Bank Asya maç özetleri STV'de...

Başlatan celebi, 25 August 2009, 08:49:29

« önceki - sonraki »

celebi

kenan o 2. golde nasılda adamı kaçırdı ya

ali ihsan

Alıntı yapılan: celebi - 02 September 2009, 14:56:38
kenan o 2. golde nasılda adamı kaçırdı ya

Trafik polisi gibiydi kenan  ;)

germencisse

yani dikkat ettiyseniz hep zencilerde iş var...mbilla,e.emenike,ribeiro vs... bunun gibi oyuncular savunmayı perişan ediyorlar..bunlara karşı önlem alınmalı atıkları çalımlar çok basit çalımlar ama bank asya liginde çok iyi savunma olmadığı çok bariz bir şeklde belli oluyor...süper lig=para   bank asya=down..

Cagdas Ünver

03 September 2009, 11:44:50 #183 Son düzenlenme: 03 September 2009, 11:49:49 Cagdas Ünver
Bizim yıllardır çözüm bulamadığımz en büyük sorunlarımızdan birtanesi defans hatalarıdır ! Süper Lig'e veda ettiğimiz yıl bile ligin en çok gol atan ve aynı zamanda da en çok gol yiyen takımlarından biriydik.
Son yıllarda Ligi artı averajla bitirdiğimizi hatırlamıyorum.  :-\

emre

özetler verılıyor su an.

rize adana macını izledim zor valla işimizz..

Sercan

Giresun - Ksk maçını izliyorum da Giresun'un baya taraftarı  var..

Ollivanders

bakalim giresuna kac mac ceza verecekler.?

Sercan

supernatural_55

bizim defans evlere şenlik gel de sövme...

YaşarDoğu

reklamınıza bişi derdimde neyse...

Sercan

2. gole stadda az bile sövmüşüz

emre

Ollivanders

abi boyle birsey yok ya iki kanattan gelen 2 atak ve gol. biz bu defansla bu ligi nasil bitireceğiz ? değisiklik denenmeli bence hakan koçarslan falan. Birde mümkünse bu maçtaki gibi bir ortasaha olmasa iyi olur . Sercan turgut da defansa ortasahaya yardım etmeyince gercekten ortasaha çok boş kaliyor

Sadece Samsunspor

Turuncu

Alıntı yapılan: Serpico55 - 09 September 2009, 00:41:46
abi boyle birsey yok ya iki kanattan gelen 2 atak ve gol. biz bu defansla bu ligi nasil bitireceğiz ? değisiklik denenmeli bence hakan koçarslan falan. Birde mümkünse bu maçtaki gibi bir ortasaha olmasa iyi olur . Sercan turgut da defansa ortasahaya yardım etmeyince gercekten ortasaha çok boş kaliyor