1 maç saha Kapatma cezası aldık ( MİY maçı Ordu'da...)

Başlatan since1965, 27 August 2009, 19:53:46

« önceki - sonraki »

OrduluGencliq

Ünye İlçe Stadı. Bu sene bitirildi kale arkası sahaya 0. Diğer kale arkası da yapılacak sanırım. Samsun'un maçını burda oynaması daha mantıklı dediğim gibi Ünye nin maçı yoksa tabi

berusa55

29 August 2009, 02:03:09 #136 Son düzenlenme: 29 August 2009, 02:10:56 berusa55
90-95 km mesafede bizden sadece en fazla 1sa10dk uzaklıktaki ilçeye maçımızı vereceklerini sanmıyorum. Mesafe prosedürü nedir bilmiyorum ama Ünye imkansız gibi.

kaptan 55

Alıntı yapılan: 35ama55 - 29 August 2009, 02:48:19
Mesafe olayı kaldı mı hala ? Manisa ceza alınca İzmir'de , İzmirliler ceza alınca Manisa'da oynuyor nasıl iş anlamadım ..  :D
konu SAMSUNSPOR olursa tff yine bir kılıf bulur

berusa55

Federasyon bizim maçı yurt dısında bir şehre bile verse şaşırmam yaşanan kepazelikleri gördükten sonra!  >:(

eLLis

Verirseler ordakilerden hayır duası alırlar mersinlilri oradada görmek isteriz :P

kerem55

her nereye verirse versinler unuttukları birşey var bu takım SAMSUNSPOR ve bu takımın VEFAKAR vede CEFAKAR bir taraftarı var...Bizi sevdiğimizden hiç bir kuvvet ayıramaz...

Sioux

Alıntı yapılan: Devilx - 28 August 2009, 12:16:52
ilk maça boluya 300 kişi gittik kendi imkanlarımızla . 700 taraftarda Mersin de kaldı . eğer Ankara tarafı olursa yönetimin otobüs vermesi halinde Ankara Tayfamızla 1.000 kişi rahat oluruz . Eğer karadeniz de bir şehir olursa da bizim her zaman 3 otobüsümüz ( 300 kişi ) kesindir ...

Ulee.. amma da atmışsın ha silifkenin  yoğurdu, nedense yeni gelen takımlar çok heyecanlı oluyorlar. karabükte 20 otobüs geliyordu ilk başta, saydık 20 kişi yoklardı.

gozgoz yýlmaz

Bu MiY'li vatandaş gelmiş, miymiymiy konuşmuş anlaşılan.

Hayır, eline ne geçti şimdi? Burada kimsenin MİY hakkında olumsuz bir tavrı yokken bir çuval inciri berbat ettin...

grkn55

Alıntı yapılan: gozgoz yılmaz - 29 August 2009, 11:04:26
Bu MiY'li vatandaş gelmiş, miymiymiy konuşmuş anlaşılan.

Hayır, eline ne geçti şimdi? Burada kimsenin MİY hakkında olumsuz bir tavrı yokken bir çuval inciri berbat ettin...

;D ;D ;D ;D ;D

55JNR55

Ya 3 otobüsle 300 kişi nereye gidiyolar Herkes gider mersine mersin gider tersine ;D

eLLis

Alıntı yapılan: 55JNR55 - 29 August 2009, 11:38:05
Ya 3 otobüsle 300 kişi nereye gidiyolar Herkes gider mersine mersin gider tersine ;D
Kriz insana herşeyi yaptırıyor bu devirde maliyeti ucuza ggetirmiş adamlar işte idman yurdu aşkı  ;D

**KaR6**

eğer adam gibi savunma yapılırsa ve işi bilen kişiler tarafından yapılırsa cezanın kaldırılacagına inanıyorum..

KocumVolkan

tam jilet hakkılık iş... hadi göster avukatlığını savun bizi :D

AntZ

Alıntı yapılan: 35ama55 - 29 August 2009, 14:13:03
Diyar'dan cezaya itiraz

Kararın ağır olduğunu ifade eden Başkan Çetin Sümer, "İndirim yapılması için itiraz edeceğiz" dedi. Olaylara ilişkin de konuşan Sümer, "Valilik, belediye ve emniyetten destek bekliyoruz" diye konuştu.

E pes artık, PFDK ya çiçeklerle teşekkür etmeye gideceklerine birde itiraz ediyorlar, vallahi pes.  >:(