1 maç saha Kapatma cezası aldık ( MİY maçı Ordu'da...)

Başlatan since1965, 27 August 2009, 19:53:46

« önceki - sonraki »

berusa55

Umarız sağlam bir itiraz dosyasıyla cezayı para cezasına çevirttirebiliriz. Alınacak olası bir Karşıyaka galibiyeti sonrası haftaya Mersin maçında stadımızı tıklım tıklım hayal ederken bu ceza fena canımızı sıktı.

sevdamsınsamsunspor

insallah ceza paraya çevrilirde stadimizi doldururuz benim anlamadığim diyarbakırla ayni kefeye konmamız adamlar sahaya girdi taş atti ses bombasi atti domates atti 1 maç saha kapatma 1 maç seyircisiz oynama cezasi aldilar biz naptik 5 10 koltuk attik saha kapatma para cezasi aldik buda federasyonun art niyetli olduğunu gösteriyo

Turuncu

Alıntı yapılan: 55sercan55 - 28 August 2009, 15:32:05
İnşallah itiraz neticesinde cezayı kaldırırlar.Hele birde ksk maçında alınacak puan ya da puanlarla mersin maçında harika destek olur...

OrduluGencliq

Eğer maç Ordu'da olursa Ordu değil de Ünye'de olması daha mantıklı stadları yeniden yapıldı gayet de güzel stad isteyen olursa 1 2 resim atarım. Tabi Ünye nin o hafta maçı yoksa

celebi

Alıntı yapılan: OrduluGencliq - 28 August 2009, 16:29:17
Eğer maç Ordu'da olursa Ordu değil de Ünye'de olması daha mantıklı stadları yeniden yapıldı gayet de güzel stad isteyen olursa 1 2 resim atarım. Tabi Ünye nin o hafta maçı yoksa

buraya atar mısın ünyenin resimlerini

ali ihsan

Statta adam vuruldu demek,bizim haberimiz olmamış !!!

cem

gözlemci 50 koltuk kırıldı sahayamı atıldı yazmış senin gibi gözlemcinin dattiri dat tat dat tiri dattad daaadd ..yapayım..

Oflu

Lan adamlar sampiyonluktan filan bahesdiyor  ;D

kendilerini Real Mersin zannedenler var galiba  8) Hani yine ucuz yirttiniz, Samsuna gelipte yamulacaktiniz ama mac dis sahada olacak.

Ayrica 3 otobüse 300 kisi sigdiran ilk memleket Mersin olsa gerek. Almanyada yasiyorum, burada bile 100 kisi alan otobüs daha piyasaya sürülmedi.

Hem siz önce normal bir otobüs bulunda 100 kisi alani ondan sonra konusursunuz. Vali, belediye baskani destek cikmiyor diyorsunuz??

germencisse

vay be diyarbakırlılar ne varsa ttılar küfürler  fln cabası..o adamlarla aynı kefeye konuyoruz bu hiç olmadı tff...

Kais

28 August 2009, 19:05:03 #129 Son düzenlenme: 28 August 2009, 19:58:31 samsuni
Ünye stadından bir foto

germencisse

ünyeye yakışır görmemiştim..paylaşım için sağol...

edmontdante

Alıntı yapılan: Oflu - 28 August 2009, 18:54:38
Lan adamlar sampiyonluktan filan bahesdiyor  ;D

kendilerini Real Mersin zannedenler var galiba  8) Hani yine ucuz yirttiniz, Samsuna gelipte yamulacaktiniz ama mac dis sahada olacak.

Onları bilmem ama bu takım para ve otorite sorunu yaşamazsa bu sene çıkar gibime geliyor.Acayip umutluyum takımdan bu sezon

YaşarDoğu

Alıntı yapılan: edmontdante - 28 August 2009, 19:19:24
Onları bilmem ama bu takım para ve otorite sorunu yaşamazsa bu sene çıkar gibime geliyor.Acayip umutluyum takımdan bu sezon

Abi bu sözleri senden duymak beni  şaşırttı, daha dün jetpa macında dediklerin  hala kulaklarımda.

Sercan

Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 28 August 2009, 20:27:14
Abi bu sözleri senden duymak beni  şaşırttı, daha dün jetpa macında dediklerin  hala kulaklarımda.

Abi ama siirt maçında topçular hiç oynamadılar ...

YaşarDoğu

Alıntı yapılan: 55sercan55 - 28 August 2009, 22:54:52
Abi ama siirt maçında topçular hiç oynamadılar ...

Oynamak ne kelime , kılları kıpırdamadı , Edmontdante abimize takılıyorum şakasına 8) ;)