Bank Asya 1.Lig 2.Hafta > Karşıyaka SK - Samsunspor'umuz

Başlatan KocumVolkan, 24 August 2009, 08:57:29

« önceki - sonraki »

Cagdas Ünver

babasamsunlu

skoru yazıyorum karşıyaka 1-3 Samsunsporumuz ...

goller : oktay(2) murat yıldırım (1)

eğer tutarsa bu tahmin bana müneccim diyebilirsiniz :) :)

55ertan

icimde bu sezon icin his var play off yapacagiz gibi.

1-2 alicaz maci rahat olun  8)

sersa

Bank Asya 1. Lig'de evinde seyircisiz oynanacak maçta Samsunspor'u ağırlayacak Karşıyaka'nın teknik direktörü Reha Kapsal, ''Çok zor bir maç bizi bekliyor, ancak tek düşüncemiz 3 puan'' dedi.

Kapsal, yaptığı açıklamada, rakipleri Samsunspor'un geçen hafta ligin iddialı ekiplerinden Kardemir Karabükspor'a 3 gol attığını ve galibiyeti son anda kaçırdığını söyledi.

Samsunspor'un genç, koşan ve mücadeleci bir takım olduğunu kaydeden Kapsal, sözlerini şöyle sürdürdü:
''Çok zor bir maç bekliyor bizi. Ancak tek düşüncemiz 3 puan almak. Seyircimizin olmaması bizim için dezavantaj. 12. adam taraftarımızın olmayışı bizi etkileyecek, ancak elimizden gelen mücadeleyi sahaya yansıtıp, sahadan galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Ligde geçen hafta alınan sonuçlar, ligin zor geçeceğinin bir göstergesi. Ligde geçen sezon olduğu gibi enteresan sonuçlar çıkabilir.''

Kapsal, Mutlu'nun Samsunspor maçında forma giymesinin zor olduğunu, dünkü antrenmanda sakatlanan Timuçin'in durumunun pazar günü belli olacağını belirterek, savunmanın sol kanadına bir oyuncu transfer etmek istediklerini sözlerine ekledi.

Amsterdamli

Bizim Hakki Samsunspordaki ilk yillarinda sol bek oynardi. Izmire gitti mi form durumu nasil bilmiyorum ama sol bek icin alternatif olarak dusunulebilir.

sersa

Alıntı yapılan: Amsterdamli - 30 August 2009, 16:24:11
Bizim Hakki Samsunspordaki ilk yillarinda sol bek oynardi. Izmire gitti mi form durumu nasil bilmiyorum ama sol bek icin alternatif olarak dusunulebilir.
Hakkı bu maçta oynayamicakmış izin çıkmamış.

55JNR55

şimdi okudum iddia bülteninde banko karşıyaka falan demişler samsunspor evinde oynuyor aynı şekilde karşıyaka'da öyle yok işte federasyon transfer yapmasına izin vermiyor samsunspor'un falan adamlar tahtanın açıldığını bilmiyo karşıyakanın da seyircisiz oynayacağını bilmiyo boş boş konuşuyo :)

babasamsunlu

arkadaşlar radyo yayını olacakmı... eğer olacaksa bana biriniz linki atabilirmnisiniz.bir türlü yayının yerini bulamadım :):) kör gözlülüğüme geldi herhal :):)

sersa

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 30 August 2009, 16:48:07
arkadaşlar radyo yayını olacakmı... eğer olacaksa bana biriniz linki atabilirmnisiniz.bir türlü yayının yerini bulamadım :):) kör gözlülüğüme geldi herhal :):)
Bu maçta yayın yok maç seyircisiz olduğundan dolayı.

Sercan

Arkadaşlar araştırırken buldum ksk - SAMSUNSPOR maçını radyo verecekmiş sitede öyle yazıyor buyrun link ama kesin değil...

http://www.ligtvcanlimacizle.net/karsiyaka-samsunspor-macini-canli-radyodan-dinle/

sersa

germencisse

Alıntı yapılan: 55sercan55 - 30 August 2009, 17:17:12
Arkadaşlar araştırırken buldum ksk - SAMSUNSPOR maçını radyo verecekmiş sitede öyle yazıyor buyrun link ama kesin değil...

http://www.ligtvcanlimacizle.net/karsiyaka-samsunspor-macini-canli-radyodan-dinle/

PAYLAŞIM İÇİN SAĞOLUN..İHTİYAÇ VARDI..GERÇİ SİTEMİZDENDE OLACAK AMA..

sersa

Alıntı yapılan: germencisse - 30 August 2009, 17:36:50
Siteden yayın yok

Sercan

Alıntı yapılan: germencisse - 30 August 2009, 17:36:50

Arkadaşım sitemizden yayın yok ....

germencisse

Alıntı yapılan: 55JNR55 - 30 August 2009, 16:33:10
şimdi okudum iddia bülteninde banko karşıyaka falan demişler samsunspor evinde oynuyor aynı şekilde karşıyaka'da öyle yok işte federasyon transfer yapmasına izin vermiyor samsunspor'un falan adamlar tahtanın açıldığını bilmiyo karşıyakanın da seyircisiz oynayacağını bilmiyo boş boş konuşuyo :)

4.50 lik oranla bankoyuz :D