. Samsunspor'un unutulmaz futbolcularından Tanju Çolak'ın kongreye güçlü bir liste ile girmesi bekleniyor
SÜRPRİZ GELİŞME
Yine Samsunspor yine kongreler. Camia olarak kongrelere antrenmanlı olan Kırmızı-Beyazlı ekip, 26 Eylül'de bir kez daha seçime gidecek. Doğal olarak yönetimin görevine devam edip etmeyeceği, yeni bir listenin çıkıp çıkmayacağıda çoktan konuşulmaya başladı bile. Bugünlerde en çok Samsunspor'un unutulmaz futbolcularından Tanju Çolak'ın kongreye sağlam bir liste ile girmeye hazırlandığı dedikoduları ayyuka çıkmış durumdu.

KRAL GELİYOR MU?
Avrupa gol kralı Tanju Çolak'ın olası bir adaylık durumunda Samsun spor kamuoyundan ve işadamlarından destek alacağına ise kesin gözüyle bakılıyor. Taraftarların da Tanju başkanlığındaki bir yönetimin bu ligde iş yapacağını konuşuyor. Önümüzdeki günlerde Samsun'a gelmesi beklenen Tanju Çolak'ın bu konuyla ilgili olarak bir takım ön çalışmalarda bulunacağı ifade edildi. Şimdilerde herkes Kral'ın kongrede sunacağı listeyi merak ediyor.

Kaynak: http://www.dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=29101

AlıntıTANJU ADAY MI?

Samsunspor'un Olağanüstü Genel Kurulu'na sayılı günler kala, liste dedikoduları da ayyuka çıkmaya başladı. AVrupa Gol Kralı Tanju Çolak'ın liste hazırlayacağı spor kulislerinde konuşluyor

İŞADAMLARI İSTİYOR
Kırmızı-Beyazlılar'da kongreli günlere artık sayılı günler kaldı. Samsun'da spor kamuoyu artık kimin başkan, kimlerin yönetim listesinde olacağını konuşuyor. Başkanlık için adı en çok konuşulan isim ise Avrupa Gol Kralı ünvanlı Tanju Çolak. Tanju Çolak'ı spor çevresi ve işadamlarının başkanlık için ikna etmeye çalıştığı gelen haberler arasında.

GÖZLER TANJU'DA
Bu arada, Tanju'nun da çevresine "Samsunspor için her göreve hazırım yeterki bu takımı bulunduğu yerden kurtaralım" dediği öğrenildi. Böyle bir teklif gelirse göreve talip olacağı belirtilen Tanju Çolak'ın önümüzdeki günlerde Samsun'a geleceği ve bu konuya ilgili açıklamalarda bulunacağı da kaydedildi. Şimdi tüm gözler Tanju'nun yapacağı açıklamaya çevrildi.

Kaynak: http://www.halkgazetesi.com.tr/news_detail.php?id=16090

tankut

sağlam bir liste ile bence faydası olur.

34_55

valla samsunspor sevdalıları ben onu bunu bilmem arkadaşlar eğer tanju gerçekten bir liste yapıyorsa adam gibi biz taraftarlarında ona sahip çıkması lazım unutmayalımki samsunsporumuz 80 li yıllardaki altın çağını onun zamanında yaşadı hatta takımı bile rahmetli menteşoğlu ona yaptırmıştı kısacası bugün tanjuya slm vermeyenler yıllar önce tanjunun golleriyle stadda zevk çığlığı atan insanlardı, şimdi soruyorum bu adam neden bu işi yapmasın adamda lobi,misyon,vizyon, herşey var arkadaşlar bide bu işi samsunsporda uyanıktan sonra yapanlara bakın allah aşkına sezgin başkanın yönetimi hariç.

kaptan 55

Alıntı yapılan: berusa55 - 11 September 2009, 15:21:22
Hayırdır; neredeyse bütün yerel gazetelerde Tanju'nun ismi geçiyor??
Kaynak: http://www.dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=29101

Kaynak: http://www.halkgazetesi.com.tr/news_detail.php?id=16090
adnan ölmez'le zaten arası iyi(haber gaz.)
denge ile halk?tanju indirdimi diyosun bişeyler?

King Of The North

5BrK5

bunların aklına hayranım. .  :-X

sadece55

güzel olur güzel aldığım duyumlarda olabilcek bir şey gibi