Bank Asya 1.Lig 2.Hafta > Karşıyaka SK - Samsunspor'umuz

Başlatan KocumVolkan, 24 August 2009, 08:57:29

« önceki - sonraki »

şimşek_55

KSK dekı FErhat  Genclere   donmus bu ıyı haber bızım ıcın. YIne beraberlık bızım ıcın ıyı sonuc dıyorum.

kuzey55

ksk ilk haftalarda bocalayacak çünkü uyumsuz yeni bir takım.biz hızlı oyuncularımızla sonuca gideriz.ben çok rahatım alıcaz bu maçı.

şimşek_55

KOntraları  ıyı  degerlendırırsek  sonuca ulasırız

Samsunlu___55

Alıntı yapılan: Prison Break - 27 August 2009, 23:00:14
tutacağada benzemiyor o kadar üst seviye maçlara çıkmış adam bu maçlara çerez niyetine çıkar ama nedense tribünde dahil en heyecanlı bizim cengiz di anlamadım gitti...inş bizi mahçup eder...çünkü en önemli bölge hep kaledir...

Cengize güvenelim...karabük maci, ilk resmi maciydi...ön yargili olmamak lazim...yarinki macta cok iyi bizi mahcup etmez...kalemizi aslanlar gibi korur

şimşek_55

Cagdas Ünver

Bencede , Cengiz gecen sene mac yapmadi , mac eksigi var , biraz daha tecrübe kazanirsa kendine güveni gelir.

BekiRcaN_5s

Alıntı yapılan: gozgoz yılmaz - 29 August 2009, 21:24:22
Okan

Serkan E - Kenan, Turgay - Orhan

Murat - Sefa - Ömür

Oktay - Sercan

Chelidze

11'i çıkar bence. Giorgi yazar, Okan Bozar, Giorgi yazar , 2-1 alırız...

**KaR6**

ben de ilk maçta cengizi begenmedim ancak okan da gecen sene hiç maç oynamamış ve takımla uyumunun yanı sıra idman eksiği de var.. bence bu maçta cengiz oynamalı..

ayrıca turgut en çok lazım oldugu maçlarda cezalı, bu da ona ders olsun..

BekiRcaN_5s

Chelidze'yi izlicez abi bakalım:) merakla bekliyoruz :)

mehmet yılmaz

Deplasman fobimiz devam ediyor mu görmek lazım. Oyuncu kadrosu hemen hemen aynı çünkü. Sadece taktik değil psikolojik de olabilir deplasmanofobia...

Bunun dışında seyircisiz olması, KSK Çarşı gibi sağlam bir grubun mahrumiyetini getirdiği için çok büyük avantaj bence. Halı saha maçı tadında olacaktır. KSK, kadro değişimi sonrası uyum sürecini atlatamadı henüz.

Forvet hattımız çok güçlü ama savunmada sıkıntılar var. Okan'da kaleci fiziği var lakin ben pek güvenemiyorum kendisine. Maç eksiği ve uyum sorunu da cabası.

Chelidze için çok olumlu referanslar aldık, golle başlarsa muhteşem olur.

İnşallah kazanırız bu kısıtlı kadro ile.

berusa55

Sevinmek istiyoruz; hakediyoruz bunu. Bugün alacağımız bir galibiyetle haftaya Mersin maçı her nerede olursa olsun bu büyük taraftar peşinden gidecektir.

Haydi Samsunspor'umuz...

BekiRcaN_5s

Alıntı yapılan: berusa55 - 30 August 2009, 03:29:43
Sevinmek istiyoruz; hakediyoruz bunu. Bugün alacağımız bir galibiyetle haftaya Mersin maçı her nerede olursa olsun bu büyük taraftar peşinden gidecektir.

Haydi Samsunspor'umuz...

futbolcularımız da bizim gibi inansın karşıyaka falan farketmez...

red_white

rüyamda gördüm bu hafta 2 seferdede berabere bitti  ???

salihcakir

Maçta gözler en çok chelidze üzerinde olacaktır;hele ki üç hücumcu oyuncumuzdan yoksunken. burhan değil de; volkan ve turgut bu maçta çok önemliydi. umarım bu yaptıklarından bir ders çıkartırlar.

kalede cengize bu hafta da güvenmek lazım; okan sizlerinde sıkça zikrettiği gibi hem idmansız hem de takımdaki herkese yabancı.

savunma da orhan yer alacaktır sanırım; fakat çanakkaleden gelen Adem bu maçta yer alamayacak sanırım. Onun yerine Serkan ile devam edicez. O da çok güven vermiyor açıkçası.

Murat Sefa Ömür üçlüsü orta sahadaki hakimiyeti almaya yeter de artar. kanatlarda da sercan ve oktay da iyi işler yaparlarsa 3 puanla dönmek çokta mümkün görünüyor.

bakalım; inşallah kazanır havaya gireriz.

ali ihsan