Bank Asya 1.Lig 1.Hafta > Samsunspor'umuz - K.Karabükspor

Başlatan Tufan, 31 July 2009, 12:43:05

« önceki - sonraki »

gozgoz yýlmaz

Alıntı yapılan: şimşek_55 - 23 August 2009, 12:21:01
En ıyısı  ben yorum yazmayayım 

isabet olur...

Alıntı yapılan: şimşek_55 - 23 August 2009, 12:44:10
Aynı kafadayız. Realıst

realist falan değilsin sen FUTBOLSEVERSİN,
Samsunsporlu adam Samsun takımı diye 3. tekli şahıos konuşmaz. Aydın Yüzbaşı gibi çift takımlı zibidişer yapıyor o işleri.

Alıntı yapılan: şimşek_55 - 23 August 2009, 12:50:09
Can sıkıcısın.

Alıntı yapılan: şimşek_55 - 23 August 2009, 13:03:13
Ya arkadasım  az yol al . Senle tartısmak konusmak ıstemıyorum . Senmı olceceksın benım adamlıgımı bana gorede sen adam degılsın o zaman

Kimin adam olup olmadığını biz biliyoruz.

Anlayış geliştirin gibi laflar edip de bunaltma adamı, geliştirmiyoruz ulen anlayışımız bu kadar bizim. Samsunspor'a tutkunuz, görmüyor gözlerimiz, zoruna mı gitti?

Karabük'e de havada karada basacağız. Yenilirsek ne mi olur? Üzülürüm, senin gibi gelip de burada ukalalık taslamam.

HoliganSamSunLu

mutlak galibiyetle başlamamız gerekli kendi avimizde mazeret istemiyoruz 3 puanımızı alalım haftaya öoralli girelim

Ben Ofosu

@ şimşek 55

Sen Samsunsporlu değilsin , sen Ercüment Coşkunderesporlusun ... Samsunspor senin dayın zamanında 1 puan için sahaya çıkardı , dayın şimdi Çamlıhemşinginspor'da mı bilmem ne , şimdi oralarda " geriiiiiiiiiii" diye bağırıyor topçularına , biz ise hala burdayız çünkü biz Samsunsporluyuz ..

Tek isteğin bu takımın başarısız olması ve Tahsin Kosif'in istifa etmesi değil mi  ;)

gozgoz yýlmaz

Çakallık yapma. Dayın menajerken "lütfen Samsunsporla iligil olumsuz espri yapmayın, sakin olalım, yapıcı olalım" diyen sen şimdi gelmiş tahsin kosfie bindiriyorsun. Lütfen sakin olsana, yapıcı olsana. Olmuyor değil mi şimdi?

Bu siteye ettiğin hakaretleri, resmi sitede, başka sitelerde arkamızdan yazdığın şeyler, terbiyesziliklerini unutmadık. sadece belki adam olmuşsundur dyie temenni ediyorduk ama adamlık pazarda satılmıyor ki satın alasın.

Samsun Takımı değil SAMSUNSPOR...

şimşek_55

Alıntı yapılan: gozgoz yılmaz - 23 August 2009, 13:20:20
Çakallık yapma. Dayın menajerken "lütfen Samsunsporla iligil olumsuz espri yapmayın, sakin olalım, yapıcı olalım" diyen sen şimdi gelmiş tahsin kosfie bindiriyorsun. Lütfen sakin olsana, yapıcı olsana. Olmuyor değil mi şimdi?

Bu siteye ettiğin hakaretleri, resmi sitede, başka sitelerde arkamızdan yazdığın şeyler, terbiyesziliklerini unutmadık. sadece belki adam olmuşsundur dyie temenni ediyorduk ama adamlık pazarda satılmıyor ki satın alasın.

Samsun Takımı değil SAMSUNSPOR...

O senın dedıklerın olsa  ben burada 3 puan  cıgırtkanlıgı yapıp    yenılıncede  ne oldu  neden bu takımın  kımyası eksıktı derım. Bız KArabukten  gecen sene  deplasmanda  aldık 1 puanı derım. Ama 1 puan alalım bızım olsun dıyorum. NE hocayı nede Tahsını atese  atıyorum. Ama sende bunu anlayacak kapasıte  nerde. Sen at gozlugu takmıs ılerlemeye calısıyorsun.  Adamlıgımı  sorgulamak ne sana ne kımseye kaldı. Edeplı ol bıraz

ali ihsan

Alıntı yapılan: şimşek_55 - 23 August 2009, 13:26:04
O senın dedıklerın olsa  ben burada 3 puan  cıgırtkanlıgı yapıp    yenılıncede  ne oldu  neden bu takımın  kımyası eksıktı derım. Bız KArabukten  gecen sene  deplasmanda  aldık 1 puanı derım. Ama 1 puan alalım bızım olsun dıyorum. NE hocayı nede Tahsını atese  atıyorum. Ama sende bunu anlayacak kapasıte  nerde. Sen at gozlugu takmıs ılerlemeye calısıyorsun.  Adamlıgımı  sorgulamak ne sana ne kımseye kaldı. Edeplı ol bıraz

Cami duvarına işiyorsun haberin olsun

gozgoz yýlmaz

siteden ayrılmak istedin, burası öyle böyle dedin gittin
iki kere de atıldın sanırım
ladkili bir arkadaşımıza dağlı köylü dedin, ladikliliere
gittin sağda solda site hakkında serefsizce seyler yazdın
istemediğin ve istenmediğin bir yere gelecek kadar alçalmışsan ben at gözlüğüyle baksa ne baktığım gözlük karşıdakini yuvarlak gösterse ne.
seni entelektüalitede suya gidip susuz getiririm ama kabahat bendeki senin gibi bir boşlukla muhatap oluyorum.

adam gibi davranırsan adamlığını kimse sorgulamaz!

samet haci

gozgoz yýlmaz

Ben kendi adıma bu tartışmayı devam ettirmeyeceğim karabük'e geçirmek temennisiyle.

Kadir ÇELEBİ

Her sene bu ishal olayı tekrarlanacakmı hayret dogrusu.. Aksam radyodan dinleyebilecekmiyiz ?

eLLis

Vay anasını yaa ne ishali bu ne yiyo bunlar futbolcu adamsınız kardeşim yaa az dikkat etsenize

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Değil karabük barcelona ile de oynasak her zaman galibiyet diyeceğiz.SAMSUNSPORUMUZ Bu akşam basacak karabüke.1 puana karabük razı olsun.biz 3 puana razıyız

Jnr.Serkan

sercan cırcır oldu.dua edelim tek kaleci cengize bişe olmasın.bu sefer b*ku yeris :D

55.hakan

sercan'ın yerine ömür ü  alır herhalde sercan'da durumuna göre ikinci yarı oyuna girer cengiz kendine iyi baksın valla  :D