Bank Asya maç özetleri STV'de...

Başlatan celebi, 25 August 2009, 08:49:29

« önceki - sonraki »

YaşarDoğu

İyide Samsuni Bey amaç zaten olmayan defansa küfür etmek ??? ;D

Ollivanders

hakan kocarslan oyle caya gotururler seni iste ... Defansi toplamak şşart gerçekten. Bekleyip gorecez

Ollivanders

Alıntı yapılan: Turuncu - 02 September 2009, 00:10:02
bizim hiç pozisyon göstermedi hiç girmedik demekki inşallah yeni transferlerle mersin macı ile iyi başlangıç yaparız beyaz  forma can ulun yazılan formaya çok benziyor...

o zaten aykut :D

55JNR55

bu arada spormax'te(lig tv 78. kanal) antalyaspor Samsunspor'dan kaleci hasan sönmez ile anlaştı diye bir alt yazı geçti... :-\

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: 55JNR55 - 02 September 2009, 00:18:39
bu arada spormax'te(lig tv 78. kanal) antalyaspor Samsunspor'dan kaleci hasan sönmez ile anlaştı diye bir alt yazı geçti... :-\

doğru haber sitede de verildi kardeşim ;) bu arada yediğimiz 2 golde defans hatasından olmuş. inş. yeni transferlerden en azından defans ümiyliyim bundan sonra. 2. golde kenan sadece bakmış :-\

Turuncu

Alıntı yapılan: Serpico55 - 02 September 2009, 00:15:14
o zaten aykut :D
ruhşen abi o altyapı forması dedi bilseydik onu alırdık 40 tl ayrıca t-energy değil hemen sökülmez :D :D :D

Ollivanders

usare

Bence geçen haftada bu haftada kalecimiz ve defansımız golleri hediye etti. İnşallah yeni transferlerden ümitliyim. Bu arada bizim maçı verdiler. Sanki sadece defans oyuncularıyla çıkmışız, onlarda öyle gol yemişlerki sadece helal olsun demek geliyor içimden. ::) Ama inşallah toprlanacağız.

cgr

Ben bu sunucuya kafayi taktim. Yahu arkadas hic mi cumle kuramazsin? Nasil bir turkcedir anlamadim

YaşarDoğu

Cgr

Herseyi kafana takma aslanım, salla gitsin.Sen bizim olmayan defansa kafa tak, ulaaaaaaaaaaa defans görmedim ben karsıyaka macında ,bişi dicem sansürleneceğiz yine... >:(

Aşırı huzursuzum...

samsunsporulan

**KaR6**

2 golde bariz defans hatası.. kaleciyi fizik olarak ve bir pozisyondaki duruşu nedeniyle begendim, inşallah hayırlı olur..

supernatural_55

kaleciyi kurtarışı gösterdiği bi pozisyonda beğendim ama defansımız harbiden gene çok kötüymüş.
bu arada oraya iki kelime söylemeye çıkıyosunuz bari haberdar olun ne olup bittiğinden takımlarda.daha tahtanın açıldığından haberi yoktu uğur tütünekerin

yanaro

evet daha tahtanın açıldığını programda öğrendi transferlerden hiç haberi yoktu. yapıyosan bi işi tüm takımları takip edeceksin bu nasıl iş

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: yanaro - 02 September 2009, 13:37:33
evet daha tahtanın açıldığını programda öğrendi transferlerden hiç haberi yoktu. yapıyosan bi işi tüm takımları takip edeceksin bu nasıl iş

kardeşim ama adamda haklı, bizde kendi aramızda öğrendik tahtanın açıldığını lisans çıkarıldığını, kulüpte bi tane basın sözcüsü yokki çıkıp, desin kardeşim şunları yaptık tahtayı açtık şu şu oyuncuları aldık diye, tık yok kulüpte