Türkiye Kupasında evimizde Karabük'le oynayacağız

Başlatan berusa55, 21 August 2009, 00:57:07

« önceki - sonraki »

europe_55

**KaR6**

TRT çok yakında alacak lig maçalarını da kardeşim.. siyasi olarak böyle bir emir geldiğini öğrendi.. mevcut sigara yasagı da göz önünde bulundurulursa sebebi gayet net çıkıyor ortaya zaten ;)

Sadece Samsunspor

Hayırlı olsun gruplara kalmamız şart, anlamam ben yok bizim kadro ligde zor gider bide türkiyr kupası çıkmasın demeyin, artık ben tvde Samsunsporumuzu görmek istiyorum

yunusefa

Bizim için bu kadroyla kupada gruplar yada ileri turlar gereksiz..Önceliğimiz lig olmalı.Bu sene kıyasıya geçecek.Sadece lige odaklanmalıyız! ! !

jean

3 maca cikarmislar gurplara kalma isini sanirim oraya kadar gelemeyiz

HoliganSamSunLu

inşallah gruplara kalırızda bu kupayıda yavan geçirmeyiz

mehmet yılmaz

AlıntıTürkiye Kupası kuraları yarın çekiliyor

Türkiye Kupası 2009-2010 sezonu 1. kademe müsabakalarının kura çekimi yarın saat 11.00'de İstanbul Maslak Sheraton Otel'de gerçekleştirilecek.

55.hakan

Trt'den pek ümitli değilim Almanya lig yayın haklarını satın aldılar gece 12'de banttan veriyolar maçları ... >:(

red_white

bizim iş yerinin karşısında kurralar çekiliyor acaba gitsem bi faydam olurmu  ???  ;D

Cadde55

Şu anda 1.kademe kuraları çekildi galiba yani alt kademeli takımlar, Bafraspor Kastamonuspor ile eşleşti, deplasmanda yapacak,

Jnr.Serkan

türkiye kupasının gelirleri çok fazla.o gruplara kalmalıyız bir şekilde

Jnr.Serkan

KocumVolkan

oguz_5528

Arkadaşlar bi sorum olacak ya..Acaba sadece Kablolu yayın mı gösterecek maçları..?dijitalden izleyebilcek miyiz ?

berusa55

Alıntı yapılan: oguz_5528 - 26 August 2009, 01:13:28
Arkadaşlar bi sorum olacak ya..Acaba sadece Kablolu yayın mı gösterecek maçları..?dijitalden izleyebilcek miyiz ?

TRT'nin yayınını alabildiğimiz her yer sevgili oğuz. Karasal, dijital, veya da kablolu yayın farketmiyor.