Malatya - SAMSUNSPOR (Hayati maç)

Başlatan dr_ahmet, 29 April 2006, 20:57:41

« önceki - sonraki »

bengülü

arkadaşlar bizim maçı lig tv veriyormu bilgisi olan varmı

sezer-55

veriyor.bu arada haftanın hakemleri
6 Mayıs Cumartesi:
19.00 Kayserispor-Vestel Manisaspor: Süleyman Abay

19.00 Malatyaspor-Samsunspor: Selçuk Dereli

19.00 Diyarbakırspor-Gençlerbirliği: Tolga Özkalfa

19.00 Çaykur Rizespor-Denizlispor: Cüneyt Çakır

19.00 Ankaraspor-Trabzonspor: İsmet Arzuman

7 Mayıs Pazar:
19.00 Fenerbahçe-Kayseri Erciyespor: Yunus Yıldırım

16.00 Ankaragücü-Gaziantepspor: Hüseyin Göçek

19.00 Beşiktaş-Galatasaray: Fırat Aydınus

16.00 Konyaspor-Sivasspor: Hakan Özkan

beşnumara

Alıntı yapılan: "bengülü"arkadaşlar bizim maçı lig tv veriyormu bilgisi olan varmı
veriyor kanal 80de :lol:

beşnumara

maça 2 gün kaldı gittikçe heyecanlanıyorum ben bu maça adanadan gideceğim inşaallah alacağız

55cem55

BU MAÇA BENCE BÜLENT DEMİRLEK VERİLMESİ GEREKİYORDU
AMA BU MAÇI ALMAMIZA SELÇUK DERELİDE ENGEL OLAMAYACAK

jean

kanal 80 de veriyorsa o zaman yine bakamayiz oteki kanaldan dolayi acmazlar maglesef kotu oldu bakalim ne yapacam

55_power

evet arkadaslar,gercekten bir tarihi mac.bu maca erciyes ve denizlispor macinin taktigi le cikmamiz lazim.3 forvet le ama birtanesi gizli forvet oda ceyhun.ilk yarim saaat cok önemli arkadaslar gol yemeden gol atarsak banko yenicez malatyayi.malatya son 3 macini kazandi bizi yenemeyecekler.yeterki denizli ve erciyes takimi ve taktiile cikalim.

Gurbetci Bülent

Bencede ayni taktikle oynamamiz lazim defans yerine adamlarin iyiyce üstüne gitmemiz lazim feleklerini sasirsinlar , bu arada 3lü C  caner-Celil-Ceyhun yine bastan oynamali lazim diye düsünüyorum.
Eger denizli gibi kritik mactan 3 puan aldiysak ordan niye almayalim denizlispor daha üstün degiller.

55_power

Alıntı yapılan: "Gurbetci Bülent"Bencede ayni taktikle oynamamiz lazim defans yerine adamlarin iyiyce üstüne gitmemiz lazim feleklerini sasirsinlar , bu arada 3lü C  caner-Celil-Ceyhun yine bastan oynamali lazim diye düsünüyorum.
Eger denizli gibi kritik mactan 3 puan aldiysak ordan niye almayalim denizlispor daha üstün degiller.

evet,ya caner yada rafael!benim skor tahminim malatyaspor - samsunspor 1:2

yönetici

Alıntı

Malatya İl Spor Güvenlik Kurulu, Samsunspor maçında alınacak önlemleri görüşmek üzere toplandı.

Toplantıya, Vali Halil İbrahim Daşöz başkanlık etti. Vali Yardımcısı Orhan Çiftçi ve Emniyet Müdürü Orhan Savaş da toplantıda hazır bulundu. Ayrıca Mlatyaspor yönetim kurulu üyeleri İlhan Kavuk, Ali Cengiz ve Murat Gümüş, İl Disiplin Kurulu Başkanı Avukat Faik Demez, Faal Futbol Hakemleri Derneği Malatya Şube Başkanı Doktor Mehmet İncebay, Saha Komiserleri Dernek Başkanı Recep Menekşe ile diğer yetkililer toplantıda hazır bulundu.

Karşılaşma öncesi, sırası ve sonrasında herhangi bir olay yaşanmaması için saha içi ve dışında azami düzeyde önlem alınmasına karar verildi.
Maçta 950 polis, 70 jandarma, 60 özel güvenlik elemanı görev yapacak.

south_london

Malatyalılardan gelicek en küçük hakarette orayı başlarına yıkarız istedikleri kadar önlem alsınlar.

kadir55ist

selam
arkadaşlar kakem bence berbat adamlar 3 hafta önce kendi sahalarında bu hakemle kayseriyi 2-1 yendiler birde ismet arzumanın en iyi arkadaşı gibi gözüküyor inşallah bizim topçular ne olur ne olmaz diye 2 tane fazla atsınlar.
şu maçı aldıkmı tamam...

55.hakan

arkadaşlar selçuk dereli fırst class hakem olmak üzere...bu yüzden bunun arefesinde maçta büyük bir hata yapacağını sanmıyorum.zaten hakem triyosu ts-fb maçının aynısı..yardımcıları adil sinem ve ekrem kan..hakem yönünden bir sorun çıkacağını sanmıyorum.celil hakemi aldatmaya yönelik hareketlerde biraz daha dikkatli olmalı..

King Of The North

Adamlar nasıl olsa sezonun son maçı diye seneye 2 maç ceza alsak ne olur almasak ne olur havalarında yani anlayacağınız her türlü pisliği yapacaklar hem taraftarımıza hem futbolcumuza hem yönetime.

Yusufhoca

Haydi Samsunspor yüzümüzü kara cikarma ,bu maci aldin mi kalacagiz ligde. :D