Bank Asya maç özetleri STV'de...

Başlatan celebi, 25 August 2009, 08:49:29

« önceki - sonraki »

KocumVolkan

Alıntı yapılan: %100 samsunspor - 26 August 2009, 10:38:37
Maç özetlerinin gösterilmesi tabikide güzel bir şey ama özet özet değilki sadece golleri gösterdiler ve yorumcular'da gördüğüm kadarı ile takımlardan bi haberler işin açıkçası ben ne yorumlardan nede maç özetinden birşey anlamadım. İnşallah bundan sonraki haftalarda yorumcular takımları daha iyi tanıyıp hemde daha çok özet görüntüler olur diye düşünüyorum......

programı izlemedim.. bir sorum olacak sadece bizim maçtamı golleri gösterdiler ? diğer maçlar da da sadece gol gösterdilerse gerçekten kötü... bu hafta bizim maçta golleri göstermeleri normal 6 gol var belirli bir dakikayı doldurmuştur o goller :D

sersa

Programın görüntü kalitesi gayet iyiydi yalnız özetler kısaydı biraz.

CeLL-O

Şuan D-Spor'da Bank Asya maç özetlerini veriyor ; daha ayrıntılı biçimde. İzleme şansı olanlar izlesin.

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: KocumVolkan - 26 August 2009, 10:47:42
programı izlemedim.. bir sorum olacak sadece bizim maçtamı golleri gösterdiler ? diğer maçlar da da sadece gol gösterdilerse gerçekten kötü... bu hafta bizim maçta golleri göstermeleri normal 6 gol var belirli bir dakikayı doldurmuştur o goller :D

Programın nerdeyse tamamını izledim sadce bizim maçın gollerini gösterdiler diğerlerinin gol pozisyon'larınınıda gösterdi...

Jnr.Serkan

hiç bi maçta 6 gol olmadıki.herhalde maç süresi 2dk dı.goller 2 dk yı kapladı zaten

KocumVolkan

ya geçen sene bizim stadda görev yapan eleman düğün kameramanıydı heralde..... titrete titrete çekiyordu.... sahayı çekemiordu... topu göremiordu... bir çok golu kaçırmıştı tam bi rezillikti inşallah değiştirmişlerdir

SSBiz Gençlik

D spor'da geniş ayrıntıyla verdiler maçı. Beni sinir eden durumda programdaki yorumcunun "Kulüpler birliğinde başkanın benden topçu almayın diyen bir takımının" sözü içime öyle oturdu ki anlatamam... >:( >:(

samsunsporulan

Alıntı yapılan: kolloid - 26 August 2009, 15:04:11
D spor'da geniş ayrıntıyla verdiler maçı. Beni sinir eden durumda programdaki yorumcunun "Kulüpler birliğinde başkanın benden topçu almayın diyen bir takımının" sözü içime öyle oturdu ki anlatamam... >:( >:(

gerçekler acıdır

şimşek_55

Internetten  mac ozetını ızleyebılecegımız bır adres mevcutmu?

5BrK5

oh be özetlerin yeri yurdu belli oldu önceden yok bjk tv yok gs tv  cnn türk veriyolar keyiflerine göre bu iyi oldu. .

BekiRcaN_5s

aslında benim bilgisayardaki ekran kartım bozuk olmasa kaydetmek isterdim izleyemeyenler için. en yakın zamanda kart alıyım bari:)

Sol Açık

İnternette belirli bir yerde yoksa
Alıntı yapılan: ßqRcN_5s - 30 August 2009, 06:30:12
aslında benim bilgisayardaki ekran kartım bozuk olmasa kaydetmek isterdim izleyemeyenler için. en yakın zamanda kart alıyım bari:)

İnternette belirli bir yerde yok sanırım. Yani dostum, bundan sonrasında görüntüleri buraya eklersen gerçekten çok iyi olur...  ;)

Sioux

Evet ya, bir aerkadaşımız bu işten anlayan, kayıt yaparsa süper olur.

BekiRcaN_5s

yapcam inşallah hem facebookta grupta her hafta mac özetini paylaşırız hemde burda güzel bir arşiv yapmış oluruz.. :)

jean