Bank Asya 1.Lig 1.Hafta > Samsunspor'umuz - K.Karabükspor

Başlatan Tufan, 31 July 2009, 12:43:05

« önceki - sonraki »

supernatural_55

neye göre gerçekçi  ;D daha sezonun ilk maçı karabük de biz de kapalı kutuyuz bence.geçen sezonu hatırlıyorum kayseri erciyes maçı için bafrayla oynadığımz maçı gördükten sonra kesin yenilirz diye düşünmüştüm ama öyle olmadı.bu yüzden umutlu olmak lazm zor durumda da olsak süprizi severz biz.3 puan için çıkalm topçular sorumluluklarını bilerek oynasınlar terlerini akıtsınlar yenilsek de alkışlayalm bu da yeter kendi adıma.ellerinden geleni yapsınlar yeter ki..

şimşek_55

ali ihsan

Alıntı yapılan: şimşek_55 - 23 August 2009, 11:25:45
KArabukte  sol  cızgıde oynayan Sertan Vardar 'a  dıkkat . Sol ayagını cok ıyı kullanan bır oyuncu. HAzırlık maclarında vasat  bır goruntusu  var Samsun takımının . SAg /sol bekı yok  ,kalecısı yok. EN onemlısı  bunu sadece ben degıl hocada aynı sekılde dusunuyorkı tek forvet BUrhan ıle cıkacak sahaya ve dızılımımız   4-2-3-1  olacak  buyuk ıhtımal. YAnı kontra oynayacagız gecen sene oynadıgımız gıbı. BEn sımdı sıze oooo  5 atacagız  KArabugu bıtırecegız desem cokmu hosunuza  gıdecek. BEn bıraz gercek  bıldıgımı  konusmayı tercıh edıyorum . Bu karabuk takımı  ıyı takım  sonra husrana ugramayalım.

O senin dediğin Samsun takımı değil SAMSUNSPORUMUZ.Dikkatli olalım lütfen....

şimşek_55

Alıntı yapılan: aliihsan55 - 23 August 2009, 12:47:37
O senin dediğin Samsun takımı değil SAMSUNSPORUMUZ.Dikkatli olalım lütfen....

Can sıkıcısın.

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Bu karabükü ne kadar büyüttünüz gözünüzde.gerçekçiliğiniz içinizde kalsın beyler.bu foruma diğer taraftarlar da giriyor.bu kadar da aciz olmayalım.ne kadar da zor durumda olsak samsunsporumuza 1 puanı veya yenilgiyi yakıştırmayalım.tamam yenilebiliriz de ama maç öncesi felaket yorumları yapmayalım.ben de iddia ediyorum.bu maçı alacağız.

Jnr.Serkan

dişee dişşş kanaa kann si.. si.. 3 puann !!!!

ali ihsan

Alıntı yapılan: şimşek_55 - 23 August 2009, 12:50:09
Can sıkıcısın.

Ağır ol bakalım.

Samsunsporlu olmadığını anlamıştık adam olmadığını da anladık şimdi ...

şimşek_55

Alıntı yapılan: aliihsan55 - 23 August 2009, 13:01:35
Ağır ol bakalım.

Samsunsporlu olmadığını anlamıştık adam olmadığını da anladık şimdi ...

Ya arkadasım  az yol al . Senle tartısmak konusmak ıstemıyorum . Senmı olceceksın benım adamlıgımı bana gorede sen adam degılsın o zaman

Jnr.Serkan

neyin kavgasını yapıyoruz beyler hepimiz samsunsporluyuz gereksiz tartışmalara girmeyin ltfen maçı konuşalm abilerim gerek yok pazar günü kalp kırmaya

ali ihsan

Alıntı yapılan: şimşek_55 - 23 August 2009, 13:03:13
Ya arkadasım  az yol al . Senle tartısmak konusmak ıstemıyorum . Senmı olceceksın benım adamlıgımı bana gorede sen adam degılsın o zaman

Akıllı yazacaksın o zaman.

şimşek_55

Alıntı yapılan: aliihsan55 - 23 August 2009, 13:05:02
Akıllı yazacaksın o zaman.

