Malatya - SAMSUNSPOR (Hayati maç)

Başlatan dr_ahmet, 29 April 2006, 20:57:41

« önceki - sonraki »

oğuzhan55

Allah yardımcımız olsun.Maçtan sonra burada büyük coşkumuzu yazmak dileğiyle...

jean

yasayacagiz burada o sevinci hep beraber

salihcakir

nasıl oldu da böyle oldu anlayamıyorum gercekten. ince hesaplar bolumunde hesap yaparken dusme sınırı 32 puan görünüyordu. hadi bilemedin onu 35 yap. ama ne oldu da bu puan sınırı neredeyse 39 puanlara cıktı. sen son yedi haftada 3 galibiyet 4 beraberlik al(bunlardan bazılarında da uc puanımız yendi) yinede bu durumda kal. cok güzel bir senaryo yazılmıs ve oynanıyor gibi geliyor bana. bilemiyorum ben mi çok konplocuyum ama baksanıza o hafta yukarıdan asagıya kimin cekılme ihtimali cıksa zor yada kolay olan macını cıkıyor kazanıyor ve yukarılara tırmanıveriyor. ne zaman su takımda asagılara cekılebilir dersek o hafta o takım kazanıyor ve bizim planlarımız bozuluyor. allahım nolur filmin sonu iyi biten sonlardan olsun. sene sonunda da bizi figüran olarak goren senaristin de yönetmenin de planlarını kafalarına gecırelim insallah..
forumdaki arkadasların şu dönemde sıkça söylediği sloganla bitirelim yazıyı.. biz samsunsporuz biz bu oyunu bozarız...

bengülü

haydi samsunsporum bu gün bizim bayramız olsun seni seviyoruz samsunsporum

Amsterdamli

Heyecan icinde maci bekliyorum, yerimde duramiyorum. Ayrica Kanal80 bizim mac ile Rize macini donusumlu veriyor.

King Of The North

Skor tahminim 1-4.Bu sene Sivas maçı hariç kimseye patlayamadık inşallah en önemli maçımızda patlarız.Üzerimize oynanan oyunlar ellerinde patlar inşallah.Bugün maçı alırsak ben bugünü özel olarak kendime Kurtuluş Bayramı olarak ilan edeceğim.Allah bizimle olsun...

maviay55

aklım hep samsunsporumda olduğu için feneri unutmuşum..o zaman kahveye gidiorum atkımla beraber..
ne kadar idda yorumu ve programı izledisem hep malatyanın kazanacağını sölüyolar..nah kazanır nah!!
samsunsporum bu tarihi maçı rahat alırrr

55cem55

arkadaşlar samsunspor maçı kanalda kesin gösteriliyormu bana hemen haber verin boşa radyodan dinlemek zorunda kalmayayım yürek dayanmaz bu strese narkoz alıp uyuyacağım yaaaa..

dr_ahmet

Rentboy

bide beni düşünün trabzondayım.nasıl izleyecem diye düşünüyorum.bizim kantinde digitürk var ama kanal 80 özel pakette mi o kanal açılmıyor?

55cem55

tesekkurler arkadaşlar ben o zaman çiftiliğe gidiyorum şimdi saat 8:45 tede kutlamalarda görüşmek üzere

dr_ahmet

kardeşler kanal 80'in uydu ayarları var. Digiturk sayfasında hangi frekans hangi açıdan çektiği ve ayarlanması gerektiği söyleniyor.

Amsterdamli

* ÖNEMLİ NOT:

DIGITURK sporlu paket üyelerimiz, 6 Mayıs Cumartesi günü oynanacak ve dönüşümlü olarak yayınlanacak "Malatyaspor - Samsunspor" ve "Ç.Rizespor - Denizlispor" karşılaşmaları ile 7 Mayıs Pazar günü saat 19:00'da "Fenerbahçe - K.Erciyesspor" maçını DIGITURK 80 No'lu kanaldan izleyebilecekler.

Modüllü dijital uydu alıcısı ile Türksat üzerinden Lig TV izleyen üyelerimiz, "Malatyaspor - Samsunspor" , "Ç.Rizespor - Denizlispor" karşılaşmaları ile "Fenerbahçe - K.Erciyesspor" maçını "Elmax" kanalından izlemek için lütfen kanal ayarınızı yapınız. Kanal ayarlarınız:

Alış Frekansı: 11729MHz,
Dikey Polarizasyon,
Sembol Hızı: 15555 Ksps,
FEC: 5/6,( SID:1505)

Modüllü dijital uydu alıcısı ile Eutelsat üzerinden Lig TV izleyen üyelerimiz, "Malatyaspor - Samsunspor" , "Ç.Rizespor - Denizlispor" ile "Fenerbahçe - K.Erciyesspor" maçını "Kanal 80″ den izlemek için lütfen kanal ayarınızı yapınız. Kanal ayarlarınız:

Alış Frekansı: 11512MHz,
Yatay Polarizasyon,
Sembol Hızı :27500 Ksps,
FEC:3/4, (SID:5315)

Amsterdamli

Rize macinin canli yayinlanmasini federasyon reddetmis diye okudum simdi. O yuzden bizim mac donusumlu yayinlanmayacak!

kadir55ist

selam
arkadaşlar artık sabrım kalmadı elim ayağım titriyor.
şimdi evden çıkıyorum. inşallah dönüşümüz muhteşem olacak.
ALLAHIM sen yardım et yarabbim.