1 maç saha Kapatma cezası aldık ( MİY maçı Ordu'da...)

Başlatan since1965, 27 August 2009, 19:53:46

« önceki - sonraki »

eLLis

Yuh be kardeşim bir maçta yapılmadık şey bırakmadınız değerlere saygısızlık ettiniz çıktınız dışarda çatıştınız 2 maç ceza aldınız ağır diyorsunuz bunlara 10 maç vermeyenler utansın bizimkilerin az sesi çıksın ya haksız yere sahamız kapatılıyor...

gozgoz yýlmaz

Alıntı yapılan: 55JNR55 - 29 August 2009, 11:38:05
Ya 3 otobüsle 300 kişi nereye gidiyolar Herkes gider mersine mersin gider tersine ;D

Bunlar yaklaşık 9 ay önceki deplasmanlarında 3 otobüsle 200 kişi gitmişlerdir, 9 ay sonrakinde de 400 kişi olurlar. O kadar adam o otobüslerde ancak üreyebilir.

Şeytanlar - Palavrada Son Nokta :)

Amigoları da La Fontain Kamille, Andersen Kazım'mış...  :P ;D

Alıntı yapılan: 35ama55 - 29 August 2009, 14:13:03
Diyar'dan cezaya itiraz

Kararın ağır olduğunu ifade eden Başkan Çetin Sümer, "İndirim yapılması için itiraz edeceğiz" dedi. Olaylara ilişkin de konuşan Sümer, "Valilik, belediye ve emniyetten destek bekliyoruz" diye konuştu.

>:( >:( >:( >:( >:( >:(

İndirim değil de taksit yapsınlar ama parayı da devlet ödesin! Devlet size baksın.  >:(

şimşek_55

Mersınde  Dıyarda  aglarlar sızlarlar. Devletın en ıyı olanaklarından  yararlanırlar  ayrıca destekte alırlar. 

özkan

Atatürk boşuna Samsun'u seçmemiş işgalden kurtarış için vatanı..Baksana herşeye göğüs geriyoruz kardeşim bizi yıkacak güç yok ortada.Devlet babamız akpye çalışır yandaşlarına çalışır,yardımlar desen keza aynen devam,tesefebegesebejeke yalakalar üç beş abi abla demeye torpili koparır,millet sehrine istediği belediye baskanını sectirir takımını göz önünde tutar herşeyden önce keza beledıye takımlarıda öyle..

Vay anasını ya biz neymişizde bi simit parası bile vermiyo adamlar bize ya..Ama son nefes,son nefer kana kadardır bu içimizdeki aşk..SANA RAĞMEN YUSUF ZİYA VE SİZE RAĞMEN DUYARSIZ SAMSUNSPOR BİLİNCİNDEN Bİ HABER OLAN SAMSUN HALKI ..!!!

arena55

29 August 2009, 16:19:15 #154 Son düzenlenme: 29 August 2009, 18:47:02 samsuni
kına mına yakmayızda sonunda stadın ıcınde hakemlerı yakarız konustugun kelımeye bak kardeş sen dıyarbakır macını seyretmedın galıba bırak futbolu adamlar mıllı marsımıza ne pıslıkler yaptı onlarla aynı cezayı aldık neden demıyosun bız pkklımıyız dıye pkkyla aynı cezayı aldık ben boyle federasyonun ta ...

berusa55

Bu arada Mersin kendi evinde Adana'ya 2-1 yenildi... Ah Tahkim kurulu; şu cezamıızı para cezasına çevir de Mersin'i dağıtalım Samsun'umuzda.

şimşek_55

Bu Mersın  takımı  dusecege  benzıyor.Zaten  en  buyuk hataları Serhat Gullerı takımın   basına getırmelerı. Can Uluna  uzuldum. BU takımda  bıle  kadroya gırememıs

eLLis

29 August 2009, 18:42:29 #157 Son düzenlenme: 29 August 2009, 18:44:04 eLLis
Bu mersinde iş yok maçı izledim her türlü yeneriz diye düşünüyorum takviyelerle mersinliler taraftarımızşöyle böyle konuşmayı bıraksın en önemli gördükleri maçta bile cılız tezahüretlar oldu adanaların sesini duyduk az olmalarına rağmen.
Ayrıca mersinden erdal kırmızı kart gördü bizim maçta yok

şimşek_55

Can Ulun oynamadı  degılmı kardes. Ben goremedımde

mehmet yılmaz

Can Ulun ilk maçta olduğu gibi bu maçta da 55 numaralı formasıyla 90 dk. oynadı. Mersin takımı da tribünleri de büyük bir hayal kırıklığı idi bence. Maçın tamamını seyrettim, Adana'nın kontralarla işi bitireceği aşikardı. Bu arada Adana iyi takım yapmış.

şimşek_55

Alıntı yapılan: samsuni - 29 August 2009, 18:48:27
Can Ulun ilk maçta olduğu gibi bu maçta da 55 numaralı formasıyla 90 dk. oynadı. Mersin takımı da tribünleri de büyük bir hayal kırıklığı idi bence. Maçın tamamını seyrettim, Adana'nın kontralarla işi bitireceği aşikardı. Bu arada Adana iyi takım yapmış.

Tesekkurler Samsunı.   Adana  takımı  beledıye baskanınıda  arkasına alarak ıyı takım yapmıslar. BU sene play off yapabılırler.

cembaba

Adanaspor geçen senede baya iyidi. Ayrıca takım 4 4 lük. Can' a 55 çok yakışmış... Şaka bi yanada geçen sene tek adam gibi adamımız Can' dı. Onuda başka ellere verdik. Şimdi transfer arıyoruz. Yazık.. Gün gelecek bende bu takım ne güzel oldu. Süper top oynuyor diyecekmiyim acaba :(

Sadece Samsunspor

supernatural_55

belediye başkanı adana demirsporun 1milyonluk borcunu ödemiş.ntvsporda altyazıda gördüm aynen böyle yazıyodu valla.bizimkine sövcem de neyse yarım saat kaldı sonra artık >:(

celebi