Malatya - SAMSUNSPOR (Hayati maç)

Başlatan dr_ahmet, 29 April 2006, 20:57:41

« önceki - sonraki »

kuzeykale

Tüm taraftarın canı malatya kaysı'sı çekiyor inşallah tatlı tatlı yeriz onları. heleki galibiyetten sonra çiflik caddesinde çeşitleri ile ziyafete davet bile verilirde. (i....Ler) hazımsızlık yaparsa diye korkmuyorum desem yalan olur. gazete haberlerine bakarsak çok sıkı hazırlık yapıyorlar. başlarındaki hoca tecrübeli bizimkilerde inşallah bunları göz ardı etmez. onlar nekadar tırsıyorlarsada bizde okadar cesur olmalıyız sözü geçerli olsada herkezin kafasında bir soru işareti var. tek isteğim futbolcularımızın kafalarının rahat olması bir tanesinin heyecan yapması demek hata yapmakla aynı şey anlamına gelir. Umarım düşüncelerim yersiz olur.

bengülü

arkadaşlar inşallah kayısıyı tatlı tatlı yiyeceğiz

kuzeykale

sevgili bengülü kardeş seneyede bursa - samsun maçlarında bursanın meşhur kestane şekerinden tadarız inşallah yolumuz düşerse yalova vapuruna sizlerlede tribünde buluşmak nasip olur inşallah
 Sevgilerle.

55_power

malatyayi yenersek ligde kaliriz,ben denizlisporun rizede kazanacagini zanetmiyorum!diyarbakir kesin düstü sayilir.onun yaninda bide denizlispor.
yani diyarbakir ve denizlinin yaninda ya biz yada malatyaspor düsecek.düsecek takimda malatyaspor olacak.samsunspor düsmez!

34 SS 1965

55ertan

benim icin ilk sevindirici haber geldi
ligtv ye yazdim istek yogun diye geri yazmazlar sanmistim ama yazdilar sagolsunlar,

Sayin Ertan,

Degerli paylasiminiz icin tesekkur ederiz.

Mac canli verilecektir.

Saygilarimizla,

maviay55

oturduğum yerde malatya pidesalonları malatya fırını,malatya emlak var..düşünüyodum maçı kahvede gösterirlermi diyede..bunların topu malatyalı mahalleli!!
samsunspor  atkımla kahveye gidecemmm destek ordan yapcam..
kafa yormayın banko banko SAMSUN..denizli malatya diyar kümeye  :wink:

..

jean

kesin verecekse bende calistigim yerde izin gunumu degistirim o zaman

..

Clint_Eastwood

Çaykur Rize-Denizlispor maçı seyircisiz oynanacak...

A.gücü-Malatya maçı gibi olursa bizim için kötü sonuçlar orataya çıkacak...

bengülü

Alıntı yapılan: "kuzeykale"sevgili bengülü kardeş seneyede bursa - samsun maçlarında bursanın meşhur kestane şekerinden tadarız inşallah yolumuz düşerse yalova vapuruna sizlerlede tribünde buluşmak nasip olur inşallah
 Sevgilerle.

inşallah hep birlikte biz ligde kalalım başka hiç bir şey istemiyorum

cem and naz55

artık işe bile konsantre olamıyorum maçı düşünmekten uyurken bile aklıma geliyor bu arada şehrin her yerinde samsunspor maçı konuşuluyor
size abartma gibi gelmesin ama bu maçı rahat alacağız gibi bir his var içimde 0-2

bengülü

Alıntı yapılan: "cem and naz55"artık işe bile konsantre olamıyorum maçı düşünmekten uyurken bile aklıma geliyor bu arada şehrin her yerinde samsunspor maçı konuşuluyor
size abartma gibi gelmesin ama bu maçı rahat alacağız gibi bir his var içimde 0-2

evet cem bizde öğle düşünüyoruz maçı rahat alırız diyorum ama sonra hüsrana uğramayalım kendimizide ona göre hazırlayalım

sezer-55

FUTBOL FEDERASYONU 2005-2006 SEZONU TÜRKİYE PROFESYONEL FUTBOL MÜSABAKALARI STATÜSÜNÜN 18'ci sahifesinde yer alan 7 .maddenin b ve c bentlerinde belirtildiği üzere :" B) KENDİ ARALARINDAKİ MÜSABAKALARDA PUAN EŞİTLİĞİ VARSA , KENDİ ARALARINDAKİ MÜSABAKALARDAKİ GOL AVERAJINA , ( KENDİ ARALARINDAKİ MAÇLARDA ATILAN GOLLERDE EŞİTLİK VAR İSE,DEPLASMANDA FAZLA GOL ATAN TAKIM ÜSTÜN SAYILMAZ ) C) KENDİ ARALARINDAKİ MÜSABAKALARDA PUAN VE GOL EŞİTLİĞİ DEVAM EDİYORSA , GENEL PUANTAJDAKİ GOL AVERAJINA BAKILIR. TAKIMLAR ARASINDAKİ GOL AVERAJI DA EŞİT İSE DAHA FAZLA GOL ATMIŞ OLAN TAKIM ÜSTÜN SAYILIR." SAMSUNSPOR KULÜBÜ bu maddelere göre eşit puan durumunda ANKARAGÜCÜ VE GAZİANTEP kulüplerinden daha iyi averaja sahiptir.

sezer-55

bu hafta ankaragücü antepi yenerse puanı 37 de kalır bir dahaki hafta mecbur malatyayı yenmesi lazım.Bize bir beraberlik bile yetebilir.Allahın izniyle galip geleceğiz.

ngonge

erken gol atarsak maç kopar. inşallah...