Arkadasım senı  rencıde edecek bır yazımmı olduda  bana adam  degılsın Samsunsporlu degılsın  dıyorsun.  Benı ne kadar tanıyorsun kac kere  gordun konustunda  bu ıfadeyı kullanıyorsun . Bence  sen bıraz  dıkkat et yazısmalarına.  YOksa bır alıp veremedıgım yok kımseyle. Ben dusuncemı  yazmısım  bu sıteye. Illa 3 puan mı yazacagım yanı. YAzmayan Samsunsporlu degılmı.  Sızın  gıbı dusunmeyen Samsunsporlu degılmı. Insanları kendınızden  sogutacagınıza  az anlayıs kulturunuzu  gelıstırmeye cabalayın.

samsunsporulan

germencisse

sahadan.com'da Samsunsporumuzun maçı hakkındaki bir yorum var..onu sizinle paylaşmak istededim..

Bank Asya Liginde ısrarla Samsunspor'u takip etmenizi önermenizi tavsiye ederek sözlerime başlıyorum. Karadeniz temsilcisi Samsunspor, geçen sezonki kötü performansından bir hayli uzak olacağını tahmin ediyorum. Takımın başına Turhan Özyazanlar gibi ligi çok iyi tanıyan bir hocayı getiren Samsunspor, kamp çalışmalarında disiplinli görüntüsüyle benden geçer not aldı. Samsunspor'da eksik olan tek şey camianın tam olarak kenetlenmemiş olması! Umut ediyorum ki Sayın Başkan Hakkı Tomaç ve teknik heyete yeterince sahip çıkarak Samsunspor'u eski başarılı günlerine geri dönmelerinde yardımcı olurlar.
Karabükspor'da Samsunspor'un eski hocası Yücel İdiz'i takımın başına getirdi. Transfer edilen futbolcular ise bana göre tam isabet idiler, yapılan tek yanlışlık Burak Akdiş'i göndermeleri oldu bana göre. Burak gibi bir futbolcuyu göndermek son derece yanlış bir karar idi. Boluspor'dan Sertan Vardar müthiş sol ayağıyla bu takımda çok iş yapacak gibi duruyor. K.Karabükspor özellikle sahasında dikkat edilmesi gereken bir takım olduğunu belirtmekte yarar görüyorum.
Maçla ilgili tahminim iki denk takımın zorlu randevusunda, beraberliğin ön plana çıktığı bir maç olarak görmekteyim. Sistem ve sürpriz kuponlar 0 tercihini kullanmalarını tavsiye ediyorum. Banko kuponlar için Samsunspor yenilmez iyi bir tercih olacaktır.

Tahmin: Beraberlik ve Samsunspor yenilmez.

ali ihsan

23 August 2009, 13:14:18 #268 Son düzenlenme: 23 August 2009, 13:17:08 aliihsan55
Alıntı yapılan: şimşek_55 - 23 August 2009, 13:09:07
Arkadasım senı  rencıde edecek bır yazımmı olduda  bana adam  degılsın Samsunsporlu degılsın  dıyorsun.  Benı ne kadar tanıyorsun kac kere  gordun konustunda  bu ıfadeyı kullanıyorsun . Bence  sen bıraz  dıkkat et yazısmalarına.  YOksa bır alıp veremedıgım yok kımseyle. Ben dusuncemı  yazmısım  bu sıteye. Illa 3 puan mı yazacagım yanı. YAzmayan Samsunsporlu degılmı.  Sızın  gıbı dusunmeyen Samsunsporlu degılmı. Insanları kendınızden  sogutacagınıza  az anlayıs kulturunuzu  gelıstırmeye cabalayın.

senin alıntıladığım mesajını iyi oku o zaman.Samsun takımı  değil Samsunspor demişim sen ise can sıkıcısın diye cevap vermişsin.Dikkatli ifadeler kullan .sana göre samsun takımı olan BİZE GÖRE  SADECE SAMSUNSPOR DUR

Yazdıklarımın da arkasındayım ...

gozgoz yýlmaz

şimşek 55

bas git lan şurdan...
akıllı ol, iyice sıktın artık.