Türkiye Kupasında evimizde Karabük'le oynayacağız

Başlatan berusa55, 21 August 2009, 00:57:07

« önceki - sonraki »

berusa55

21 August 2009, 00:57:07 Son düzenlenme: 15 September 2009, 11:52:07 samsuni
Lig maçlarını bilemem ama TRT ilk bombayı patlattı ve Türkiye Kupası maçlarının yayın hakkını aldı:

AlıntıTürkiye Kupası 2 YIL TRT'de

Türkiye Kupası maçları artık TRT ekranlarında.

Yarım asırlık heyecan fırtınası yine TRT'de... Türkiye Kupası maçları iki sezon boyunca TRT ekranlarından şifresiz ve ücretsiz olarak izleyiciyle buluşacak.

Süper maçların iki yıl boyunca yayınlanması için en yüksek teklifi TRT verdi. Türkiye Kupasının isim hakkının pazarlama hakkı da TRT'ye ait olacak. Bu konuyla ilgili çalışmalar başladı. Çok sayıda kuruluş ve firma da isim hakkı için TRT ile temaslara başladı.

Türkiye Kupası'nın yayın hakkına ilişkin resmi açıklama yarın (21.08.2009) Futbol Federasyonu'nca yapılacak.

Yayıncılıkta çıtayı daha yükseğe çeken TRT, yeşil sahalardaki rekabeti yepyeni programlarla süsleyecek. Maç öncesi ve maç sonrası yayınlarla ekran başından ayrılamayacaksınız.

5'er takımdan oluşan 4 grubun mücadelesi Ekim ayından itibaren TRT'den yayınlanacak. 33 maçlık kupa heyecanı Mayıs ayında noktalanacak.

Fenerbahçe kupa özlemine son verebilecek mi? Son şampiyon Beşiktaş yine kupayı kaldırabilecek mi? Yeni yıldızlarıyla güçlenen Galatasaray kupayı müzesine taşıyabilecek mi? İşte bu sorular cevabını TRT'de bulacak.

Futbolun kalbi sezon boyunca TRT'de atacak. Deneyimli kadrosuyla Türkiye'nin ekranı adeta bir futbol resitali sunacak.

Kupa heyecanı için 2 yıl boyunca adresiniz TRT olacak.

Kaynak: http://www.trt.gov.tr/Haber/HaberDetay.aspx?HaberKodu=bc118d9e-d128-4abf-aa43-0f0bb7d45b6f

55.hakan

21 August 2009, 01:02:21 #1 Son düzenlenme: 21 August 2009, 01:10:49 yönetici
hadi bakalım gruplara kalmak gerekir bu haber üzerine yoksa bizim için bir anlamı kalmaz

berusa55

21 August 2009, 01:03:50 #2 Son düzenlenme: 21 August 2009, 01:10:33 yönetici
Gurplara kalıp yıllar sonra TRT'de Samsunspor'umuzu görmek dileğiyle.

oguz_5528

21 August 2009, 01:04:19 #3 Son düzenlenme: 21 August 2009, 01:10:01 yönetici
trt yavaş yavaş adım atıo maçlar için..İnş futbol=para olmaktan kurtulcak futbolseverler; ama çok zor görünüyor...

oguz_5528

21 August 2009, 01:06:54 #4 Son düzenlenme: 21 August 2009, 01:11:17 yönetici
Alıntı yapılan: berusa55 - 21 August 2009, 01:03:50
Gurplara kalıp yıllar sonra TRT'de Samsunspor'umuzu görmek dileğiyle.

kaç yıl oldu ya neydi o günler..saat 12 den sonra 2 dklık maç özeti izleyecez diye bekliyorduk,işimiz gücümüz wardı ertesi günüü..hey gidi günler,en son maç özeti izledğimde trt de şirin ana wardı rahmetli elinde Samsunspor bayrağıyla bağırıyodu...özledikk beee... :(

AntZ

İnşallah biz uzakta olanlar da takımımızı ekran başında "keyifle" izleriz. Hayırlı olsun.

**KaR6**

bu sene kupa bizim için sıkıntı olur.. zaten dar kadromuz, birde ekstra maçlar oynamak risk.. ama insan istiyor yine de..

kerem55

Gurplara kalıp yıllar sonra TRT'de Samsunspor'umuzu görmek dileğiyle. ;)

celebi

gruplara kalmamız kaçınılmaz fakat aynı anda birden fazla maç olacak. o zaman ne olacak dönüşümlü mü

AntZ

Alıntı yapılan: celebi - 21 August 2009, 09:48:58
gruplara kalmamız kaçınılmaz fakat aynı anda birden fazla maç olacak. o zaman ne olacak dönüşümlü mü

Abicim her sene gruplara kalıyormuşuz gibi konuşmuşsun  ;D
Kupa falan gözümde yok ben süper lig istiyorum artık, dayanamıyoruuuuum  :P

celebi

yok o açıdan değil kalmamız gerekir diye yazdım ben onu :D

AntZ

Alıntı yapılan: celebi - 21 August 2009, 09:58:04
yok o açıdan değil kalmamız gerekir diye yazdım ben onu :D

Ah be abicim aslında ne güzel olur kalıpta yine birilerinin canını yaksak  :-[

celebi

YaşarDoğu

Trt nin kupa maçlarına sevindim, birde bizim takım gruplara kalsada sevinebilsem. :(

jean

hicbir basari elde edemiyoz bu sene gurplara kalip en azindan reklam olalim biraz