Bank Asya 1.Lig 2.Hafta > Karşıyaka SK - Samsunspor'umuz

Başlatan KocumVolkan, 24 August 2009, 08:57:29

« önceki - sonraki »

maviay55

AlıntıKarşıyaka-Samsunspor

İlk maçında Adanaspor deplasmanında görücüye çıkan Karşıyaka, oldukça etkisiz bir futbol ortaya koydu. Koskoca 90 dakikada iki üç cılız atağın haricinde hiçbir şey üretemedi ev sahibi ekip. Oyunun genelinde Kıvanç ve Güney Karşıyaka adına bir şeyler yapmak istedi ancak çabaları rakip savunma bloğunda kaybolup gitti.Karşıyaka bu maçta saha avantajı var ancak cezasından dolayı seyircisiz oynanacak bu karşılaşma.

Samsunspor ilk maçta sahasında çok çekişmeli maçın ardından son dakikalarda yediği gollerle maçtan bir puan çıkartabildi.Maçın kırılma anı 88.dakikada yaşandı ve maçın hakemi Hüseyin Sabancı,Samsunspor'lu Volkan ve Burhan'ı kırmızı kartla oyundan ihraç etti.Gözlemlediğim kadarıyla ve basında ki arkadaşlarımdan aldığım bilgilerle hakemin bu kararı çok ağır olmuş!Samsunspor için geçen haftada sizleri uyarmıştım ve aynı uyarıyı yinelemek istiyorum.Samsunspor takımını bir kenara not ediniz ve özellikle sahasında oynayacağı maçlarda denemenizi tavsiye ediyorum.

Sayın üyelerimiz bu maç Karşıyaka'nın sahasında oynanacak ancak geçen yıldan almış olduğu 5 maç seyircisiz oynama cezasına bu maçta start veriyor. Kısaca bu karşılaşma SEYİRCİSİZ oynanacak.

Maçla ilgili tahminim beraberliğin ön planda olduğu bir karşılaşma olarak görüyorum. Kazanan olursa Samsunspor olur görüşündeyim.

Tahmin: Beraberlik

kaynak: www.tahminkolik.com

yavaş yavaş herkes görecek Samsun qeliyor kemerlerinizi bağlayın!  :P

Jnr.Serkan

55.hakan

ben sağ kanatta Hakan Koçaraslan'dan şüpheliyim biraz umarım yüzümü kara çıkarır kendilerine biraz güvensinler artık..ayrıca İsa hocanın deplasmanlarda farklı olacak demesi geçen seneki Hayrettin'in deplasman konusunda söylediği iddalı lafları aklıma getirdi..bugün laf mı icraat mı onu göreceğiz

55JNR55

hayırlısıyla allahın izniyle karabük maçında oynadıkları ruh'la oynarlarsa kimse önümüzde duramaz inşallah puan ya da puanlar alıp döneriz karşıyakanın kötü başlangıcı telafi etmek için çabalayacağı bir maç olucak bariz belli, inşallah bizden sonraki hafta bozarlar onlarda kötü gidişlerini :)

nilsah

gny.arkadaşlar yeni transferlerin lisansları yolda.eger terslik cıkmaz ise kadroda olacaklar.ayrıca izmirde transfer görüşmeleri devam ediyor

şimşek_55

Alıntı yapılan: nilsah - 30 August 2009, 12:10:03
gny.arkadaşlar yeni transferlerin lisansları yolda.eger terslik cıkmaz ise kadroda olacaklar.ayrıca izmirde transfer görüşmeleri devam ediyor

Nilşah abi İzmirdesin sanırım :)

nilsah

sizce izmirde olmama şansım.istanbulda olma şansıma göre yüzde kac?

şimşek_55

bengülü

eğer yeni aldığımız oyuncularımız bugünkü kadroda yer alırlarsa ben bu maçtan çok ümitliyim kaf kaf dan puanlarla döneceğiz

europe_55

Alıntı yapılan: bengülü - 30 August 2009, 13:03:06
eğer yeni aldığımız oyuncularımız bugünkü kadroda yer alırlarsa ben bu maçtan çok ümitliyim kaf kaf dan puanlarla döneceğiz

Sadece Samsunspor

Kaleci Okan ve Giorgi kesin olarak ilk 11de. Ama sol bek Orhan Taşdelen daha izin belgesi gelmemiş, eğer gelirse o da oynayacakmış.

Burhan, Volkan, Turgut yok.

Halk gazetesine göre Hakan Akman ilk 11de gözükmüyor. Tek forvet Giorgi oynayacak gibi. Eğer Murat biraz daha iyi oynarsa. Oktay forvet arkası görevini tam olarak yaparsa puan alabiliriz. Defansta hala sıkıntı var. Hakkı oynasa iyi olacaktı ama İzmir'e götürülmedi. İzni çıkmadı.

Herşeye rağmen 3 puan

nomak55

bizim senelerdir defansta sorun var artık devre arasına bi yam yam alırlar heralde :D

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: nomak55 - 30 August 2009, 14:37:41
bizim senelerdir defansta sorun var artık devre arasına bi yam yam alırlar heralde :D

Bi tane almıştık zamanın Guaye ;D

Samsunlu___55

Cengiz

Serkan E - Kenan, Turgay - Orhan

Murat - Sefa - Ömür

Oktay - Sercan

Chelidze

bu haftanin ilk 11i bu arkadaslar....Okani bence bu kadar cabuk kaleye koymazlar..idman eksikligi var, hem gecen sene denizlispordada hiic mac yapmamis...

Karsiyaka karsisinda yenecegimize inaniyorum....3 puanla 2. haftaada bulusacagiz insallah

smsnlu55

orhan daha dun geldı 1 ıdmana cıktı sanmam oynayacagını,sol bekte bence yıne serkan,sağda hakan kocaslan oynar dıye düşünuyorm,ayrıca serkan o kadar da kötu görunmedı hazırlık maçlarında ve karabuk macında,ama sol bek deıl sağ bek oynuyor aslında