Bank Asya maç özetleri STV'de...

Başlatan celebi, 25 August 2009, 08:49:29

« önceki - sonraki »

berusa55

Alıntı yapılan: Sadece Samsunspor - 09 September 2009, 00:42:26
bu nasıl defans yaa yuh

Biz canlı canlı göremedik zaten defans diye bir şey. Evlere şenlik müdafamız. İlk yarının son dk.sı hakem 1dk uzatmıs; korner atışında 10 kişi rakip kaledeyiz sanki bir halt edecekmişiz gibi.  >:(

supernatural_55

Alıntı yapılan: 55sercan55 - 09 September 2009, 00:40:50
2. gole stadda az bile sövmüşüz

valla aynen kardeşim sorma ya 3.gol de çok dandik bu defans Barcelonanın gol rekorunu kendi kalesinde görerek kırar...acil bişeyler lazım defansta Hakkı oynasın bakalm bi.Adem zaten harbi cippsss çıktı başka kelime bulamadım yazcak..orta sahadan başlayarak bişeyler yapılmalı defansla ilgili yoksa çok kötü olacak

Ollivanders

Turuncu

supernatural_55

bu adamlar maça bakıp 2 laf söylüyolar para alıyolar.ne ala mualla demiş şair...adam bi gününü ayırır da forum falan okur iç yüzünü öğrenir abi ya

Ollivanders

yok bea abi ne forumu ya ne maci altan tanrikulu  kocaeli gencleri nasil bilmiyorum  diyor. Sen bank asyayi yorumluyorsun . Bileceksin takip edeceksin . Herkes bir tuhaf .

**KaR6**

giresunlulara bak, penaltının tarifi olmuş resmen, bi daha sahaya giriyolar.. penaltı noktsında topa vuran adamın azmine hayran kaldım yalnız, yakalanmadan attı ya kendini tribüne helal olsun ;D ;D ;D ;D

gozgoz yýlmaz

Yorumcular bilgi olarak çok yetersizler; Tunç K. biliyor ama konuşamıyor, öbürleri de konuşuyorlar ama ligi hiç bilmiyorlar.

beşnumara

yediğimiz ilk golde kim nerde duracağını bilmiyor. 2. golde defans ofsayt nedir bilmiyor kondisyon yok. 3. golde ise defans kaleci naparsınız siz yaaa?

eLLis

Adananın gaziantep tribününe baktımda biz orduyu baya doldurmuşuz ama tezahürat filan olmadı işte işimiz zor.

Dartagnan

edmontdante

Alıntı yapılan: celebi - 02 September 2009, 14:56:38
kenan o 2. golde nasılda adamı kaçırdı ya

2.Golde son hamleyi yapacak durumda olan Turgay'dı.Canlı izlediğimizde çok daha net anladık adamo deparı atınca bizimkinin son hamleyi yapmaya takatı kalmamıştı.Oysaki daha 45.dakikaydı.

Kaleci bence iyi kaleci.Fiziği,stili,yer tutuşu gayet iyi  artık hayırlısı hep beraber göreceğiz.

Yanlız bir şeye dikkat ettim.Attığımız golden sonra Turgut'un garip hareketleri olmuş  tribüne karşı sanki bir nevi isyan gibi.

Ollivanders

Bende sevinç gibi anladım abi ama  :-\ sanırım sevinç daha düsük bir ihtimal

YaşarDoğu

Alıntı yapılan: edmontdante - 09 September 2009, 10:35:43
Yanlız bir şeye dikkat ettim.Attığımız golden sonra Turgut'un garip hareketleri olmuş  tribüne karşı sanki bir nevi isyan gibi.

Nasıl yani abi, Mersine niye gol attık tarzı gibi bişey mi?

Ollivanders

tribune donuk (maratona ) birseyler yapmis ama tam dikkat edemedim.Yumruk tarzı birseyler .bana sevinme olarak geldi .